Qyteti i origjines time..Dibra:) Mendimi I momentit?
Lisa Moderator Anëtar i Shtabit 23 Aug 2017 #7,041 Qyteti i origjines time..Dibra Mendimi I momentit?
Mystique Larg 23 Aug 2017 #7,042 Sa e nevrikosur mund te jete nje breshke qe sapo ka pershkuar 2 km kupton qe ka gabuar rruge. Si mendoni?
Sa e nevrikosur mund te jete nje breshke qe sapo ka pershkuar 2 km kupton qe ka gabuar rruge. Si mendoni?
Srylanna Primus registratum 23 Aug 2017 #7,043 Shtepine e ka me vete. Ia fut nje sy gjume pastaj i rikthehet punes , lol. Si ndiheni sot?
Srylanna Primus registratum 23 Aug 2017 #7,045 Shume i kendshem , faleminderit per urimin e bukur Si ju shkoi darka?
T TinkerBell Papirus rex 24 Aug 2017 #7,047 Nuk hëngra fare. Paske patur party me stomakun mbrëm Do kafe ?
T TinkerBell Papirus rex 24 Aug 2017 #7,052 Fakti, që çdoherë del ajo që mendoj që do ndodhi që në fillim. Mashtrojmë veten kot. Ke qenë më parë në këtë Forum ?
Fakti, që çdoherë del ajo që mendoj që do ndodhi që në fillim. Mashtrojmë veten kot. Ke qenë më parë në këtë Forum ?
T TinkerBell Papirus rex 24 Aug 2017 #7,054 Është qetësi Se njerëzit po ato janë në çdo Forum. Të pëlqen ty ?
T TinkerBell Papirus rex 24 Aug 2017 #7,060 Nuk bëj fare premtime, se shpesh më ka ndodhur mos t'i mbaj Si t'i kthehesh rutinës mbas pushimeve ? ( nuk jam fare në vete )
Nuk bëj fare premtime, se shpesh më ka ndodhur mos t'i mbaj Si t'i kthehesh rutinës mbas pushimeve ? ( nuk jam fare në vete )