Vallai tedo,po pate nja tre gjeneracione te familjes patriota,jena tu ardh!!!po njoni nga keta te ket qon patjeter prane ismailit kur enriti flamurin ne vlon!!! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Mjesi Tironca si u gdhite Juve . Hajt PIme ka i caffe knej la lagja Jeme ...[/qb]
o ftyre ku je mi :smash: :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga lori81:
[qb]mroma er tironsaaaa!!
cboni mee a po e festoni naicik flamurin apo joo..[/qb]
mire se erdhe ina /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga ina_dani:
[qb]apapapa
si keni qen mire?Une jam e re ne forum po nuk mund te rrija dot pa i dhen nje pershendetje speciale te gjithe tironsave mbare boten.........shnet dhe jet[/qb]
ca qypi mer.ju i vetem teneqes dini me i ra.Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Ustajo un di me i ra qypit,a keni nevoje per nonji qyp te grupi qe paske formu???
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
S'ke faj biro qyli o i omel /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Ustajo un di me i ra qypit,a keni nevoje per nonji qyp te grupi qe paske formu???
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mpuhaaaaaaaaa TEDO ka te dyja faqet /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Ta dini Ju Tironca Rea ka ditelindjen Pranej neve ti themi u bofsh ene 100 . Ika dhe erdha une sa te marr ca birra ...[/qb]