Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Diten e mire Albushe edhe rrofsh per adresen.Aty jam une tashi gjithe diten... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Amon mer Daco shyqyr qi doli nji prej tamomi se vec nordika kishte knejna.......edhe ca cingije vesh me t'kuqe qe rujna zot, ku i ken gjet kto mer apo ua ka lone serbi pa lek qysh n'koh t'luftes pare botrore.....rujna zot ka rracat e kqija.........
Albusheeeeeeeeeeeeeee ku je mi qene se ke hum, sa desha me shkrujt atje ke Jane ne kerkim personat, as gezuar s'kena bo per ket vit........
Sasso, mo na hap barkun qysh me mjes do hajm trahanan i her masnej do pime kafe....

Hajt shnet tashi.....une me mshese nd'ore jam hala.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Tedoooooooooo te shtifsha ne ...beeppppp e di vete ti se ku....n'fuci t'birres mer mo u trem......

TEA

Forumium maestatis

Mirmengjesi ....

o sassoo Smack smack iher ne vdekshit ......... ( e kapto vet tina se je untiligjent /pf/images/graemlins/wink.gif )
o Emanuela e mora i kafe une goce, te lumshin durt se flori i ke .
uuu na paska ardh ne mjauuuuuuuuuuuuuu . po ç'kina iher se si shume mungesa ke bo tinaaa ec iher e jep jusifikimet ...o sasso kontrrollo me ti mungesat i ka me arsyje apo pa arsyje ....se e pret foto nufdo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

O Kordele sa keq e ke kap me kto nordiket ti mi goce.Sa qef kom me te taku i here ne real me pi i kafe bashke,jo per gjo po qe te me fusesh edhe mu me nai fuci birre.Sa me hater qe ma edhe ti Vetem Tedin fut ne fuci birre muve do me me fut poshte minerit.Sot nuk futem poshte minerit se jam pa breke edhe kom frike se me ha nai insekt ne ven te keq :tipsy:

assassino26

Primus registratum

O Tea Amin ishalla ajo qe the tina.
Tashi e di si eshte puna Daci ka bo shum mungesa pa arsye po s'ja dum foton nudo se eshte mjes edhe akoma s'kan la syte mileti,masnej icik me vone eshte dreke edhe jane duke honger njerzit,i pengon ne tretjen e ushqimit...,etj etj /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po le ti Dacin,po ehe ti ke bo ca mungesa,mqs eshte dimer na takon 1 foto me rroba banjo te pakten,nejse mo duke pa duke bo te mlidhet i here forumi rinor eurotiranist

Diavolessa

Valoris scriptorum

:rockband: :rockband: :rockband: :rockband: :rockband: :rockband: :rockband: :rockband:

Dite e re! Nafake e re!

Kordelja

Valoris scriptorum

Sasso, me keto kerkesa qe i bo Teas ti me shti fryken mu se me dukesh si shume kurioz ti mu.....amon mer cun se s'ka insekte tashi n'dimer........ka meer ka ca po ec varjau.......

TEA

Forumium maestatis

Mizerjeeeeeeeeeeee
une kom qon ne shpi me raport nga doktoresha ...Pyt Tronafilen po s'besove . dhe mos i maj me hater shoket :smash: :smash: :smash:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] Mizerjeeeeeeeeeeee
:smash: :smash: :smash: [/qb]
Kush ta ka msu ikyt fjalor ty maj ? Ke vokabolari im s'hyn :smash: :smash: :smash:

TEA

Forumium maestatis

gjessssssssssssssssssssss Papi /pf/images/graemlins/smile.gif mpuhaaaaaaaaa

o Kordele mos ki gajle mi goc po heee se qeni qe leh nuk ha thona ne nga anet tona /pf/images/graemlins/wink.gif
masanej e njof sasson una qe kur i ndrote mami vet pelenat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

I lashe kerkesat fare se e shof qe qekan me rrezik koke.Une shoket me hater si maj mi...,Po ashu po e hudhim ne vote.Kush e do foton nudo te Dacit,se i ka tejkalu mungesat pa arsye.
O kordele nuk futem poshte minerit sot nami te behet,se ti ke fshese po edhe un kom tigan.Ose po ashu prit te laj enet edhe maksimumi do dal ne ballkon.
Dite e re nafake e re ishalla e kena nafaken per mare sot
/pf/images/graemlins/tongue.gif

TEA

Forumium maestatis

m'fal o maaaa po ai cuni e kishte fain /pf/images/graemlins/frown.gif

nuk e perseris mo po heee ....do me blesh çukullata tani po nga ato fondentet :thumbsup:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] m'fal o maaaa po ai cuni e kishte fain /pf/images/graemlins/frown.gif

nuk e perseris mo po heee ....do me blesh çukullata tani po nga ato fondentet :thumbsup: [/qb]
Bacio alla francese /pf/images/graemlins/laugh.gif Befshi qef se kam ca pune sot /pf/images/graemlins/smile.gif

Ps: Sasso, mos fluturo lule m'lule /pf/images/graemlins/laugh.gif Se te vjen era nektar, kur te ulesh me fjet. I mjeri ti atehere /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Sassooooooooo, s'qeke tironc ti la m'duket /pf/images/graemlins/tongue.gif , i thone mshes ene fterre mer ......... /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Tea, ku je mi rrushe, sa me kishte marre malli per turinin e jote...... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

assassino26

Primus registratum

Nga ato fondentet jo se duhen shume fonde,po po te blej ka ato kalltoni qe ka ktu ne Tirane edhe i perdor bishtat qe te lush me shpata /pf/images/graemlins/tongue.gif
Se se kapa kte une si mi qe kur me ndronte mami pelenat...Bobo pranej qekam kaq i turpshem une /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Nga ato fondentet jo se duhen shume fonde,po po te blej ka ato kalltoni qe ka ktu ne Tirane edhe i perdor bishtat qe te lush me shpata /pf/images/graemlins/tongue.gif
Se se kapa kte une si mi qe kur me ndronte mami pelenat...Bobo pranej qekam kaq i turpshem une /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Sasso e kape, mos e liro me /pf/images/graemlins/laugh.gif Po ca dreqen perserit dy here nje mesazh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ikaaaaaaaa ime tash se s'kam kohe /pf/images/graemlins/smile.gif

Qao!

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Sassooooooooo, s'qeke tironc ti la m'duket /pf/images/graemlins/tongue.gif , i thone mshes ene fterre mer ......... /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Tea, ku je mi rrushe, sa me kishte marre malli per turinin e jote...... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
vallai e lal me thone te drejten se maj veten per tirons mqs e paske kaq merak...,jo per gjo po tironsat e mirefillte thone jane ata gabelt qe nalun te bregu i lanes me la leveret edhe u saldun aty.Masnej me kalimin e koheve erdhem edhe ne me ble nai shporte thupre te ata edhe llocem ktu ne Tirone.Un megjithse shume i erret ne lekure,dmth ezmer nuk jom jevg,se s'ka jevgj anej ka shen gjergji ka e kom un origjinen e para 200 vjecare.

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Sasso e kape, mos e liro me /pf/images/graemlins/laugh.gif Po ca dreqen perserit dy here nje mesazh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ikaaaaaaaa ime tash se s'kam kohe /pf/images/graemlins/smile.gif

Qao! [/qb]
Ca kapa mi ca te mos liroj mi...? :eek: Amon se na hutove edhe e shef i jap 2 here pergjigje te njejtees pergjigje.Ike edhe hajde prape se te presim

assassino26

Primus registratum

Ps: Sasso, mos fluturo lule m'lule Se te vjen era nektar, kur te ulesh me fjet. I mjeri ti atehere

Un zakonish e kom te fjetmen me te shtrime,po edhe ul ne karrike flej ka i here kur jom ne pune,ose ne shkolle :tipsy: