Qyteti me i bukur ne Shqiperi?

albavina

Primus registratum
Re: Qyteti me i bukur ne Shqiperi?

Fillimisht postuar nga Leon'ore:
[qb] Me vjen keq per shumicen prej jush!
Po ça kuptoni me qytetin ma te bukur!!!
Po ku ka qytet ne bote me bukurite natyrore qe zoti i ka fale si SHKODRA, po a jeni fjete a çuet apo keni vu gjyslyke.
Po gabohem qe po ju them se jam i sigurte se nuk e njihni bukurine e saje.
Vrajeni mendjen... si Zoti don nonjehere Shkodra i ka dhurate prej natyre te gjitha mrekullit dhe qe kur kam kene e vogel mendosha per nje kryeeqytet per te gjithe boten. Nga qe e kam dashte shume gjeografine kam studiju shume per te gjete nje vend ma te bukur natyror , por kot asnje skaj i botes nuk e ka kete bukuri;
Ju garantoj, nje dite do te vine dhe Shkodra ka me kene kryaqendra turistike e botes. Aty e ka shkrue zoti mrekulline natyreore e jo ku mrrini ju te thone psh tirana u çfare naiviteti... :smash:
Me falni se ju kam presekutu por me te drejte...
Kaloni mire por me sy hapun...
Me vjen inate qe sjam Shkodrane...
opaaaaaaaa
...pashim moj Shkoder...
LGLGLGLGLGLGLGLGLGLGLGLG [/qb]
zoti ka fale shume gjera por bukurine shkodres ncncncncnc (harroj)!
nejse secili do qytetin e tij mgjth mos e ekzagjeroni shume tani se si durresi ska dhe pike!
pervec detit ka shuuuuuuuuuume bukuri natyrore te tjere :goofy:

Zemra

Primus registratum

zoti ka fale shume gjera por bukurine shkodres ncncncncnc (harroj)!
nejse secili do qytetin e tij mgjth mos e ekzagjeroni shume tani se si durresi ska dhe pike!
pervec detit ka shuuuuuuuuuume bukuri natyrore te tjere :goofy: [/QB][/QUOTE]
po ça ka more durrsi veç det e balte si mytet durrsi me rrethinat ajjjjjjjjjjjjj

Zemra

Primus registratum

SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSHKODRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

citim:
--------------------------------------------------------------------------------
Me vjen keq per shumicen prej jush!
Po ku ka qytet ne bote me bukurite natyrore qe zoti i ka fale si SHKODRA, po a jeni fjete a çuet apo keni vu gjyslyke.
Vrajeni mendjen... si Zoti don nonjehere Shkodra i ka dhurate prej natyre te gjitha mrekullit dhe qe kur kam kene e vogel mendosha per nje kryeeqytet per te gjithe boten. Nga qe e kam dashte shume gjeografine kam studiju shume per te gjete nje vend ma te bukur natyror , por kot asnje skaj i botes nuk e ka kete bukuri;
Ju garantoj, nje dite do te vine dhe Shkodra ka me kene kryaqendra turistike e botes. Aty e ka shkrue zoti mrekulline natyreore e jo ku mrrini ju te thone psh tirana u çfare naiviteti...
opaaaaaaaa
...pashim moj Shkoder...
LGLGLGLGLGLGLGLGLGLGLGLG
--------------------------------------------------------------------------------

ty te lumte ajo goje moj vajz se nuk ke ça i shton ma!!!

Angazhohem une Zemra, qe te ja u mbushi mendjen se te cilat jane bukurit e shkodres. jo sot por nje here teter.
Shkodra eshte Shkoder
Ska veç nje shkoder.
Shkodra is the paradais
Shkodra Shkoder.
Aty e ka vendelindjen:
Bukuria natyrore e Njerzore
Kultura
Rrespekti
Kanga
Qefi
Jeta
Malli
Gazi
Dasma
Dashuria
Edhe vdekja ne Shkoder eshte ma e amel se tjerakun.
Shkodrani des ne buzegaz se eshte i sigurte per te rilindur
Ose ma mire nje Shkodran nuk des kurre.
Ai jeton ne Shkoder gjithmone.
Se Shkodra eshte qytet Mister.
Ai shtrihet ne Ultesiren e Shkodres pran bunes, liqenit, drinit, detit por perfundon ne Malet e Pavdekshme qe puthin Qellin dhe Yjet. Ajo nise ne zemrene e Tokes dhe tejkalon qellin.
Mos u ngutni te flitni per Perendit.
Ato kalojne gjithmone pushimet ne Shkoder, pra ne vendlindjen e tyne.
Shkodra Dhe Perendit kan nje gje te perbashket... !!!
Prandaj Shkodra eshte ma e bukura krijese mbi toke.

auuuuuuu !!! keni me thane por uroj te mos ju nigjojne Zoti....!?
Kloni mire.
dhe mos qani nga inadi
Leonore ka te drejte i shtergoj doren dhe i jap nje perqafim te ngrohte.
J'adore Leon'ore
A je ore apo zane
Flm

SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSHKODRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

albavina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Zemra:
[qb] zoti ka fale shume gjera por bukurine shkodres ncncncncnc (harroj)!
pervec detit ka shuuuuuuuuuume bukuri natyrore te tjere :goofy: [/qb]
po ça ka more durrsi veç det e balte si mytet durrsi me rrethinat ajjjjjjjjjjjjj [/QB][/QUOTE]

po po si jo shume e drejte prnadaj shumica e veriut eshte trasferuar ne dr

blabla

Primus registratum

Durrsi ene pik! (ose pikcuditese)
Ndryshe nuk do vinin te pushtonin Durrsin gjith ato qe kan ardhur, duke filluar romen e duke perfunduar me italine.

Zemra

Primus registratum

SHKODRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

citim:
Me vjen keq per shumicen prej jush!
Ju garantoj, nje dite do te vine dhe Shkodra ka me kene kryaqendra turistike e botes. Aty e ka shkrue zoti mrekulline natyreore e jo ku mrrini ju te thone psh tirana u çfare naiviteti...
opaaaaaaaa
...pashim moj Shkoder...
LGLGLGLGLGLGLGLGLGLGLGLG

ty te lumte ajo goje moj vajz se nuk ke ça i shton ma!!!

Angazhohem une Zemra, qe te ja u mbushi mendjen se te cilat jane bukurit e shkodres. jo sot por nje here teter.
Shkodra eshte Shkoder
Ska veç nje shkoder.
Shkodra is the paradais
Shkodra Shkoder.
Aty e ka vendelindjen:
Bukuria natyrore e Njerzore
Kultura
Rrespekti
Kanga
Qefi
Jeta
Malli
Gazi
Dasma
Dashuria
Edhe vdekja ne Shkoder eshte ma e amel se tjerakun.
Shkodrani des ne buzegaz se eshte i sigurte per te rilindur
Ose ma mire nje Shkodran nuk des kurre.
Ai jeton ne Shkoder gjithmone.
Se Shkodra eshte qytet Mister.
Ai shtrihet ne Ultesiren e Shkodres pran bunes, liqenit, drinit, detit por perfundon ne Malet e Pavdekshme qe puthin Qellin dhe Yjet. Ajo nise ne zemrene e Tokes dhe tejkalon qellin.
Mos u ngutni te flitni per Perendit.
Ato kalojne gjithmone pushimet ne Shkoder, pra ne vendlindjen e tyne.
Shkodra Dhe Perendit kan nje gje te perbashket... !!!
Prandaj Shkodra eshte ma e bukura krijese mbi toke.

auuuuuuu !!! keni me thane por uroj te mos ju nigjojne Zoti....!?
Kloni mire.
dhe mos qani nga inadi
Leonore ka te drejte i shtergoj doren dhe i jap nje perqafim te ngrohte.
J'adore Leon'ore
A je ore apo zane
Flm

Seriozi

Primus registratum

Vetm nji gje s'kuptoj une pse ikin nga Shkodra per tu vendos ne Tirane.

alma-milano

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Vetm nji gje s'kuptoj une pse ikin nga Shkodra per tu vendos ne Tirane. [/qb]
vijme me ju mesu se na dhimeni!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Deshe me thon qe ju dhimet vetja /pf/images/graemlins/laugh.gif ,po he hajde se po ta quajme kesaj radhe.

Zemra

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alma-milano:
[qb]
Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Vetm nji gje s'kuptoj une pse ikin nga Shkodra per tu vendos ne Tirane. [/qb]
vijme me ju mesu se na dhimeni!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hahahahahahaha Alma
shkurt
dhe
saket
10/10

Klement

Primus registratum

qytete te bukra ka sa te dush. un po vecoj 5
1)SHKODRA
2)vend te 2-te ska
3)Tirana
4)Berati
5)Gjirokastra

albavina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Hmmm:
[qb] Durrsi ene pik! (ose pikcuditese)
Ndryshe nuk do vinin te pushtonin Durrsin gjith ato qe kan ardhur, duke filluar romen e duke perfunduar me italine. [/qb]
DURRESI!!! he pra me shyqyr thuaja thuaja ketyre

C

cobra

Guest
Kukesi eshte qyteti me i bukur , nqs nuk besoni shko tek google earth dhe shikojeni ! eshte si Vancuver i Canadase

hrisi

Forumium praecox
skam shetitur shum shqiperine fatkeqesisht po besoj se eshte shkodra nje nga qytetet me te bukura ne shqiperi si nga njerzit edukata qe kane pritja buzaqeshja shetitjet akoma e sot me biciklete te dalesh naten e mos kesh frik ti shofesh njerzit me te pasur me te varfer te jene te lumtur vetem ne shkoder e kam pare :D

gangsterja

Primus registratum
C'do qytet ne Shqiperi ka bukurin e tij natyrore/njerezore.Sado qytet i vogel te jete edhe ai ka nje bukuri te vet.Dikush mund te kene pamjen(vendet e bregdetit).Dikush mund te kete gatime tradicionale(Shkodra,Korca,Elbasan etj..).Dikush mund te kete alpinizem(Tropoja,Malsia e madhe,etj...).Ndersa qytetet e vogla mund te kene bujarin,mikpritjen,edukaten(Burrel,Diber,Lezh,Lac,etj...).Ndersa vendet e jugut shquhen per pamjen natyrore(bregdetare-ranore)si edhe per zhvillim ekonomik.Durresi-Tirana jane te zhvilluara dhe infrastruktura rrugore.Secili qytet ka karakteristikat e saj dhe vizitohen nga turiste te huaj dhe nga shqiptare.

joetisti_

Locus omnem
Do te doja te vizitoja nje dit qytetet e Shqiperis dhe kur ti vizitoj ju tregoj se cili me i miri
Mire do besh te shikosh vete, se te gjithe do te te thone se qyteti me i bukur eshte ai i tyre :)
Per mua eshte Fieri.
Love Fieri.
Po ne Kosove mirdita, ke keni me te bukurin??

Shkrimtari

Forumium maestatis
Qyteti me i bukur eshte Tirana por nuk rri shume ne Tirane pasi jetoj ne Durres por me mua me pelqem Tirana sepse eshte nje qytet si ''Parisi'' ku rruga Deshmoret e Kombit eshte me bukura e cila lidh sheshin Nene Tereza me sheshin Skenderbej.