Re: Klubi i tironsave

TEA

Forumium maestatis
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga DAC:
[qb]BOOOOOOOOOOO..........kta sikur na rujn ne mer jahu ....po pse mer BOND kush pritshe ti qe tja cote kafen.....hahahahahahah
Si do ja boj thuj me kimet...sic di vet ...hahahhaha :thumbsup: [/qb]
ti urt se te mori e mira masanej :smash: :smash: :smash:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Miremroma te gjithe tironseve,qi sonte nodhen on lajn mer jahuu!!si po ja kaloni mre?me ato shkollnat,e punrat,dashunoret mire????
mu se cer me ka ky m...kompjuterrrri ene nuk pome qit qe nuk po me qit te faqja e te gjithe temave kryesore,pranej jom tu vujt nji cik sonte...shifena ma von!!i puthje te tereve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Emanuela

Forumium praecox

Mirmbrema ose mirmengjesi. Si jeni grupi? Ora ne titane eshte 1 e nates. Dhe Emanuela ju pershendet me nje konge tironce nga Merita Halili. Gjithashtu edhe nje kafe nga une. (si gjithmone) /pf/images/graemlins/wink.gif

TEA

Forumium maestatis

mirmgjesi iher /pf/images/graemlins/smile.gif si jeni tu ja kalu ? mire besoj . /pf/images/graemlins/smile.gif Emanuela si je ti mi xhan ... do ta bej une kaffen sot ....
AF nuk e kena pas mire ... :rolleyes: po themi se i kaloj /pf/images/graemlins/smile.gif vetem lusim moderatoret te fshij postimet tona te perseritura me shume se 1 here /pf/images/graemlins/smile.gif

thnx per mirkuptimin .

Alba Shehi

Primus registratum

Ca bohet knej iher? M'osht duk vetja si pastruese sot. /pf/images/graemlins/tongue.gif S'pashe ndonje moderator tjeter dhe e pashe te udhes t'i fshij vete postimet e riperseritura.

Une pastroj, e ti ben pis se kam radhen e pastertise! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ReA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]REA ndonje gje te re nga ty? Flm per kafen e pranoj me kenaqesi.[/qb]
nc nc nc nc REA jom una /pf/images/graemlins/laugh.gif ajo qe do te bote kafen eshte TEA /pf/images/graemlins/smile.gif

... kafen gati e kam /pf/images/graemlins/wink.gif si e do me qumesht apo sade :confused:

ReA

Primus registratum

Buon di' TIRONSA /pf/images/graemlins/smile.gif

Si ja gdhite ... une mire per vete apo s'kom pa dhe nje ender te bukur ...

PS: po Turçja ka bohet se paska kohe qe nuk shkruka
help.gif
:confused:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ReA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[QB]Miremroma te gjithe tironseve,qi sonte nodhen on lajn mer jahuu!!
Mire bereqaves gjynoh me u qajt kot s'koti

i puthje te tereve /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe muve /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Miremengjesi Tironca si u gdhite juve . Hajt ishalla mire dhe nje dite e mbare ju qofte . Ika dhe erdha sa te pi i caffe... :cool:

TEA

Forumium maestatis

mire ditaaaaaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif
ketu ju pershenes nga biblo e faku tem /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alba Shehi

Primus registratum

Miremengjes klubi! Si jeni? Une mire jam ,e kruspulluar ne shtepi,e rrethuar nga bora nga te kater anet. :mad:

Alba Shehi

Primus registratum

Ua me rafte pika mua! /pf/images/graemlins/laugh.gif PO ja mo vij prape une. Per tyyyyy eeeeeee?! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif Ti shyqyr qe na u riktheve ne Klub iher! /pf/images/graemlins/wink.gif :smash:

ps. po me duhet te iki pastaj. /pf/images/graemlins/frown.gif

Blendi

Primus registratum

mua me duhet te iki me heret. Po ky klubi eshte rremuje e madhe mi mo.

Ej o robt e Zotit. Kur boni muhabet mos e perdorni citimin nga 70 here se na cmenet. Icik estetike ju lutem! edhe icik... me embel. /pf/images/graemlins/laugh.gif

x /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

T'honksha Klubin! :eek:

Ika ika. Ju du shum Tironca se ju kom si shpirt. Nigjoj konge naten dhe qaj. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ne fakt, ka i her na merr malli mooooooo. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

papapapaapap vije nga jasht e dun me na von friken pa le /pf/images/graemlins/tongue.gif

Blendi

Primus registratum

Kush vika ka jashte mi tea??? prit mi lal se kom le te stacioni trenit (te materniteti me i llaf).

Po ato e kan qelb me citimet, bohet si kala ene nuk merr vesh robi gjo hic. Si ka lezet tirones kshu. /pf/images/graemlins/laugh.gif