Re: Klubi i tironsave

Emanuela

Forumium praecox
Re: Re: Klubi i tironsave

Mirdita Tironca.

Ja kishit bo fora mbreme. Me vjen keq qe nuk isha edhe une. Por mu desh te meresha pak andej nga chati, se kisha kohe qe skisha bere kafe andej /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

TUrqeta Tironca Si po ja kaloni kto dite . Po lodheni Merziteni a si . Po u merzitet dukuni iher ka lagja jon t pim nai caffe per qejf . Ika dhe erdha se u derdh kazoni makaruneve... :cool:

Emanuela

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] TUrqeta Tironca Si po ja kaloni kto dite . Po lodheni Merziteni a si . Po u merzitet dukuni iher ka lagja jon t pim nai caffe per qejf . Ika dhe erdha se u derdh kazoni makaruneve... :cool: [/qb]
Ske pune tjeter ti, vazhdo vazhdo. /pf/images/graemlins/frown.gif
Shko pi Lori kafe, se Ema kafe se do ti. /pf/images/graemlins/frown.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Kush ka merzit Emanuelen /pf/images/graemlins/frown.gif Tedo po te dijshim cun per se mbari ty . Nje gentilam te vertete /pf/images/graemlins/wink.gif
Ca ne fut ne sherr vajzat /pf/images/graemlins/smile.gif

Ema ta sjelle papi kafen me espres prej taljes /pf/images/graemlins/smile.gif
Mos u merzit. Sillen e rrisillen prap ketu vijne.

pS: Lori smak /pf/images/graemlins/tongue.gif alla francese

Emanuela

Forumium praecox

Pape si je ti mi? Ti me duket se ke nevoje per shume kafe. :tipsy: Megjith ate sherr qe kishe bere. Na zgjove tere lagjen me ulerima. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Une apo Sasso me Putrakun /pf/images/graemlins/smile.gif
E manena kane goje me than qe femrat jane llafazane.
S'ke ni cunat sa thashethemexhinj jane /pf/images/graemlins/tongue.gif
Megjithate o zot o zot ca me kane pa syte mbreme.
Shyqyr qe s'kishte drita Tirana se do kishin dale ne gazete sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

Emanuela

Forumium praecox

Lol Paperina.

Sikur se di ti qe me drita pa drita te gjitha meren vesh. /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

MImroma o tironsa sy petrita!!Sa do kisha qef te isha me nonji kafene tironse dhe tja futshim me kafe ene me rrena tere mbazditen,derisa te na u grisshin mushkrit nga tymi dhe nga e qeshmja....
Tirona---monte karlo e ballkonit!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

O Putraku, kur te vish ne Tirane ti lal do e pime kafen atje ke Sky Tower ke kulla lad kostes qe osh' ke hyrja bllokut, atje ka nji kafene ne katin e fundit (kati 17) qe eshte vetem me xham lol, dhe ajo kafeneja rrotullohet keshtu qe e ke pamjen e Tirones per 1 ore ne pllome te dores.... /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Hyrja eshte me prenotime vetem per Tironsat dhe robt e civilizum....... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

mostro

Putraku

Kordele e bukur,une do vij ne prill dhe meqenese me bere kete ftese po ta jap une kafen atje siper maje minares,megjithese kam degjuar qe kushto aty tek 8-10$,pa problem......
sa per civilizimin skam cfare te te siguroj pasi e kom lon shkollen per gjymes edhe nuk e di nese bej pjese te rangu i te civilizumve.por nji gjo osht e igurt qe kam kohe qe nuk them mo llafe te pistaaaaaaaaaa!!!!!!!!!gracie e dashur..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

llafe te pistaaaaaaaaaa!!!!!!!!!--->Pu pu pu ca thu ti mer, paske bo progres ti pse s'thu..... /pf/images/graemlins/tongue.gif .

O Putraku kur e ke bo pashaportizimin m'Tirone ti lale para apo mas Clirimit.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

mostro

Putraku

Ate dit qe u cliru tirona u gjenda mren ne bashki spse punoja si mirembajtes banjosh....qene castet e funit te luftes dhe uzurpatori po jepte shpirt.ne mes krismash u kujtova qe nuk kisha bo pashaportizimin.qe nje kaos dhe tmerr.gjermont po luftojshin ne veronden e bashkise,ndersa une firmosa pashaportizimin.me te thon qe e kam bere para smunden,me te thon qe e kom bo mrapa mund te gabohem....merre si te dush ndac para ndac mrapa,nji gjo eshte e sigurt qe e kam bo me kohe...
po ty cte duhet i her kot me te pyt!!!??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Emanuela

Forumium praecox

emacafe.jpg

Pini nga kafja e Emes /pf/images/graemlins/wink.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]
emacafe.jpg

Pini nga kafja e Emes /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Vallai si rreklam s'po duket gja /pf/images/graemlins/laugh.gif Ishalla nga brenda eshte me mire se jashte /pf/images/graemlins/tongue.gif

Smak.

pS: Putrako mos bo demek tash tuj m'bredh flutur n'flutur se nami te ka dale /pf/images/graemlins/smile.gif Ku - ku mor i mjere /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]
emacafe.jpg

Pini nga kafja e Emes /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Hajde hajde si ka vajt puna,kafe na e sjell ema,ujin pashakua,lirin partizonet!!!!hec atyyyjaaaaaa!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

O nji lesh kupa e jona!!po s'lujte komet dhe te besh nonji gol,kane per ta mor ata te beslidhjes ene dona len me gisht me hec mo ne goje!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Mo na ngaterro leshin me kupen /pf/images/graemlins/laugh.gif Mblidhi bani corape me te ngrof ikyt dimer te ftohte /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Se e merrni per ters ju /pf/images/graemlins/smile.gif Flitet per lesh delje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

O Putrakoooooo te betohem per at' ymer se duhet me e bo edhe iher Clirimin e Tiranes se u ka mush me lloj-lloj gjojnash t'shemtuta e t'pashijshme qe o ZOT i modh rujna, fara keqe :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

S'ke cer m u bo kordele sepse te gjithe ata qe po thu e kane bo pashaportizimin ene hec edhe luji ata prej vedit!po ti mos u merzit se kina me e rregullu ket pune ne paq dhe ne urti!!
o kordele ne cer shkolle shko ti mi goc!?na thuj nonji gjo mi veten tate se do na bohet qefi!!mu po e po,po me shume do i bohet qefi nones time qe vdes per i cik thash e them kur shkoj m dqark ne shpi.... /pf/images/graemlins/laugh.gif