Re: Klubi i tironsave

esvathi

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]mirdita iher /pf/images/graemlins/smile.gif

po ju pershnes nga faqukteti i si /pf/images/graemlins/smile.gif
si ja fillut diten iher se mu deri tani me ka ec voj fare /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
C'fare voji perdor? Se knej kena ngel n'ven
help.gif
Se po ashtu te ma blesh edhe mu nje shishe. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Pilgrim Eyes:
[qb]
[qb]mirdita iher

si ja fillut diten iher se mu deri tani me ka ec voj fare /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
help.gif
Se po ashtu te ma blesh edhe mu nje shishe. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ne ven me ne per ju munohena /pf/images/graemlins/laugh.gif

Olio Extra Vergine Carapelli /pf/images/graemlins/laugh.gif

a do i shishe ?

esvathi

Primus registratum

a do i shishe ?
E du e du.... /pf/images/graemlins/smile.gif Me fal.....a do ma tregosh se si ta perdor?
Se jam i ri ne kete fushe /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

[qb]

a do i shishe ?
E du e du.... /pf/images/graemlins/smile.gif Me fal.....a do ma tregosh se si ta perdor?
Se jam i ri ne kete fushe /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Apo s'te besoj une ty reeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

[qb]

a do i shishe ?
Se jam i ri ne kete fushe /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Pse jo me ne per ju munohena /pf/images/graemlins/laugh.gif

esvathi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:

Se jam i ri ne kete fushe /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Apo s'te besoj une ty reeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si te dush mi :rolleyes: Mu me lusin /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

I

insane

Guest

spaskeni shkrutj gje.. mire dmth skam humb gjo /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Mirmbroma Tironca . Si u ngryset Juve ... T fala keni ka tirona ...

assassino26

Primus registratum

Mirmroma tironsa...Si ja keni kalu i here knej ka grupi...?Erdha me ja bo i here taaaa knej si jeni ju i here?Keni gjo kondra?I Pershenejtje te vecante per Dolcettinen teme edhe le te plasi ka inati Protoja se Dolcettina ime edhe puthjen ma dha puthje edhe iftarin ma kishte qa.o Tea o Rea o yje si ju ka Turi juve i here?Hajt se flasim prape....

assassino26

Primus registratum

A ka njeri ktu me ma bo i kafe apo te iki ta pi me nai lokal knej verdalle?S'du me dal tashi se sa kam ardh nga peshku edhe jom i lodh pa kisha shku me e pi te TEDI.O TEDO a dole gjalle mrome nga peshku me?A teproi nai cik raki appo e thate te gjithe me ate trimin atje nga ty.

ReA

Primus registratum

mroma tironsaaaaaaaaa

pllaq plluq sasso /pf/images/graemlins/smile.gif ma ke pa gjo dacin me se ka hum fare ai delenxhiu :mad: :smash: :smash: :smash:

TEA

Forumium maestatis

mroma ne prej meje /pf/images/graemlins/smile.gif

smack smack a tutti /pf/images/graemlins/smile.gif o sasso ta motla jote kafen me /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

hihihi sa shum qe pasken shkrujt mi amon /pf/images/graemlins/laugh.gif
o tedo ca bon ti rrusho te puth cik una prej inatit te atij xhaxhi turit a turo ene ket e bane e ta mash men turo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

muah bye ika se kom cik pune /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga ASSASSINO:
[qb]A ka njeri ktu me ma bo i kafe apo te iki ta pi me nai lokal knej verdalle?S'du me dal tashi se sa kam ardh nga peshku edhe jom i lodh pa kisha shku me e pi te TEDI.O TEDO a dole gjalle mrome nga peshku me?A teproi nai cik raki appo e thate te gjithe me ate trimin atje nga ty.[/qb]
eheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee . Ajo e djeshmja u maru iku ai bobi n shpi mori prape ... Sot n dreke n shpi ja futa ca dupie per qejf ene tani n darket prape ai bobi po la borxhin . Ka mor raki prape . Me mori n qafe ... /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

usta_Qima

Primus registratum

[qb]
[qb]mirdita iher /pf/images/graemlins/smile.gif

help.gif
Se po ashtu te ma blesh edhe mu nje shishe. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Voj pushke a do njeri?? esht dor me 1 per ca te doni,sidomos me lubrifiku vrimat ene tytat. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga ASSASSINO:
[qb]A ka njeri ktu me ma bo i kafe apo te iki ta pi me nai lokal knej verdalle?S'du me dal tashi se sa kam ardh nga peshku edhe jom i lodh pa kisha shku me e pi te TEDI.O TEDO a dole gjalle mrome nga peshku me?A teproi nai cik raki appo e thate te gjithe me ate trimin atje nga ty.[/qb]
eheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee . Ajo e djeshmja u maru iku ai bobi n shpi mori prape ... Sot n dreke n shpi ja futa ca dupie per qejf ene tani n darket prape ai bobi po la borxhin . Ka mor raki prape . Me mori n qafe ... /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
si bo ky gjasme sikur nuk do /pf/images/graemlins/tongue.gif du ne una nje gote rakie t'bome vet /pf/images/graemlins/smile.gif

usta_Qima

Primus registratum

lene mi ca te duhet se kushedi se ca i hudh mrena ky. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]lene mi ca te duhet se kushedi se ca i hudh mrena ky. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Vetem teas nuk i hudh gjo mren ke rakia . Masnej ajo m njef mu ene e di qe une nuk boj hile .. Tea jo se nuk dua po m shkojne shume ... Jom ala i Fejum me du vasha elegonte . Kur T lej Ato ahere Qejfi do ndroje emer ...