Qyteti ku do te doja te jetoja

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
shqiptari qe e ndien veten shqiptar aj lindi ku lindi aj prap e nin veten shqiptar dhe zemren dhe shpirtin e ka nga trojet e veta shqiptare,
unë vet kam jetuar në australi sidnej 5.vite por prap kum ardh te fshati jem me balt..

Izabela m

Primus registratum
Londra.
Me duket nje vend ku mund te jetosh mire.Eshte vendi qe te ofron mundesi pafund.Sheh te gjitha racat qe te parakalojne dhe te gjithe ndihen rehat me veten e tyre.Kupton se ke te besh me nje ish perandori te madhe.
Gjuha me duket tej mase interesante( theksi)
Ke cfare te mesosh ne nje vend te kulturuar pa lene pa permendur humorin e holle aq karakteristik.

Hektor12

Locus omnem
Pse ish perandori mbreteri eshtw akoma... Vertet eshte bukur dhe te mendosh qe po ben gati 1000 vjet. Nderthurur bukur klasikja me modeenen

Izabela m

Primus registratum
Po ashtu eshte po ne kuptimin qe ka shfrytezuar dhe iu ka dhene (ne aspektin kulturor) te gjitha kolonite e saj. Sot eshte nje shtet i fuqishem si disa shtete baze evropiane, pasi mbreteria eshte vetem nje simbol qe ruhet nga koherat e vjetra.

Hektor12

Locus omnem
Per mua do me pelqwnte dhe Budapesti nje qytet qe eshte quajt Parisi i lindjes me danubin mespermes me 9 urat nga klasikja ke me modernia. Gjithcka e bukur deri me perfeksion

pumes

Forumium praecox
1.Kur zgjohem ne mengjes dhe dal nga dera me duket sikur jam ne Tuvalu dhe duke pare dallget e detit qe vallezojne me ato te diellit
2.Kur vjen dreka do doja te ndodhesha ne Salar de Uyuni (Bolivi) dhe te veshtroja duke mos ditur cfare te shikoj
3 Kur vjen Mbasditja do doja te ndodhesha ne Seychelle duke ngrene peshk me vere dhe me shoqerine time
4.Kur vjen Darka do doja te pija nje kafe ne Venezia
5.Kur vjen nata do doja te flija ne shtratin tim ne Tirane dhe pastaj te zgjohesha nga endrra dhe te degjoja dhe te shikoja trafikun e temershem te Tiranes

Endrra Endrra Pa Kufi

a do vemi nga blloku per kafe ????