Re: Klubi i tironsave

Re: Re: Klubi i tironsave

/pf/images/graemlins/laugh.gif hi klubi ,paskan plase birrat bashke me xhelozine ketu ,sikur t'a dija... :devil:
:kiss: peshko ,ti paske ngel pa gjume fare me duket ,se shof postimin ... :confused: ,c'ne kaq heret .. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Bisou :kiss: epo do t'a ngrejme dhe nje dolli per klubin /pf/images/graemlins/wink.gif macke do te vish dhe ti :kiss:
Tedo ,tani eshte rradha jote me m'qerras ,po pres una...

assassino26

Primus registratum

Moira ka je ti yllo...
UNe jam zog mengjesi,kshuqe postoj heret.A me fut mu pa rralle te te qeras une ne vend te Tedit. :kiss:
Akoma s'ke ik ne plazh?Apo po me pret mua te vemi bashke /pf/images/graemlins/wink.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Apo po me pret mua te vemi bashke

A po vjen ne pishin me mu ti i here...se te griva /pf/images/graemlins/laugh.gif

Muahhhhhhhhhhhhhhhhh ylli....ciao e befshi qef.

/pf/images/graemlins/laugh.gif Jo peshqit gjenden tek vaska ime... :devil:
peshku :kiss: zgjidh e merr... /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Jo peshqit gjenden tek vaska ime... :devil:
peshku :kiss: zgjidh e merr... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pune zgjidhme rrusho.Vaska jote ne Tirane eshte me e arritshme se pishina e Italise /pf/images/graemlins/laugh.gif
erdhaaaaaaaaaa
prit i here prit...Ca te mor me vete pervec atyne :angel:

/pf/images/graemlins/laugh.gif mos harro te marresh peshqir ,cader krem plazhi,nje liber me perralla ,edhe ca coklata :wub: ,po nuk pate me vend ,leri fare ato :devil:
:wub: :wub: mezi po te pres... /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

moira je duke fut veten ne gjynof me duket...Kaq llafe te embla sa me the me vjen te mor pajimet edhe te futem vete te vaska ime,se ke e jotja s'kom shons.
Nejse ika po futem ke vaska ime mase katranos nai gjo vetem :tipsy:
upsss,s'kom shampo...
Leqe skom nevoje harrova :angel:

/pf/images/graemlins/frown.gif kam qe mbreme qe po pres peshkatarin ne vaske..tani dola sa t'ju kerkoj ndihme te m'a gjeni dhe do te futem prap t'a pres aty.. :devil:
:wub: nuk besoj t'i kete dale papi rruges e t'ia kete prishur mendjen.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Moira!
une kam qe mrome s'kom dale akoma nga vaska.Ec shpejt se u plevitosa /pf/images/graemlins/frown.gif Apo s'jam edhe lakuriq.Se di kush dreqin ma ka mor robdishamin edhe svi dot se s'kam ca te vesh :tipsy:

/pf/images/graemlins/laugh.gif une ndieva aromen e parfumit tend tek robdishani qe kishte vesh ai.. :wub:
:shrug: kush t'a kete bere valle.. :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif une ndieva aromen e parfumit tend tek robdishani qe kishte vesh ai.. :wub:
:shrug: kush t'a kete bere valle.. :tipsy: [/qb]
Se mora vesh,shume ne te thella na fute yll.Kjo eshte provokacion.Cne ai m'paska vjell robdishamin ne toulete???
Po mathjet ca ere i vijshin :eek: une vazhdoj ne vaske duke te pritur ty.KAne filluar te me dalin luspa :angel:

assassino26

Primus registratum

Uno!
Ca thu mer daje.Se shef ti qe une kom 3 dite qe sdal nha vaska...Si ta sjell une birren ty :confused: Me sill ti mu nji birre se bo sevap.
Moiraaaaaaaa HELP SOS NDIHME AIUTO

/pf/images/graemlins/laugh.gif erdha se keshtu jam une gjithnje ngatarohem... :smash:
:wub: :wub: me ne fund tek vaska jote... :tipsy: hajde dil tani sa pa te dale dhe bishti... :kiss:

pippo

Primus registratum

bishti ...?'?? nuk shifka mire kjo peshko , po mos perfito nga kjo situate.

b.k.

Primus registratum

plasen dushat ketej..
more mbulohuni se do te ftoheni /pf/images/graemlins/laugh.gif

ARJELA

Primus registratum

ckemi piplla a ju ka zon vapa i cik se mu er veten e ime apapap cdo shkoj tash tja fus nje te lar
:kiss: :kiss: :kiss: per cunat dhe gocat :kiss:

assassino26

Primus registratum

Se mora vesh mire kete te fundit une Arjela...Do ja fusesh te laren per ne cunat :goofy: yyyy ca qefi.
Moira avash mi se me qite namin.bishti thote /pf/images/graemlins/laugh.gif Edhe ai bisht qe kisha mu tret ne uje /pf/images/graemlins/tongue.gif 3 dite dersa erdhe ti /pf/images/graemlins/frown.gif
Lara birre per ty,apo do nai gjo me te forte

mirsejugjeta njerez :thumbsup:

disku

UNI

Ca tka kap karremi sot mer?
Se qeke ne qef..Birrat i ke mcef..tamom dita jote e shoncit. /pf/images/graemlins/laugh.gif