Re: Klubi i tironsave

Emanuela

Forumium praecox
Re: Re: Klubi i tironsave

Usta_Qima ? URIME

Keni bere 100 postime ne forum.

E /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup: dhe nje here URIME

usta_Qima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]Usta_Qima ? URIME

Keni bere 100 postime ne forum.

E /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup: dhe nje here URIME[/qb]
hahahaha Manu urime dhe ty.ne ket moment ke bo 69 postime.numer domethenes ky /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

usta_Qima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga insane:
ma tregoi zogu... ( 1 spiun dreqi qe eshte ai... )[/QB][/QUOTE]
kush Ahmeti apo Leka ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Emanuela

Forumium praecox

Ika naten e mire per sonte. Ja kalofsh mire. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga REA:
[qb]Miremengjesiiiiiiiiii TIRONCA /pf/images/graemlins/smile.gif

JU DU FORT MER YAHOOO /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Perfshi ne mu ktu eee??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

turqeta o poplli i omel i tirones!si ja keni kalu kto dite mer?shifna ma tej!!

Guest

ku jeni more rrusha /pf/images/graemlins/laugh.gif jeni shuem t emire ju kam shuem xhan /pf/images/graemlins/smile.gif per zotin fikiiiim ju kam /pf/images/graemlins/laugh.gif

cao :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

Miremengjesi Tironca te dashur. Si u gdhite Juve . Hecni ke klubi jem ktu Afer Pubit pime ka i caffe t mire ene te lire ...

dolcettina

Primus registratum

qyqe i raft pika moces qe s'isha ktu kur lali Turi paska dash kafe.... te bo motra jote ty ta qa, ne ven, kafe turke me kajmok fare, se ja kammor doren mo, tu i bo nones nji dy kafe, ene uleshim aty n'oborr me karrige, ene fillojshim nga kujtimet e tregimet.... per kafe mooo.. jom specaliste, por c'ke ti, hajt se ta bo motra ne tashti ty, vec hap gojen, se e kam si arus lepurus zemrus lali Turin una, ,jo po pufffffff le te bejne komshiet /pf/images/graemlins/tongue.gif e dine vete ato se kush jane :cool: ksu ti ksu... dhe qe thu ti.. qe sthe gjo.. ika tashtina se kam shkollina... te puc folt lali Tuliiiii.. ele pam pam pel te xifa ato glifsat qe ta prishin qejfin ty! /pf/images/graemlins/smile.gif

ika... pershendetje dhe per Tedin... kurse ti usta qima.. se ku mi gje ato pamje cifutesh nuk e di, i forte je grupo!

ika ciao ciao

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Pilgrim Eyes:
[qb]
Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:

Fillimisht postuar nga Pilgrim Eyes:
E du e du.... /pf/images/graemlins/smile.gif Me fal.....a do ma tregosh se si ta perdor?
Se jam i ri ne kete fushe
Apo s'te besoj une ty reeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si te dush mi :rolleyes: Mu me lusin [/qb]
Lum si ty... /pf/images/graemlins/tongue.gif , e te shkretat ato /pf/images/graemlins/laugh.gif ( mos u nxef re /pf/images/graemlins/wink.gif )

Une per vete kom bo i betim kur isha 6 mujshe, mos me ju lut asnjihere naj cuni, sidomos per pune shishe. M'kujtohet tek cerdhja , kur jom zi per here te pare me nji cun , i kerkova kapen e s'ma dha, qe atehere e kuptova cfare soji jeni.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]ku jeni more rrusha /pf/images/graemlins/laugh.gif jeni shuem t emire ju kam shuem xhan /pf/images/graemlins/smile.gif per zotin fikiiiim ju kam /pf/images/graemlins/laugh.gif

cao :tipsy: [/qb]
ku je ti mi se na thave syte nga te dyja anet /pf/images/graemlins/laugh.gif

pafsh onra te bukura lal /pf/images/graemlins/wink.gif

lorena

Primus registratum

gjes gjes gjes... ktu sa pershendesin robt,, sbojn dy pare muhabet te hajrit,,, sa thon:" mirdita ju puc fort .. pllaq pllaq" ene ciao masanej iiii
hecni ktu shpejt..po ju puc ene une fort i her...

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]Flm TEA, e di qe eshte vone per kafe, por insane ne kete ore e pelqen. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
rrofsh lale /pf/images/graemlins/smile.gif sa e o9mel qe je /pf/images/graemlins/laugh.gif

esvathi

Primus registratum

Gjes, gjes,gjesssss te gjithe Tironceve anemban rruzullit. /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga lori81:
[qb]gjes gjes gjes... ktu sa pershendesin robt,, sbojn dy pare muhabet te hajrit,,, sa thon:" mirdita ju puc fort .. pllaq pllaq" ene ciao masanej iiii
hecni ktu shpejt..po ju puc ene une fort i her...[/qb]
Ja erdha une se une ketu verdalle isha . Do me Puthesh ???

TEA

Forumium maestatis

O Tedo or qafir /pf/images/graemlins/tongue.gif do me u puç nime /pf/images/graemlins/wink.gif

PS: çkina anej nga lagjia jote ? knej nga e jemja jena tu u rrit pak e nga pak /pf/images/graemlins/smile.gif

TEA

Forumium maestatis

o sassooooooooooooo ku je me :mad: :mad: se DACI na p'shtoj prej dursh /pf/images/graemlins/tongue.gif helbete ka gjet mocen /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Ja mir se ju gjeta o bashkepatriote /pf/images/graemlins/smile.gif .Sot e kom ne men me nejt gjate kshu qe s'po e zgjas me shume.Desha me dhon vetem lajmerimin qe sot me kini edhe mu ne mesin tuaj
help.gif
.Ne mes tuaj kam qendruar... etj etj.
Nuk rri dot pa pershenet omelsinen time qe maroi fare lali Turi per te...Dolcettina ime me e embel nuk behet... :confused: Edhe omelsina vete ka pa dolcettinen edhe i ka vjedh emrin se s'ka munsi te jete omelsina mo e omel se dolcettina :confused: ...
Puthje Teas dhe Reas 2 shoqet e mia te vecanta qe i kam te zemra,puthje edhe Protos,me i llaf edhe pse me ka mor inat un s'ja ve rene e puth edhe me zor po qe nevoja :smash: .Me i llaf puthje te gjitha rrusheve te klubit edhe pershenetje cunave se shume e kane... :rockband:

assassino26

Primus registratum

o Tea nji mi sa erdha... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Si je ti zemra?Pse s'ke dale ka msn-ja?Daci rrahmet paste se u harrua...Kushedi me ca meret tashi :confused: :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga ASSASSINO:
[qb]A ka njeri ktu me ma bo i kafe apo te iki ta pi me nai lokal knej verdalle?S'du me dal tashi se sa kam ardh nga peshku edhe jom i lodh pa kisha shku me e pi te TEDI.O TEDO a dole gjalle mrome nga peshku me?A teproi nai cik raki appo e thate te gjithe me ate trimin atje nga ty.[/qb]
eheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee . Ajo e djeshmja u maru iku ai bobi n shpi mori prape ... Sot n dreke n shpi ja futa ca dupie per qejf ene tani n darket prape ai bobi po la borxhin . Ka mor raki prape . Me mori n qafe ... /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
E i shkreti ti ca taksirati te paska gjet... /pf/images/graemlins/wink.gif Kismet ka java tjeter po vi edhe une ,me vujt me juuuu.Kom i ashu gjoje te longshme BMW edhe mezen e di ti mooo e kom merak vete edhe po e ndaj vujtjen me ju se gjynof poplli.Kom hallin vetem si do ja bejme me u kthy ne shpi se e kena larg dreqin edhe kena me u detyru me u kthy ne kom dreqin se do harrojme me i dhone makines /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif