hahahaha Manu urime dhe ty.ne ket moment ke bo 69 postime.numer domethenes ky /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]Usta_Qima ? URIME
Keni bere 100 postime ne forum.
E /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup: dhe nje here URIME[/qb]
ma tregoi zogu... ( 1 spiun dreqi qe eshte ai... )[/QB][/QUOTE]Fillimisht postuar nga insane:
Perfshi ne mu ktu eee??? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga REA:
[qb]Miremengjesiiiiiiiiii TIRONCA /pf/images/graemlins/smile.gif
JU DU FORT MER YAHOOO /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Lum si ty... /pf/images/graemlins/tongue.gif , e te shkretat ato /pf/images/graemlins/laugh.gif ( mos u nxef re /pf/images/graemlins/wink.gif )Fillimisht postuar nga Pilgrim Eyes:
[qb]Apo s'te besoj une ty reeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
Fillimisht postuar nga Pilgrim Eyes:
E du e du.... /pf/images/graemlins/smile.gif Me fal.....a do ma tregosh se si ta perdor?
Se jam i ri ne kete fushe
Si te dush miMu me lusin [/qb]
ku je ti mi se na thave syte nga te dyja anet /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Proto:
[qb]ku jeni more rrusha /pf/images/graemlins/laugh.gif jeni shuem t emire ju kam shuem xhan /pf/images/graemlins/smile.gif per zotin fikiiiim ju kam /pf/images/graemlins/laugh.gif
cao :tipsy: [/qb]
rrofsh lale /pf/images/graemlins/smile.gif sa e o9mel qe je /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]Flm TEA, e di qe eshte vone per kafe, por insane ne kete ore e pelqen. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ja erdha une se une ketu verdalle isha . Do me Puthesh ???Fillimisht postuar nga lori81:
[qb]gjes gjes gjes... ktu sa pershendesin robt,, sbojn dy pare muhabet te hajrit,,, sa thon:" mirdita ju puc fort .. pllaq pllaq" ene ciao masanej iiii
hecni ktu shpejt..po ju puc ene une fort i her...[/qb]
E i shkreti ti ca taksirati te paska gjet... /pf/images/graemlins/wink.gif Kismet ka java tjeter po vi edhe une ,me vujt me juuuu.Kom i ashu gjoje te longshme BMW edhe mezen e di ti mooo e kom merak vete edhe po e ndaj vujtjen me ju se gjynof poplli.Kom hallin vetem si do ja bejme me u kthy ne shpi se e kena larg dreqin edhe kena me u detyru me u kthy ne kom dreqin se do harrojme me i dhone makines /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb]eheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee . Ajo e djeshmja u maru iku ai bobi n shpi mori prape ... Sot n dreke n shpi ja futa ca dupie per qejf ene tani n darket prape ai bobi po la borxhin . Ka mor raki prape . Me mori n qafe ... /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]Fillimisht postuar nga ASSASSINO:
[qb]A ka njeri ktu me ma bo i kafe apo te iki ta pi me nai lokal knej verdalle?S'du me dal tashi se sa kam ardh nga peshku edhe jom i lodh pa kisha shku me e pi te TEDI.O TEDO a dole gjalle mrome nga peshku me?A teproi nai cik raki appo e thate te gjithe me ate trimin atje nga ty.[/qb]