Re: Klubi i tironsave

Lori

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Kur te dush ti mi Teje ! Po therrasim na nji kesaj rradhe , e kam llafim i thuj ene XhaXhi Turit te vi se kam i llafe me i thone te veshi /pf/images/graemlins/laugh.gif Mir xemla , kshu e lejme . Per Neser mroma gati me ke . Hajd shnet /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolcettina:
[qb]c'bohet ktu i her, qe paska arrit deri te faqja 60, per lloqe paskeni qene te paret mo... c'na tregoni nai gje te lezetshme nga TIrona?... lali Turin i her si e kam, se m'ka mor molli sa s'tregohet mo, ca bo ti lali? te ka mol moli pel muna tyna?? shum shum? /pf/images/graemlins/tongue.gif e di una e di!

por .. i hodha nje sy shkrimeve te meparshme... me lejoni te them qe eshte pak dobet fare , sidomos Proto nje here, sdu me bo komente grupi, por per nje barcalete qe kishe tregu nuk e mora vesh ishte per te qesh? jo na e thuj qe te qeshim te pakten se paske humor te zeletshem ti, humor shangai.. nejse mo... nai gjo tjeter?... apo po te vjetra thuj,.. kaptovaq kaptova... ika pra se na myten provimet knej... bofshi shume qejf, ene na shkruni sa me shume te reja nga Tirona, se per ato na ka marre malli!

pit i cik ta pelcafoj lalin Turin una se mka mol moli fort fort fortttttt... pacim lalino, ele bofs sa me shum qejf, ele ja kalofs ylllll fale! /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Si mi fjala jote kishte ra ne vesh te perenise...Tu bofsha lalino tya se je shume e mile...Ja po e bej sefte af-ne duke te pershenet ty edhe e di qe do me ece mbare...Kom kalu 1 jave fantastike nga e hena der te shtunen vetem jete e jetuar plotesisht /pf/images/graemlins/laugh.gif Kiss kiss te gjithve edhe shifna prape

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]aaaaaaaaaaa sa qekenit odh tu shkrujt /pf/images/graemlins/tongue.gif

hajd se neser vejn sassoja qe me ka marr malli shume shum /pf/images/graemlins/smile.gif smack smack

PS: o ^Spirt^kur do lejm me dal prap mi goc se u bo kohe pa dal /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Smack smack yllo.Sot jam gjith diten ktu,do e djegim fare klubin sot,majeni men cer ka per tu bo sot. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ^*Spirit*^:
[qb]Kur te dush ti mi Teje ! Po therrasim na nji kesaj rradhe , e kam llafim i thuj ene XhaXhi Turit te vi se kam i llafe me i thone te veshi /pf/images/graemlins/laugh.gif Mir xemla , kshu e lejme . Per Neser mroma gati me ke . Hajd shnet /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
O sweeto ku ke hum ti lal?Mirsekeardh i here edhe amon me ato llafet e veshit,se do na thone masnej qe fjalt e veshit thuhen sheshit.... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Mjesi Tironca Si u gdhite Juve ..KUsh ka po vje me pi nai caffe mire se te vije ...

assassino26

Primus registratum

O TEDO mirseerdhe e mirseike po te tjeret ku jan?Sot qe jam un i gatshem kaq shume mungesa?Po sikur te vije shefi ku te futem un nga turpi?......
O Tironsa ka keni hum me?
help.gif
help.gif

TEA

Forumium maestatis

miremengjesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii TIRONSA /pf/images/graemlins/smile.gif

dhe GEZUAR NATEN E KADRIT /pf/images/graemlins/wink.gif

O sasso mire se na gjete lale /pf/images/graemlins/wink.gif e shyqyn qe u ktheve shnosh e mire .....

Smack Smack

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]miremengjesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii TIRONSA /pf/images/graemlins/smile.gif

dhe GEZUAR NATEN E KADRIT /pf/images/graemlins/wink.gif

O sasso mire se na gjete lale /pf/images/graemlins/wink.gif e shyqyn qe u ktheve shnosh e mire .....

Smack Smack[/qb]
O Tea rrofsh lale per smackun edhe gezuar edhe ti.Shume puthje edhe prej meje edhe shyqyr qe ju gjeta shnosh...

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]
Fillimisht postuar nga ^*Spirit*^:
[qb]Kur te dush ti mi Teje ! Po therrasim na nji kesaj rradhe , e kam llafim i thuj ene XhaXhi Turit te vi se kam i llafe me i thone te veshi /pf/images/graemlins/laugh.gif Mir xemla , kshu e lejme . Per Neser mroma gati me ke . Hajd shnet /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
O sweeto ku ke hum ti lal?Mirsekeardh i here edhe amon me ato llafet e veshit,se do na thone masnej qe fjalt e veshit thuhen sheshit.... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
o e sig qe do me marr ne ketekingun me vete mi.... /pf/images/graemlins/tongue.gif
ok pra takohena te tre perpara portes se AF-s /pf/images/graemlins/wink.gif
stasera ce da divertirsi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alba Shehi

Primus registratum

Ca bohet ktej iher? Si ju kam mo Tironsa? Une dje percolla Insane!(shyqyr m'u kthye jorgani im /pf/images/graemlins/tongue.gif ) Iku mes perqafimesh e planesh per me vone. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Si e kam Tiranen? Rritet? /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Albushe:
[qb]Ca bohet ktej iher? Si ju kam mo Tironsa? Une dje percolla Insane!(shyqyr m'u kthye jorgani im /pf/images/graemlins/tongue.gif ) Iku mes perqafimesh e planesh per me vone. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Si e kam Tiranen? Rritet? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
O Albushe si je ti lal.Per ku e percolle jorganin mi.Ups insanin?
Tirana rritet e zbukurohet perdite.te njelma se kisha pa ishte bo pub nga mrapa po sme pelqeu si kishin artopolantet te mire,Jan bo kaq shume pube ne Tirane sa ske ku rrotullohesh edhe helebete boshatishen te gjithe se shperndahen njerzia.Isha te premten edhe su knaqa fare me as i ven.Vetem te rozafa e re kishte kallabllik po ishin ata kosovaret qe knojne edhe ma shpifen lujta pak ne kazino dhe ika.Nejse se flasim prape se tashi kam pak pune.

LEA

Primus registratum

o turi, kur te shof ate poezine qe ke si firme, me prishet krejtesisht imazhi qe kam krijuar per ty..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

uh, se harrova, pershendetje tironsave. /pf/images/graemlins/smile.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LEA22:
[qb]o turi, kur te shof ate poezine qe ke si firme, me prishet krejtesisht imazhi qe kam krijuar per ty..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

uh, se harrova, pershendetje tironsave. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ca ti bej une Omar khajamit qe s'do t'ma ruaje imazhin /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Alba Shehi

Primus registratum

Per Mjelmen m'kishin ardh llafet,ene per ate Rozafen e re kam nigju ca gjona! Papapapapa shtohet Tirana perdite nga Pubet. /pf/images/graemlins/tongue.gif A mushen thuaj? Ika tashi dhe kismet kur shifena! BYe!

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma Tironsca si u nryset Juve . Turo ka ke hup mer . SA n pune s te gjejme me ke bredh dhe ka bredh ti ere pa na lon adrese ... Hajt Hajt se shifena ndarket...

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Mroma Tironsca si u nryset Juve . Turo ka ke hup mer . SA n pune s te gjejme me ke bredh dhe ka bredh ti ere pa na lon adrese ... Hajt Hajt se shifena ndarket...[/qb]
Ka bredh un me se ktu ne pune jam....Mos perhap th&th se sme le njeri me bredh mu kur jam ketu

TEDI

Valoris scriptorum

Di gjo un se ka je ti . un erdha spashe njeri ika ...Do vij Prape po sgjeta njeri do iki Normale ...

TEA

Forumium maestatis

Nje Salveeeeeeeeeeeeeeeeee prej biruces 53100

Bujrum po deshet se jom tu pergatit nje çokollat te nxeht a lascia i baffi .........