Re: Klubi i tironsave

TEA

Forumium maestatis
Re: Re: Klubi i tironsave

MIREMENGJESI TIRONSA /pf/images/graemlins/smile.gif

Emanuela dhe Insani e paskan majr hap me sa duket klubin ton mrome /pf/images/graemlins/smile.gif

gjes Tedo , si ja gdhine /pf/images/graemlins/smile.gif

Emanuela

Forumium praecox

njgjesi te gjitheve. Nje pershendetje te embel nga Emanuela. Emanuela ju ofron nje kafe. Jeni dakort? /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]njgjesi te gjitheve. Nje pershendetje te embel nga Emanuela. Emanuela ju ofron nje kafe. Jeni dakort? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Une dakort jam po Tedi e do me bisht
masnej shum kafe kam pi sot a sna jep nai puthje o EMI?

Emanuela

Forumium praecox

Puthjen sta jap dot para kafes. Mbas kafes ke per ta pare qe do te puth dhe do te me kerkosh edhe disa kafe te tjera. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Sa kafe te pi une edhe mi jep te jgitha puthjet me i dore.Amon mos me reno shume se kam pi nja 3 kafe der tashi /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ASSASSINO:
[qb]Sa kafe te pi une edhe mi jep te jgitha puthjet me i dore.Amon mos me reno shume se kam pi nja 3 kafe der tashi /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Edhe nuk eshte nai zor i modh me me puth mu se ktu te blloku jam me 1 internet kafe.O hajde o erdha te stoflla jote /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif Po pres un me faqe zgjat

Diavolessa

Valoris scriptorum

Sasso as para as mbapa mo ca ben :confused: /pf/images/graemlins/blush.gif :smash: :smash: :smash:

Nje gote birre na dac se kafja ne mesdite ben dem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Emanuela

Forumium praecox

Po te pyesesh te tjeret do te thone qe kafet e mia nuk te rendojne shume. Ke per te pare qe te japin fuqi, dhe do kesh nevoje qe te te puthin gjithe diten. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ciao ika te fle gjume una /pf/images/graemlins/wink.gif

Pershendete tere Tironen nga ana jone /pf/images/graemlins/smile.gif

assassino26

Primus registratum

O Pape per kafe me puthje nuk vej para asgje tjeter une.O Emi un e kam parimin beso e kontrollo.Pse te pys te tjeret un kur ma verteto vete ti,Ec e pra mo bohu e gjalle.

Emanuela

Forumium praecox

Tiranes i bej une shume te fala. Pa merak. Apo seshte kohe e bukur sot, si shpirt eshte. :thumbsup:

TEA

Forumium maestatis

ej o Ema po pres kafen une xhemla /pf/images/graemlins/smile.gif un kom sjell cornetot me crema /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

[qb]Tiranes i bej une shume te fala. Pa merak. Apo seshte kohe e bukur sot, si shpirt eshte. :thumbsup: [/qb]
Kohe e bukur eshte edhe ne te 2 rrime para internetit si 2 :smash: /pf/images/graemlins/frown.gif

Emanuela

Forumium praecox

TEA per ty bej dy kafe te shoqeruar me embelsire madje. /pf/images/graemlins/wink.gif Si eshte koha andej nga ju ? Se ktu te ne shkelqen balta /pf/images/graemlins/smile.gif sot nga dielli.

Emanuela

Forumium praecox

ASSASSINO ku je ti tani se ta sjell kafen ne vend. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Sot spo mu shkoka ne shpi hic sa koh e mire qeka :confused:
help.gif
:confused:
help.gif

assassino26

Primus registratum

[qb]ASSASSINO ku je ti tani se ta sjell kafen ne vend. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy: [/qb]
te shallvaret.perballe Taivanit te ri qe po ndetohet tek parku Rinia.Po te pres.Po se more vesh me shpjego ti ku je se vi e pi un kafen te ti.Ktu eshte kafe internet ne kat te 2 njitesh me shkalle hekri

assassino26

Primus registratum

[qb]Edhe mua sme shkohet ne shtepi. Si tja bejme ke ndonje zgjidhje ti?!
help.gif
:confused:
help.gif
[/qb]
Zgjidhjen e kam.po eshte sekretEc ose erdha te te them