Re: Klubi i tironsave

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] TUrqeta Tironca Si po ja kaloni kto dite . Po lodheni Merziteni a si . Po u merzitet dukuni iher ka lagja jon t pim nai caffe per qejf . Ika dhe erdha se u derdh kazoni makaruneve... :cool: [/qb]
Ske pune tjeter ti, vazhdo vazhdo. /pf/images/graemlins/frown.gif
Shko pi Lori kafe, se Ema kafe se do ti. /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Ti vete me the mi pi ene sot Lori Caffe Masnej hajde Pi EMa Caffe ...

Kordelja

Valoris scriptorum

O Putrako, po kto cingijet per ca i mani ju mer knej ka klubi, per aheng aaaaaaa, sa mire qe i bikan dajres........ /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cuno kam bo shume shkolla une, e kam myll at' pune, se nuk jom handikape une qe shkoj n'shkolle mas nja dy dekadash e gjysem atje ke shlkollat e shumices......... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Emanuela, do ma besh edhe mu nji kafe ashtu EmaCaffe me ato docka t e tua.....se me kan thon qe e bo te mire.......

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Emanuela, do ma besh edhe mu nji kafe ashtu EmaCaffe me ato docka t e tua.....se me kan thon qe e bo te mire....... [/qb]
He mo ene ti se ke me Pi caffe sa me u shqep ka dockat e mia . Po deshe Turke ene me T pa Filxhonin Hec ke LAgja ene ka po i them MOmes te ta hudhe I filxhon per qejf... :thumbsup:

Kordelja

Valoris scriptorum

Tedo, daje une se pij kafen turke mer, ene nuk shof filxhona se nuk perzihem ke punet e Perendise un'.......lene fatin te rrjedhi vet.....

Po me taku momen tate /pf/images/graemlins/tongue.gif , visha un' per at' ZOT, vec mi largo kto çingijet ti mu ene vij......

Emanuela

Forumium praecox

Me ndihmoni ju lutem se kisha derguar nje foto te filxhanit te kafese, por nuk me del. /pf/images/graemlins/frown.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Me ndihmoni ju lutem se kisha derguar nje foto te filxhanit te kafese, por nuk me del. /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Fotoja nuk del , sepse ne fund te fotos duhet te kete.jpg ose gif. Ne se s'jane nje nga keta nuk del dot /pf/images/graemlins/smile.gif

pS: Linku eshte ky : http://64.4.8.250/cgi-bin/getmsg/emacafe.jpg?curmbox=F000000001&a=e973b2b32e148ba25514e417ffc6d3a4

Che strano te con direkt e ke hotmaili :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif

Emanuela

Forumium praecox

Lol pape. Jo per gje por doja ti beja ca reklame hotmailit. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif . Po mire si tja bej per te postuar nje foto. Ska asnje lloj menyre tjeter. Pape po fotoja qe doja te veja .jpg ishte mi. /pf/images/graemlins/wink.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ema smak zemla /pf/images/graemlins/smile.gif Me fal per qepare por mendja ketej pash mesazhin me vonese. Ec prap po te pres, te them tani /pf/images/graemlins/smile.gif

pS: Ej Tirana, njona qe ka fillu me fut koken knena e i duket vedi lule. Paska inate njerezit qe kane pushtu Tiranen. Po ka harru qe Tirana eshte mbush plot Malok kohet e fundit /pf/images/graemlins/smile.gif Eh sa inate kane njerezit.

Shyqyr qe duhmi ne itu /pf/images/graemlins/laugh.gif

pSSSSSS: Miremengjes i here /pf/images/graemlins/smile.gif

Emanuela

Forumium praecox

Paperina mirmengjes.

Erdha prap une duku pak andej nga chati me shpjego pak. Po te pres me kafene. /pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Emanuela /pf/images/graemlins/frown.gif Nuk mu durua dot /pf/images/graemlins/frown.gif Ta vodha nje filxhan nga Kafenaje jote /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me pelqeu shume /pf/images/graemlins/wink.gif Ishalla s'me denonco :tipsy: :smash:

emacaffe.jpg

Emanuela

Forumium praecox

O Paperina e nxore filxhanin ti mi???????
A e ke lexu ate nenin per te drejten e autorit. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nejse ma nis edhe nje here te lutem ate email-in se bera nje cazino te vockel e nuk e pashe dot /pf/images/graemlins/frown.gif

DAC

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] A ka noi tirons prej verteti ke ky klubi mer apo jan' t'gjithe te pashaportizum?????!!!!!!

pffffffffff [/qb]
Mir se ju gjeta i her se kisha koh pa u fut .....dhe shpresoj qe te jeni te gjith mir

Po kjo shkres ktu siper me boni me kenu ca llafe , ene un si katunar i Tirones qe jom du me i thon Kordeles se jena Tironca dem baba dem .....po ka ato te trashit amo e ke parasysh ti ....qashtu na...
Hajt pra shnet e gjith te mirat se nigjona neshti

Emanuela

Forumium praecox

Mirmbroma te gjitheve. O DAC-i ule pak koken se nuk shoh une. Amon sa kok te madhe qe ke. /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Ktu paskan ec faqet lume.I kontrollova te gjitha edhe u knoqa,amnon mer amon cer muhabeti te omel qe kena ne.
O Daco e paske sjell kaptinen edhe ti mer pemthym.
Mirmjes i here o tironsa se erdha une per punen time me ore te zgjatura,ec e maji thashethemet sot.
Emma te licensuar e ke kafen?Un jom duke e pi kafen qe sot e tutje vetem emma kafe.Ohhhhhh sa e mire

Alba Shehi

Primus registratum

Ja mirmgjes iher kneja! Si ju kam ? Ti ssasso si e ke kalu? Te te puc icik se e meriton vallaj! /pf/images/graemlins/laugh.gif Si shpirt je! Nuk e tradheton asnjehere klubin. Une po iki tani,e jam duke u kthyer,kushedi kur.... /pf/images/graemlins/tongue.gif Bye all!

Alba Shehi

Primus registratum

Muahhhhhh edhe faqen tjeter! Me rafte pika,kush te paska lene pa puthur ty qe ju thafshin buzet ishalla! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :smash: Sa here t'kesh nevoje per puthje,shko tek faqja www.albushe-me ore te mira.com dhe do marresh puthje pa hesap. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajt naten!(se ketej nga kontinenti eshte nate akoma)