Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb]Sot kom ardhe me u zi me tironsit....[/qb]
Ec mi zihena bashke...Si u glline ti i here mi durrsakja e lales.... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEA

Forumium maestatis

pllaq & plluq per sasson /pf/images/graemlins/wink.gif
e sa per punen e dacit ta thash mo :mad: ka gjet mocen ai me pra /pf/images/graemlins/smile.gif

po proti mi me ty ca ka :confused: se une e di qe ajo me mu e ka /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]pllaq & plluq per sasson /pf/images/graemlins/wink.gif
e sa per punen e dacit ta thash mo :mad: ka gjet mocen ai me pra /pf/images/graemlins/smile.gif

po proti mi me ty ca ka :confused: se une e di qe ajo me mu e ka /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
E ka zon edhe me mu tashi /pf/images/graemlins/tongue.gif E ka nga dashuria e modhe qe ka per mu po se kupto... /pf/images/graemlins/wink.gif Spo me del as ne msn qe t'ja shpjegoj si qendron puna /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ASSASSINO:
[qb]
Ec mi zihena bashke...Si u glline ti i here mi durrsakja e lales.... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Mu mos ma qit llapen se jom me kacabunj qe n'pike t'mjesit. :mad: Qe thu ti mora saten me ardhe tek sheshi " Skenderbe", e vec kur na del para Donika me shpate te prefme. C'ke mi i thashe, qe m'bon me ul gazin e makines mu para policit, apo s'jone konsumu ene bateria me gjithe frena.
Zbrit pernjihere me tha , ene luj venit, se po te pret Nipi i Karlit ( t'Topiajve) tek moja kodres. U nis lala jot me vrap e kur mrrita e pashe qe m'ishte ul n'bar tu dredh duhon me nji tironse.Pizevengu.... ka per ta pare autostraden durres-tirone ai....

assassino26

Primus registratum

[qb]
[qb]
Ec mi zihena bashke...Si u glline ti i here mi durrsakja e lales.... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Mu mos ma qit llapen se jom me kacabunj qe n'pike t'mjesit. :mad: Qe thu ti mora saten me ardhe tek sheshi " Skenderbe", e vec kur na del para Donika me shpate te prefme. C'ke mi i thashe, qe m'bon me ul gazin e makines mu para policit, apo s'jone konsumu ene bateria me gjithe frena.
Zbrit pernjihere me tha , ene luj venit, se po te pret Nipi i Karlit ( t'Topiajve) tek moja kodres. U nis lala jot me vrap e kur mrrita e pashe qe m'ishte ul n'bar tu dredh duhon me nji tironse.Pizevengu.... ka per ta pare autostraden durres-tirone ai....[/qb]
Prenej qeke nxef ti mi...?Ty s'te ka nodh asigjo.Shi ca me nmodhi mu :mad:

Dola me mjes edhe i hypa tragetit me dal ne pune te aroporti se qe thu ti mora vesh qe kerkoshin krahe pune te stacioni i autobuzave,Aty kishte dal njoni edhe na kontrollote ka dhomet.Kush i kishte dhomet e prish e kishte rrogen me te mire e kush nuk kishte dhemballa merrte shperblime.Qe thu ti ma prishi menjen ky varianti mu edhe mora i dalte e i cekic e bam bum dhemallave me i thy me i bo copa copa qe te mersha nai shperblim,kur ne kete momente vje Teuta ajo Teuta e famshme qe ka pas nejt ne durazo e qe luftonte kundra Ilireve.Ajo e shkreta kishte psu si une,kishte thy dhom e dhemalle me mor shperblime edhe ato pare i kishte harxhu me i ble perkrenaren Skenderbeut.Un ne filim se besova kur ca te shof sa kisha thy 1 dhemalle shof Salen Sale Berishen qe kishte hyp Gamorit te Skenderbeut edhe shiste perkrenare.shpata e kshu mrrokllash.U afrova se po kerkoisha me te pa ty kur mu prish menja...Thashe.....etj etj tashi s'kom me i thone une te gjitha sa thashe,po deshe ec e hap ti i teme edhe i themi te gjitha mas qeifit tone jo ktu se kom hall se na shajne shoket tane qe luftojne ne male ndonse eshte ende ngricee ndonse eshte ngriceee

Goca

Primus registratum

Hik e pra pergjigju, apo t'thirri naj shok per kafe edhe ja mathe n'klub.....

assassino26

Primus registratum

ik Pene te tema edhe vazhdo vazhdimin /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband:

assassino26

Primus registratum

Ktu jam shpirti i lali Turit.Mirse erdhe o omelsina ime e vogel,o zemra e vockel akulorja e vockel spilti i vockel,Lepulusja e vockel

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga lori81:
[qb]gjes gjes gjes... ktu sa pershendesin robt,, sbojn dy pare muhabet te hajrit,,, sa thon:" mirdita ju puc fort .. pllaq pllaq" ene ciao masanej iiii
hecni ktu shpejt..po ju puc ene une fort i her...[/qb]
/me me vrap per tek lori...
ene i fut i tpime ( avatarit e jo lorit )

miredita tironsa

dolcettina

Primus registratum

iiiiiiiiii kus me paska slujt mu!!!!!!!! /pf/images/graemlins/smile.gif
ulalalalla ulalalalla ulallala pucipuciiiii lali TUrin

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolcettina:
[qb]iiiiiiiiii kus me paska slujt mu!!!!!!!! /pf/images/graemlins/smile.gif
ulalalalla ulalalalla ulallala pucipuciiiii lali TUrin[/qb]
Puci puci ele una tyja dolcettina omelsina .pucitina,papelina.etj etj qe tregojne qe ti je omelsin edhe shku omelsines...
Nji kiss gjigant prej lali Turit.Ose prej Turit me /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: mire hiqe fare ate lali....

dolcettina

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif pucipino lalino Turino... je shume shume omelsino, e di apo s'e di??? ele pucipuciiii puciiii lalin... ce pufffff te bojn komsiet! /pf/images/graemlins/smile.gif

assassino26

Primus registratum

o zemra o dolcettina omelsina e vockel...Shife icik pm te lutem...Je shume e mire xemla...te kam xhan

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma Tironca . Si ju ka lala . Turo ec kur t dush knej . javes tjeter hajde vuaj dhe ti me ne sebashku ne gjirin e shoqerise...

Guest

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]pllaq & plluq per sasson
e sa per punen e dacit ta thash mo :mad: ka gjet mocen ai me pra

po proti mi me ty ca ka se une e di qe ajo me mu e ka [/qb]
as me ty as me sassen nuk e kam e kom me njonin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif qe by the way eshte si shshshspirtttttttttttttttttt /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

byebye se kam cike pune sot jam e zhytme ne pune /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

[qb]
[qb]Hiken keto te dy......[/qb]
jo mi se ktu jena /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
lali ti sdo ta pranosh po ke ik qafsha tgjith qe ke ik /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

usta_Qima

Primus registratum

Ej na e fishkelleni ngai her ene ne kllases puntore me se na bohet qefi. /pf/images/graemlins/wink.gif