Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Uno!
Karremi bosh si perhere...Jam bere peshkatar i deshtuar keto kohe,por te pakten me birra skam qene keq.
Do ti :confused:

:wave: klubi ,si jeni me birra /pf/images/graemlins/tongue.gif
per gocat kam sjelle akulore dhe embelsira /pf/images/graemlins/smile.gif ,ju te tjeret fryhuni me ato birrat e juaja.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
GELATO1.jpg

ps.peshko ,ke nderru stil ee /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: Qahu ,qahu he te keqen Moira... :devil:

assassino26

Primus registratum

Moira!
Stilet i nderroj shpesh,kete e di edhe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif Cdo here stil i ri :rolleyes: Sa per modesti mund te shkruaj 3 vellime me nga 1000 faqe Kamasutra dhe cfare i mungon asaj per te dale tek une :angel:
Sot duhet te ha akullore me ju.E di qe te shendosh,por me mirre se birra qe me asnje bar te Tiranes se gjen te ftohte sa duhet...
Triny :wave:
Si ka mundesi thua ti...
JA qe ka mundesi,kjo vere me iku e tera singel /pf/images/graemlins/frown.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif eshte bere per te qare hallin :tipsy: aq sa jam une singel eshte dhe ky... :smash:
Hajt tani se te pret kalamani ne shtepi te lozesh contry strike :kiss:

BISOU

Primus registratum

MOIRE KU JE MOJ /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:
SA TE MIRA EMBELSIRAT /pf/images/graemlins/laugh.gif E AKULLORET /pf/images/graemlins/tongue.gif
E PASKE VU RE DHE TI QE PESHKU KA QEJF TE PERDRIDHET KUR NGELET PA UJE EEEEE /pf/images/graemlins/laugh.gif SI LU DREQI /pf/images/graemlins/laugh.gif

PO HE MI KUR NISESH ME PUSHIME /pf/images/graemlins/wink.gif ???

/pf/images/graemlins/laugh.gif aha ,pas mesnate vetem mua do me gjesh ... :tipsy: ne gjume...
Bisou :kiss: ylli ,e 4 dite /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Moira po une vetem ty te dua.Mos bjer ne gjume te thelle se kush te zgjon pastaj.Me prit me ate kompletin e arrnuar qe ta grisa une ate nate :wub: .
Cunin mos e maj ke dhoma e jone,se bertet shume ti kur te hypin nervat /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mas 4 ditesh me thuaj mua te vij t'ju qeras une me akullore. :kiss:

BISOU

Primus registratum

C'ESHTE MORE KJO DASHURI NE VENDE PUBLIKE... ESHTE KLUBI I TIRONCAVE KETU JO KLUBI I DASHNORAVE /pf/images/graemlins/laugh.gif :wub:

NJE CAFFEE LATTE DESHA UNE TE ME DALI GJUMI NGA KJO KOHE E SHPIFUR /pf/images/graemlins/frown.gif

EHHH MEGJITHSE KUR BIE SHI NGANJEHERE ESHTE ROMANTIKE...... ME ATO FLOKET E LAGUR QE TE PIKOJNE PIKA PIKA... E KUR HYN NE KAFE ME FYTYREN QE TE SHPKELQEN NGA UJI I SHIUT... HHHHMMMMMMMM

PESHKU DEL ME VRAP PERJASHTA SE VDES PER ICIK UJE :devil:
E UNE ME MOIREN E SHIKOJME SI PERDRIDHET :devil: :lol:

assassino26

Primus registratum

Bisou!
Mirseerdhe zemra...Ca deshe ti kafe latte???Se do icik correto?Kam nji konjak te mire fare vechia rogmania qe te te vije gjyna ta lesh shishen pa shtrydhur :goofy:
Qe thua ti une seshte se vdes per shiun,por vdes per ty kur vjen me ato floket e lagur nga shiu :angel:
ehhh...U ngatrrova keq tashi.Mos i thguj Moires qe te shpreha dashurine edhe ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma piplla si po ja kaloni knej ca po boni knej ka lagja jone .Jeni lodh Merzit a ca keni bo knejna . Kush e Kush ka ardh n Tironen Tone Heroike se une sapo erdha n Lagjen Teme t Dashur ... Ika ne erdha un ja kalofshi mire ne bofshi qejf ne Pini do birra se dhe un po i pi ca ...

/pf/images/graemlins/smile.gif U ktheve mo Tedo ,sa te reja kane ndodhur /pf/images/graemlins/wink.gif ,ja une me peshkatarin kemi ndreq e kemi prish plot gjera /pf/images/graemlins/tongue.gif

:wave: pacim klubi ,do me marre malli per ju /pf/images/graemlins/smile.gif
Bisou ,ma kij kujdes peshkun ,mos e ler te laget shume se ftohet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Peshu,po te lej kujtim ca :kiss: :kiss: ,qe te mallengjehesh sa here te vish ketu.. :tipsy:
Tedo pije nje birre prej meje dhe mos harro te qerrasesh gocat e klubit :kiss:

assassino26

Primus registratum

puthjet e tua ma moren zemren mua,shpirti dhe zemra me eshte perveluar,kjo eshte cudi,Moira ti me ben magji...
Ja ku erdha une.Me sa shoh klubin e paska vizituar vetem bukuroshja ime Moira.Normal vijne vetem ata qe e kane pijen falas.uppsss harrova edhe Tedin ka qene edhe ai /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une knej verdalle jam.Po patet gje me therrisni se spertoj vij menjehere
Puthje gocave edhe birra cunave se eshte vape edhe po e bejme kete perjashtim sot.
Upss harrova...
Seshte vape se ka ra shi ka i shkelm cunave si gjithmone :smash:

disku

UNI

Zemra jote eshte si kasete qe jepet me qera mer.. ne dor te kujt ska perfundu. /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Zemra jote eshte si kasete qe jepet me qera mer.. ne dor te kujt ska perfundu. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Uno lene lene...
Paraftyroj zemren time si ato kasetat qe jane te perdorme shume edhe e nxjerrin zerin e cjerret /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ike ere shejton mos nxirr kshu parrullash se zemra ime eshte e e re ne kuti...e pahapme akoma :sleep: