ciao TEA si po ja kalo diten sot .....Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]MIRDITAAAAAAAAA DA FIRENCE /pf/images/graemlins/smile.gif
o tedo si je lal ?
ciao BOND /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Po qe se ke keq ti .....me termen ashu jon ataFillimisht postuar nga barboni:
[qb]o james ik mer me gjth interin se jeni kot ekip pensionistash si puna jote[/qb]
David è nudo. Non assumo nessuna responsabilità in caso di eventuali inconvenienti di natura sessuale!!Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]ciao ciao ika une me bo i xhiro nga davidi /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
hihhiihihh /pf/images/graemlins/laugh.gif kujon se jam piktor /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]David è nudo. Non assumo nessuna responsabilità in caso di eventuali inconvenienti di natura sessuale!![/qb]Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]ciao ciao ika une me bo i xhiro nga davidi /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ueeeeeee e paska vra ndergjegja Artuin qe paska bo raport te detajuar per punimet me te fundit ne Tirane. Hej po na thoni noi i gjo edhe per jeten socialo-kukturore ,hardallisjet e fundit te tironsave,cudirat e radhes etj,etj.Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]Tashi kemi icik informacion se si do behet Tirana tashi se shpejti....
Ka filluar zgjerimi i unazes se vogel,zgjerimi do jete 2-fishi i egzistusit pra unaza do behet me 4 korsi dhe ne mes do kete 1 shirit te gjelber,zgjerimi ka filluar te ura ne Tirane te re dhe do te vazhdoje ne kah te akrepae te ores,tjeter po ndricohen rruget ismail QEmali,1 rruge tjeter te kodra e priftit,se maj men edhe ca rruge tjeter.,Tashi edhe bulevardi deshmoret e kombit do zgjatet.Ai do shkoje der tek lumi i Tiranes dhe do jete dyfishi i egzistusit,lana do i ngjaje 1 ishulli te gjelber qe nga fillimi e der ne derdhje te ssaj.
ku di un tashi ja kto jane tashi p[er tashi te shpejta qe do behen.Nuk eshte kot ajo shprehja mer jahhu qe Tirona eshte princesh e Shqiperise.[/qb]
Ti s'e meriton fare,po hajt ca t'boj i kam xhan gjithe tironsat jo per gje! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Proto:
[qb]une e du fooooooooooooort /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]