Re: Klubi i tironsave

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

MIrupafshim Tironca Ka po shifena Masdite me kismet . I t puthme te fuqishme te re gocave ... :thumbsup:

ERMIRI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]MIRDITAAAAAAAAA DA FIRENCE /pf/images/graemlins/smile.gif

o tedo si je lal ?
ciao BOND /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ciao TEA si po ja kalo diten sot .....

DAC

Primus registratum

Fillimisht postuar nga barboni:
[qb]o james ik mer me gjth interin se jeni kot ekip pensionistash si puna jote[/qb]
Po qe se ke keq ti .....me termen ashu jon ata

barboni

Primus registratum

o dac kur e kom pas keq un asiher ene sidomos per futbollin qe e kom fiksim para ronaldo se o njishi :rockband:

Guest

miremengjes njehere hi bond /pf/images/graemlins/smile.gif ciao daci ne barboni :tipsy:

o unicorno si e kishin myll ate temen tate anej na komshijte me lal sa keq me erdhi /pf/images/graemlins/frown.gif puc puc /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

ciao ciao ika une me bo i xhiro nga davidi /pf/images/graemlins/wink.gif

tirana

Primus registratum

[qb]ciao ciao ika une me bo i xhiro nga davidi /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
David è nudo. Non assumo nessuna responsabilità in caso di eventuali inconvenienti di natura sessuale!!

Guest

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]
[qb]ciao ciao ika une me bo i xhiro nga davidi /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
David è nudo. Non assumo nessuna responsabilità in caso di eventuali inconvenienti di natura sessuale!![/qb]
hihhiihihh /pf/images/graemlins/laugh.gif kujon se jam piktor /pf/images/graemlins/wink.gif

dolcettina

Primus registratum

c'bohet ktu i her, qe paska arrit deri te faqja 60, per lloqe paskeni qene te paret mo... c'na tregoni nai gje te lezetshme nga TIrona?... lali Turin i her si e kam, se m'ka mor molli sa s'tregohet mo, ca bo ti lali? te ka mol moli pel muna tyna?? shum shum? /pf/images/graemlins/tongue.gif e di una e di!

por .. i hodha nje sy shkrimeve te meparshme... me lejoni te them qe eshte pak dobet fare , sidomos Proto nje here, sdu me bo komente grupi, por per nje barcalete qe kishe tregu nuk e mora vesh ishte per te qesh? jo na e thuj qe te qeshim te pakten se paske humor te zeletshem ti, humor shangai.. nejse mo... nai gjo tjeter?... apo po te vjetra thuj,.. kaptovaq kaptova... ika pra se na myten provimet knej... bofshi shume qejf, ene na shkruni sa me shume te reja nga Tirona, se per ato na ka marre malli!

pit i cik ta pelcafoj lalin Turin una se mka mol moli fort fort fortttttt... pacim lalino, ele bofs sa me shum qejf, ele ja kalofs ylllll fale! /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Mirembrema Tironca . Si u ngryset kneja juve .. Ika dhe erdha ka po shifena mo vone ...

tirana

Primus registratum

Mirmroma, sapo takova Tean dhe Rean se ishin ne Fir per nji xhiro. Ju bojn te fala!!

Guest

dolcettina ishte per meshkuj e jo per femna /pf/images/graemlins/wink.gif au ca diskriminimi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

tedi pune te mbare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alba Shehi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]Tashi kemi icik informacion se si do behet Tirana tashi se shpejti....
Ka filluar zgjerimi i unazes se vogel,zgjerimi do jete 2-fishi i egzistusit pra unaza do behet me 4 korsi dhe ne mes do kete 1 shirit te gjelber,zgjerimi ka filluar te ura ne Tirane te re dhe do te vazhdoje ne kah te akrepae te ores,tjeter po ndricohen rruget ismail QEmali,1 rruge tjeter te kodra e priftit,se maj men edhe ca rruge tjeter.,Tashi edhe bulevardi deshmoret e kombit do zgjatet.Ai do shkoje der tek lumi i Tiranes dhe do jete dyfishi i egzistusit,lana do i ngjaje 1 ishulli te gjelber qe nga fillimi e der ne derdhje te ssaj.
ku di un tashi ja kto jane tashi p[er tashi te shpejta qe do behen.Nuk eshte kot ajo shprehja mer jahhu qe Tirona eshte princesh e Shqiperise.[/qb]
Ueeeeeee e paska vra ndergjegja Artuin qe paska bo raport te detajuar per punimet me te fundit ne Tirane. Hej po na thoni noi i gjo edhe per jeten socialo-kukturore ,hardallisjet e fundit te tironsave,cudirat e radhes etj,etj.

James Bondo,i paske hy me humor te mire klubit tone ti. Hajt te vafte mbare! :thumbsup: Meqe je i fresket dhe qeke anej rrotull xhamise,shko ha ca qofte aty te cepi i rruges prane xhamise,ose merr noi sandwich aty ngjitur. U harrova mund ta marresh edhe naten ,non-stop tek "TAKATAKA" /pf/images/graemlins/laugh.gif Uaaaaaaa,sa mire i makam men mor amon! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si ju kam ju te tjereve iher? Ju puth fort fort (ose bute ,si te doni /pf/images/graemlins/laugh.gif ) BYe!

Guest

une e du fooooooooooooort /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alba Shehi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]une e du fooooooooooooort /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ti s'e meriton fare,po hajt ca t'boj i kam xhan gjithe tironsat jo per gje! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

pse mi :confused: une thashe se do me puthje ke buza /pf/images/graemlins/wink.gif ik se sdu puthje pra :mad: /pf/images/graemlins/blush.gif