Veq ti :P KE puth ken sot :P
joetisti_ Locus omnem 28 Aug 2017 #7,102 jo, sot vetem me kane puthur mendon se do te vije nje kohe kur do te duhet te puthim me profilaktik?
joetisti_ Locus omnem 28 Aug 2017 #7,104 ne buze te jete e vertete se dikur vajzat, te trembura nga nenat, e besonin vertet se ngeleshe shtatzene po te putheshe ne buze?
ne buze te jete e vertete se dikur vajzat, te trembura nga nenat, e besonin vertet se ngeleshe shtatzene po te putheshe ne buze?
Artin Papirus rex 29 Aug 2017 #7,105 Nuk besoj se kanë qenë kaq naive, po edhe mund të ketë ekzistuar ndonjë e rrallë. Cila puthje të duket më fisnike, në faqe, në dorë, apo në ballë?
Nuk besoj se kanë qenë kaq naive, po edhe mund të ketë ekzistuar ndonjë e rrallë. Cila puthje të duket më fisnike, në faqe, në dorë, apo në ballë?
joetisti_ Locus omnem 29 Aug 2017 #7,106 ne balle do te evitoje ndonje pjese te trupit te femres dhe ta lije pa e puthur?
joetisti_ Locus omnem 29 Aug 2017 #7,108 varet c'ndryshim ka nga: te puthesh dhe te te puthin (ne buze) ?
Andrea_1 Forumium praecox 29 Aug 2017 #7,109 Kur puth : you take charge Kur te puth: he/she takes charge E gjeta?
joetisti_ Locus omnem 29 Aug 2017 #7,111 Andrea_1 said: Kur puth : you take charge Kur te puth: he/she takes charge E gjeta? Click to expand... une s'e dija per vete, ja, tani nga ti e mesova
Andrea_1 said: Kur puth : you take charge Kur te puth: he/she takes charge E gjeta? Click to expand... une s'e dija per vete, ja, tani nga ti e mesova
joetisti_ Locus omnem 29 Aug 2017 #7,112 Hope said: Tafilin only What is your best wishes? Click to expand... kalofsh bukur! me mire nje veze sot, apo nje pule mot?
Hope said: Tafilin only What is your best wishes? Click to expand... kalofsh bukur! me mire nje veze sot, apo nje pule mot?
Artin Papirus rex 30 Aug 2017 #7,113 Një vezë sot. Cilat vezë të pëlqejnë më shumë, të ziera, të rrahura apo të skuqura?
joetisti_ Locus omnem 30 Aug 2017 #7,117 i ha kur bie rasti dhe i shijoj, por nuk u bie pas ka embelsira me te mira se vajzat?
Alivia Forumium maestatis 30 Aug 2017 #7,118 Po ,jane embelsirat qe behen me petale lulesh. Te pelqen letersia?