Qyteti me i bukur ne Shqiperi?

Klement

Primus registratum
Re: Qyteti me i bukur ne Shqiperi?

Qyteti me i bukur ne shqiperi??? deshe te thoshe Nga jeni, se ashtu po pergjigjen te gjith. Sa per temen, SHKODRA

Goca

Primus registratum

Me thene te drejten une s`e njoh fare vendin tim. Eshte e veshtire ta pranosh po ja qe eshte keshtu. Kam pare pak qytete, ndaj edhe s`mund te fals per qytetin me te bukur te Shqiperise.Une mendoj se vendi yne ka perla te verteta dhe shpresoj qe nje dite te kem mundesine e ti vizitoj. Ndoshta vetem atehere do mund te pergjigjem ne nje menyre objektive.

Me siper ishte permenduar fakti qe shume vete, i ka lene qytetet veriore per tu trasferuar ne Shqiperine e mesme. Mos u habisni nese ata persona vazhdojne te thone qe Peshkopia eshte me i bukuri. Fakti qe atje s`ka mundesi pune , investime e kushte te mira jetese, s`do te thote qe s`eshte i bukur. Thjesht rrethanat e jetes ndonjehere te bejne te zgjedhesh ate qe te ofron me shume, e jo ate qe ke ne zemer.
Shumica nga ne jane jashte shtetit dhe e dine vete se atje ku jetojme nuk mungojne veprat e rradha artistike. Cfare emocioni ju zgjon te shihni koloseun ne Rome?! Ju dridhet ndopak zemra kur i kaloni prane?! E besoj qe per nje roman eshte maksimumi, por sado e bukur te jete dicka , i humbet vlera nese s`te transmeton ne shpirt nje ndjenje. Kete gje kane forcen ta bejne vetem gjerat me te cilat jemi rritur e me te cilat kemi mbushur faqet e kujteses sone.Ja pse ndoshta , brenda mureve te amfiteatrit , atje mes pusit ku pagezoheshin foshnjat e deres nga dilnin luanet per ne arene, une ndihem me mire se perballe cdo gjeje tjeter.

disku

UNI

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Per mu qyteti ma i bukun asht rroskoveci.. [/qb]
Qytet i modh . Ja vle me u mbajt konventa e qumshit /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Tu bofsha una ty,qe s'ma prish nji here qejfin /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Me thene te drejten une s`e njoh fare vendin tim...
Une mendoj se vendi yne ka perla te verteta... [/qb]
ashtu ashte penele...
vendi yne ka perla te verteta... kam pas fatin qe ne kohen e monos ta shetis pothuajse pllamb per pllamb...nga maja e vermoshit deri ne konispol...(si zog shtegtar e fmi kurioz qe kam ken)... /pf/images/graemlins/laugh.gif

me duhet te gjej kohe te pershkruaj mrekullite e alpeve tona madheshtore (kur i krahasoj me kto te zviceres, tonat te cmendin me aromen e luleve/bimeve ngaqe dielli i atjeshem eshte me forte), po bregdeti jone nga shkodra deri ne konispol qe gjarperon mrekullueshem ne kontrast fantastik me vargalpet tona...
ose lumejte, psh...ai qe shtrihet rruges kur shkon ne burrel...eshte jeshil, kte ngjyre mbajne ca sy magjepes njerezish, ose qyteti i burrelit duket sikur eshte nje skene amfiteatri mbi nje mal...nga te gjitha anet e ketij qyteti shef pafundesine si dhe majet e maleve te tjera...nje pamje qe me ka lene gjithmone te pangopur plus dheu i kuq te cilin e merrja me vehte me kepucet per disa dite...ose shtat liqejt e lures...cili turist s do donte ta shijonte kte mrekulli...
e sa e sa vende...burime, pamje...
si kruja me mrekulline e saj, berati, korca, gjinokastra e tjere e tjere...
ja deshiroj vedit te gjej koh t`i pershkruj gjithe mrekullite qe kan pa syte e mije...

PS:njehere kena pas detyr shpije me pershkru qytetin/vendin ku kena lind ne gjuhen gjermane, zyjusha tha:- me ke ngjall kuriozitet te madhe, se la pa ardh me e pa kte vend...
- vendi im eshte nje thesar i panjohur...

----------------------
,...me besu asht mire, me kontrollu asht dhe ma mire, me dite asht pushtet/fuqi...!

usta_Qima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] nga shkodra s'jam largu per bukuri zog.
per mendimin tem shkodra asht shum e bukur, pa dashte me thane se kam shetite e kam jetu ne zonat e bjeshkes ma t'bukra t'europes, e nuk kane ndryshime drastike me ato te shkodres (flasim per bukurite natyrore gjithmone).
per sa i perket bregdetit, ta siguroj qe asht ma e bukur se shume plazhe te australise, qe besoj njihen boterisht si nder plazhet ma te bukura ne bote (duke perfshi GOLD COAST) qe vjen nder vendet e para, si plazh nuk ka ndoj ndryshim, pervec qiellgervishtesve qe ndodhen afer bregut!!!!!!
nese do shembuj per zonat e bjeshkes europiane, me thuaj se ti jap!
e perseris se shkodra si bukuri natyrore asht :kiss:
kujt si pelqen asht problem i tij/saj!!! [/qb]
blue ta meshtes ...... mendimin. /pf/images/graemlins/laugh.gif si gjithmone ke shum te drejte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Darien

Primus registratum

mua më pëlqen më shumë fshati
/pf/images/graemlins/wink.gif

Prodigychild01

Primus registratum

Mbaj mend nga shume kohe me perpara qe Permeti quhej qyteti i trendafilave a lulishteve...

Tani degjoj qe eshte shkretuar e varferuar...

albavina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga allen:
[qb] Qyteti me i bukur ne vendin tone eshte me sigurim VLORA. Eshte vend i shkelqyer per c'do gje, sidomos turizem. Me pelqen Llogaraja dhe Dhermiu.
NE QOFTESE SKENI VAJTUR ATJE, SKE VAJTUR GJEKUNDI NE BOTE! [/qb]
une kam vajtur eshte bukur por nuk ka si durresi!!!!

albavina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga roberto:
[qb] aaaaa na merzitet

dhermiu, dhermiu, dhembiu

une vet gjysem dhermiot jam po atje eshte interrnim

Hajdeni ne Durres te shikoni Evropen [/qb]
jo vetem evropen por boten mbare!!!

Mr_Andy

Primus registratum

Kuksi i ri ka bo ndryshime
Ecen treni ne rruge makine
Ka bo shpija pa cati
Ka bo rrock me cifteli
Ka bo këpuce adidas
Gjysma sholle gjysma drrase

KUKSI RREPUBLIKE :tipsy:

JAM KRENAR QE JAM TIRONS,
ZEMRA IME RREH PER GRAMSHIN
PO PUSHIMET GJITHMONE I BEJ NE DURRES.

P.S.: RROFTE TEPELENA(vendlinda ime e 3-te)

LEKE DUKAGJINI

Primus registratum

Me vjen keq per shumicen prej jush!
Po ça kuptoni me qytetin ma te bukur!!!
Po ku ka qytet ne bote me bukurite natyrore qe zoti i ka fale si SHKODRA, po a jeni fjete a çuet apo keni vu gjyslyke.
Po gabohem qe po ju them se jam i sigurte se nuk e njihni bukurine e saje.
Vrajeni mendjen... si Zoti don nonjehere Shkodra i ka dhurate prej natyre te gjitha mrekullit dhe qe kur kam kene e vogel mendosha per nje kryeeqytet per te gjithe boten. Nga qe e kam dashte shume gjeografine kam studiju shume per te gjete nje vend ma te bukur natyror , por kot asnje skaj i botes nuk e ka kete bukuri;
Ju garantoj, nje dite do te vine dhe Shkodra ka me kene kryaqendra turistike e botes. Aty e ka shkrue zoti mrekulline natyreore e jo ku mrrini ju te thone psh tirana u çfare naiviteti... :smash:
Me falni se ju kam presekutu por me te drejte...
Kaloni mire por me sy hapun...
Me vjen inate qe sjam Shkodrane...
opaaaaaaaa
...pashim moj Shkoder...
LGLGLGLGLGLGLGLGLGLGLGLG

alma-milano

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Leon'ore:
[qb] Me vjen keq per shumicen prej jush!
Po ku ka qytet ne bote me bukurite natyrore qe zoti i ka fale si SHKODRA, po a jeni fjete a çuet apo keni vu gjyslyke.
Vrajeni mendjen... si Zoti don nonjehere Shkodra i ka dhurate prej natyre te gjitha mrekullit dhe qe kur kam kene e vogel mendosha per nje kryeeqytet per te gjithe boten. Nga qe e kam dashte shume gjeografine kam studiju shume per te gjete nje vend ma te bukur natyror , por kot asnje skaj i botes nuk e ka kete bukuri;
Ju garantoj, nje dite do te vine dhe Shkodra ka me kene kryaqendra turistike e botes. Aty e ka shkrue zoti mrekulline natyreore e jo ku mrrini ju te thone psh tirana u çfare naiviteti... :smash:
opaaaaaaaa
...pashim moj Shkoder...
LGLGLGLGLGLGLGLGLGLGLGLG [/qb]
ty te lumte ajo goje moj vajz se nuk ke ça i shton ma!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :kiss:

LEKE DUKAGJINI

Primus registratum

o lume e mire kjosh gjithmone moj ...
e tu bafte shendet e jete fjala e drejte...
LGLGLGLGLGLLGLGLGLGLGLGLGLGLGLGLG

eros111

Primus registratum

opaaaaaaaa
...pashim moj Shkoder...
pffffff, ksaj i thone me ja kput kot /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :goofy:

alma-milano

Primus registratum

Fillimisht postuar nga un4given:
[qb]
opaaaaaaaa
...pashim moj Shkoder...
pffffff, ksaj i thone me ja kput kot /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :goofy: [/qb]
po kputja plot ti mor njir!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif