Re: Klubi i tironsave

Re: Re: Klubi i tironsave

Ja mi ku erdha ,paska plas peshku ketu dhe une s'ia paskam degjuar eren... :confused: Kam qene me garip... :devil:
O macke kur te vish ,qerrasjen e pare e kam une ,te dyten ti ,te treten ia lejme te gjitha atij.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
C'a paska ardhur dhe ky ustai.. /pf/images/graemlins/laugh.gif ka per ta shqep nga birrat peshkun dhe Tedin :tipsy:
:kiss: :kiss: per ata qe vijne pas..

bimba81

Primus registratum

/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif :cry:

assassino26

Primus registratum

Ca ka trendy,pse qan???
Mos qaj ylli se te kam xhan /pf/images/graemlins/frown.gif
NA te te puth icik une qe te vish ne qeif :kiss: :kiss:
Mace,Moira.Ku jeni ju njishe.Ju puth fort te dyjave :kiss: :kiss:
Qerasje sot per gjithe gocat nga pronari,Porosisni edhe porosia juaj do kryhet ne cast

assassino26

Primus registratum

Moira...
Me ke ngjit garipin mi.Ka ke qene me levizje javes se kalume,ka ma ngjite mi dreq.Do hetoj tashi nga me erdhi gripi edhe do te te gjej ku e ke strofullen. :eek:

Leri hetimet ti,po merr grepin e hajde dil nga bregu se kishte dale peshkaqeni duke t'prit /pf/images/graemlins/laugh.gif s'kishte me ke te lozte e ka kush e ka.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Prit te puc dhe une ty qe te marresh force :kiss: :kiss: :tipsy: mos m'a merni per keq se nuk jam duke bere antireklame redbulli /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Jo po te merret Redbulli me ty po deshi...Puthja jote me coroditi fare.Der tani isha duke fluturuar e mezi zbrita 1 cast ne toke te te shkruaj kete mesazh.
Puthja jote te ben me kraaaaheeee,lamtumire klubiii iiimm :goofy:

BISOU

Primus registratum

:lol: :lol: ME SHKRITE GAZIT JU MARTE E MIRA JUVE /pf/images/graemlins/laugh.gif

PESHKO PUTHJET E MOIRES DRITHEROJNE MURET E TIRANES E JO ME TY QE TE BEJNE TE FLUTUROSH /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: .......

assassino26

Primus registratum

Nqs e thua ti atehere eshte mese e vertet...Ti nga nicku dukesh qe di shume per puthjet.
Jam kurioz puthja jote sa do me mbaje ne fluturim :angel:
Jam akoma nene efektin e puthjes se Moires...
Miiiiiiiiruuuuuuuupafshiiim te gjitheeeeeeeeveeeeeeeeeeeeeee
:kiss: te gjithaaaaaveeeeeeeeeeeeeeee

BISOU

Primus registratum

AHHH PASI TE KETE DALE TUNDIMI I MOIRES EJA TE TE JAP NJE PUTHJE A LA BISOU :kiss: MUAACHHHHHHHH
POR KJO NUK DO TE TE BEJ TE FLUTUROSH.... THJESHT DO TE TE KRIJOJE MORNICA TUNDUESE /pf/images/graemlins/laugh.gif DHE PASTAJ NUK DO TE DISHE NGA TE SHKOSH... NE MES MEJE DHE MOIRES... DO HUMBESH SI NE HUMNEREN E ENDRRES TENDE /pf/images/graemlins/laugh.gif

ANYWAY.............

PO PER CFARE PO FLISNIM TEK KLUBI I TIRONCAVE.. PO PO UNE SHKOJ GJITHMONE TEK AI KLUB /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Miredita iher Knejna . Ca bohet knej ka klubi jone .MOce cere ke ere se knej ka Golemi jom me Pamje serish ka Deti ... PEshko ho mre gjalle je e . TI MOire cere bo . Ika ne erdha un ja kalofshi mire ne bofshi qejf ... Arrivedociiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...A se Harrova :kiss: :kiss: :kiss: Moces MOires ne vashave t tjera ...

Po mireseerdhe mo Tedo ,se na thave syte :kiss:
Ja ne plasem duke provuar fuqine e pucjeve /pf/images/graemlins/laugh.gif
Peshkut i ka ra me keq se te gjithe neve :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Une kam fillu vi mceftas tashi ne klub.Puth Moira edhe mezi zbres ne toke nga fluturimi,puth Bisou edhe pres sa te me ikin dritat,me ka gjet bela e madhe.Pres efektet e puthjeve te tjera.
Tedo une gjalle jam akoma.Te pakten keshtu thone...
Goca kujdes me puthjet aman se me nxorret ne pension te parakohshem :tipsy:
Na edhe ka i puthje te gjithave. :kiss: :kiss:
Moira,taksirat,kur te kem per te shjkuar me ndonje vend larg ec me jep 1 te puthur te kursej parate e biletes.
Bisoun po e ruaj per dimer kur eshte ftohte e skina drita.Mase qis nai lek duke i dhene drita lagjes /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss: :kiss: :kiss:
/pf/images/graemlins/laugh.gif i vura prita ,le te vije mceftas tashti... /pf/images/graemlins/tongue.gif
ciao klubi :wave:

TEDI

Valoris scriptorum

Ja MIrdita iher knejna . Pse e Peshko e paske lon Varken tani e po gju peshk me aroplan e ...

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Hello Forumista allashiptarçe si jakaluat apapa me eshte djeg shpina Peshko isha tu zon ca peshk ehhhh tash e henghra e jam bo per kajmak

Moiraaa cunat e lagjes do na qerasin
Tedi kllire mos rri shum von se te pret puna
:kiss: :kiss: uhhh u lodha se me erdhi gjumi

TEDI

Valoris scriptorum

Mirdita iher knejna e piplla . Si po ja kaloni iher . Moce cere ke ere puna aty o pret kur t shkojm neve . DOni kai birre juve . Hajt po e boj zemren Gur dhe po ju jap une nai birre qeras une paguni juve ... Ika ne erdha un iher hajt shnet e pare ne bofshi qejf ... :kiss: :kiss: Per Vashat . Cunat t puthen vete ...

BISOU

Primus registratum

PERSHENDETJA TE GJITHEVE....
:kiss: :kiss: :kiss: PUTHJET SOT JANE NGA ZEMRA QE BEN TIK-TAK TIK-TAK.... NGA EMOCIONET E KRIJUARA NGA ADHURUESIT....

MOIRE... NE TIRANE TE KAFJA DO TAKOHEMI HEEE /pf/images/graemlins/laugh.gif
TE LUTEM VECAS ATE DITE SE E KE PARASYSH SE SI DYNDEN NJEREZIA KUR SKANE PARE NDONJEHERE KEJSHTU /pf/images/graemlins/laugh.gif SI PUNA IME /pf/images/graemlins/laugh.gif

CIAO :wave:

mostro

Putraku

Pershendes te gjithe tironsit qe do kthehen ne tiron per vere..Mu si shigjet me erdh lajmi se nuk mund te kthehem per pusho,pranej jam tu plas nga inati dhe zilia :mad:

jo se rrejta /pf/images/graemlins/laugh.gif