Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Un erdha prape ne baze...Do thosha qe ne i ka ngel hatri me mua Bluse keq me vjen po ne shaka po bejme...,pastaj edhe Blue se llogarit icik kur shan Tiranen...
Nejse ca ka nai te re...Ahhh po o Llape ec ti se pranej ka met topall ai se bo kshu pislliqesh kur t'ja mcefim patericat ne masnej ta shofi ai.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga LLAPAQENI:
[qb]me urdherin e njones qe me boni rezil pse nuk e kom sjell koken ketej erdha ne une .a me pranoni apo do ma voni shkelmin qe ne fillim.nejse si miq jom tu fut TEA[/qb]
mire se e prune kaptinen tina /pf/images/graemlins/smile.gif e mos ki gajle /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

ala tu me merzit BLUN ju re /pf/images/graemlins/frown.gif

shepejt kerkoni falje :smash: :smash: :smash: :smash: :smash:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb]une verdall mo tu mat rruget e tirones.skom ardh ketej se ste le ai topalli me u fut.nuk ka cte duhet ty kjo zona ketej tha.[/qb]
Topalli ty t thot ec ku t dush po ti i bi onash e onash rrugve Tirones si me i ra ka kina nuk vje ktu n qender ku o klubi . Ik dil i xhiro ene duku ka barku javes prap knej... MIrmroma iher Tironca ...Si u ngryset ju . ika dhe erdha un sa te pi i caffe...

usta_Qima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]Un erdha prape ne baze...Do thosha qe ne i ka ngel hatri me mua Bluse keq me vjen po ne shaka po bejme...,pastaj edhe Blue se llogarit icik kur shan Tiranen...
Nejse ca ka nai te re...Ahhh po o Llape ec ti se pranej ka met topall ai se bo kshu pislliqesh kur t'ja mcefim patericat ne masnej ta shofi ai.. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
KUsh esht kjo LLAPA mer?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]o Skake ka bredh ti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nji mi ku jom e cme kujtove histori te shkume me kte skaken... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEA

Forumium maestatis

[qb]
Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]o Skake ka bredh ti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nji mi ku jom e cme kujtove histori te shkume me kte skaken... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
po pranaj ta thash ne une me skake /pf/images/graemlins/wink.gif

e mos u fut ne nostalgji tnai se :smash:

llapaqeni

Primus registratum

ca thu re sjom femer jom mashkull or daj.

o tea rrofsh ...po ti mer topall m... ca faji kom une qe ti e ke ne ate te arushes punen apo kur te kthehem te kthehem me lesh

assassino26

Primus registratum

Ktu jom akoma une eeeeeeeeeee.O Tedo kisha rujt icik peshk per ty po e honra vete se me kputi uria.Ec mo kismet here tjeter.

assassino26

Primus registratum

[qb]ca thu re sjom femer jom mashkull or daj.

o tea rrofsh ...po ti mer topall muti ca faji kom une qe ti e ke ne ate te arushes punen apo kur te kthehem te kthehem me lesh[/qb]
ne ca te arushes me se nuk e kapa une... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

NOten e mire Tironca ka po shifena neser ... Turo prit se erdha ... :smash: :thumbsup:

Guest

hi /pf/images/graemlins/laugh.gif
si jeni mire /pf/images/graemlins/laugh.gif miru

Guest

EH CARE DITEEEEEEEEEEEEEEEEE /pf/images/graemlins/blush.gif :cool: /pf/images/graemlins/laugh.gif

TURI LLAPAZAN /pf/images/graemlins/laugh.gif

QAO

Guest

kam dale kam bo qef kaq /pf/images/graemlins/laugh.gif e ndjeva mungesen tende /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

noten tironca ene mos u zini shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]
[qb]Un erdha prape ne baze...Do thosha qe ne i ka ngel hatri me mua Bluse keq me vjen po ne shaka po bejme...,pastaj edhe Blue se llogarit icik kur shan Tiranen...
Nejse ca ka nai te re...Ahhh po o Llape ec ti se pranej ka met topall ai se bo kshu pislliqesh kur t'ja mcefim patericat ne masnej ta shofi ai.. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
KUsh esht kjo LLAPA mer?? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
DO shkoj te mor i pale te tjera borxh atje ku kom mor t parat lej i certifikate tjeter fallco ene ja . Po ti ca do bosh me ato ??????????

assassino26

Primus registratum

O tironca noten e mire edhe prej meje se po flej icik me heret sonte se neser kom peshkim edhe duhet me qen i fresket se s'na bi gjo ne rrjete...

Puthje per gocat edhe pershenetje per cunat se shum e kane....

Cruel_Intentions

Primus registratum

qyqe mi ju qekeni shkrimtara qe tgjith!!!!!
Qe dje ne darke qekan bo 5 faqe ktu !!pupupu
Nejse rrofshin Tironsat se mezi i kemi,
muahhhh
kiss.gif