Re: Klubi i tironsave

Alba Shehi

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Pune e madhe! /pf/images/graemlins/tongue.gif Muahhhhhhh! Ja edhe nje tjeter. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

ps. sigurisht ne faqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Arber

Primus registratum

Goca cuna tironca nga do jeni,
e solla dhe un koken,
pershendetje te gjithve shpresoj jeni tu ja kalu mire.

TEDI

Valoris scriptorum

Miremjesi Tironca te dashur . Si ja kalut Ke wikend qe sapo lame pas shpine . Hajt ishalla Mire . Ika dhe erdha sa te pi i caffe ... :thumbsup:

TEA

Forumium maestatis

Mirmgjesssssiiiiiiiiii /pf/images/graemlins/smile.gif

sote dilli shkelqen si n'tok t'vet ketu ku jom una /pf/images/graemlins/smile.gif
fillim te mare per kete jave ragazzi / e /pf/images/graemlins/smile.gif

Emanuela

Forumium praecox

Mirdita te gjitheve. Ka ndonje online ketu apo ta pi kafen vetem une. /pf/images/graemlins/wink.gif :cool:

Alba Shehi

Primus registratum

Miresejugjeta dhe mireupafshim ! /pf/images/graemlins/frown.gif Duhet me ik se na therret detyra,ashtu me falni paraja . /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Nje perqafim te gjitheve! Bye!

I

insane

Guest

miredita tironsa
si jini sot?
une jam ne shkolle keshtu qe do mundohem ta kontrrolloj here pas here temen. mo shkruni shume se na hutoni oK /pf/images/graemlins/tongue.gif
shnet e te mira

Guest

Fillimisht postuar nga Sir_De:
[qb]Goca cuna tironca nga do jeni,
e solla dhe un koken,
pershendetje te gjithve shpresoj jeni tu ja kalu mire.[/qb]
mireserdhe .

pershendetje dhe kisses nga mua :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma Tironca si u ngryset Juve ... KUsh ka po vje Me Pi nai Birre ere : Nejse ika dhe erdha une ... :thumbsup:

barboni

Primus registratum

hi hi hi mer tironca.jom du pi i birr amon ere se sgjeta qofte me asi ven kush do vi no njoni po pat munsi tna sjelli ene noi qofte se s shtyhet that kjo e shkret............

ERMIRI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga barboni:
[qb]hi hi hi mer tironca.jom du pi i birr amon ere se sgjeta qofte me asi ven kush do vi no njoni po pat munsi tna sjelli ene noi qofte se s shtyhet that kjo e shkret............[/qb]
o barbo po pse ska qofte ne spanje? ose te pakten na e cilso se ca qofte do.................. :confused:

barboni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga JAMES BOND:
[qb]
Fillimisht postuar nga barboni:
[qb]hi hi hi mer tironca.jom du pi i birr amon ere se sgjeta qofte me asi ven kush do vi no njoni po pat munsi tna sjelli ene noi qofte se s shtyhet that kjo e shkret............[/qb]
o barbo po pse ska qofte ne spanje? ose te pakten na e cilso se ca qofte do.................. :confused: [/qb]
ej o bondi ca thu ti mer daj ktu as vje era qofte se per ca qofte e kom llafin pyt kriminelin po po e pyte ate silli ene i dopio vodka me ari.....

TEA

Forumium maestatis

Mromaaaaaaaa /pf/images/graemlins/smile.gif si ja ngryset o qytetar te TIRONSE ???

mostro

Putraku

Turqeta te gjitheve!si keni qene mre cunat ne gocat e tirones?caio tea me viziten na e bone qefin ,por na ke gjet nji cik si pa pergatit.kur te vij una do ju them nja dhjet dite para qe te mos ju gjej me duret bosh.

Hjat gatuni se per nja dhjet dite jom aty ihihihi /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

oooo kush paska ardh , evgu me syza t'mdhoja /pf/images/graemlins/laugh.gif

po kon me shume lezet keto vizitat keshtu re /pf/images/graemlins/wink.gif sa hap e myll syte .
masanej putrako pa merak lal se kur te vish tina me berrcolla e qofte nga ato te pazarit ri do e gjesh te shtrume , ne rrakia rraki , e ne mezja meze .

/pf/images/graemlins/laugh.gif

usta_Qima

Primus registratum

hahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
paska gallat me shtypin shqiptar pse nuk thoni ju.
Sot me solli njoni nga Tr i shishe raki te meshtjellme me gazet.
I futa i te lexume se me kishte mor malli me lexu i gazet shqip,kur ca te shof :
Jam nje djale 29 vjec dhe i pergjigjem vajzes nga Durrsi.I plotesoj 100% kerkesat e saj.Do te jeshe shum e lumtur me mua deri ne vdekje.
Takimin e leme te treni ne oren 1,une me gazeten intervista ne doren e majte dhe me nje banane ne doren e djathte ti me nje trendafil ne drene e majte.Pyet ti per oren .
pse s'thoni ju mer qe paska qyfyre anej.qe kur paskan fillu shqiptaret me von lajmerime ne gazet. E ca lajmerimesh jom shkatarru tu qesh per zotin.
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

usta_Qima

Primus registratum

Kapeni cik ket:
Jam Mandi 23 vjec,1.70 i gjate floke e sy te zinj.Me pelqen sinqeriteti besnikeria qe jan pak a shum tiparet e mia.Dua te lidhem me nja vajze te ndershme per lidhje serioze (martesore) sepse me mungon shpirti i jetes.
Tani ndodhem ne burg,jam denuar 16 vjet,kam bere 6.Kush me ndodhet prane ne keto dit te veshtira do behet njeriu jetes time.A.XH.rep 318 Kosov Lushnje.
Cere gallate mer.Amon mer si i bohet me u abonu ke kjo revista se spaska gjo me te fort.
Kom edhe 10 vjet burg ja bo tjetri.lol /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif