mbase do ndryshojme dhe ne vete e sdo ta veme re ..... pushimet ideale?
Anabell Forumium maestatis 22 Jul 2017 #6,741 mbase do ndryshojme dhe ne vete e sdo ta veme re ..... pushimet ideale?
Artin Papirus rex 22 Jul 2017 #6,742 Në plazh, në një vend të nxehtë, po jo me shumë njerëz... Të tuat?
Anabell Forumium maestatis 22 Jul 2017 #6,743 ishull privat thua ... Australia me intrigon .. dhe ato ishujt e paqesorit ... ca ben kur ste flihet ?
ishull privat thua ... Australia me intrigon .. dhe ato ishujt e paqesorit ... ca ben kur ste flihet ?
Artin Papirus rex 22 Jul 2017 #6,744 Lundroj në internet, ose merrem me ndonjë foto, por ha edhe bukë, se më merr uria.. Çfarë bën ti?
Artin Papirus rex 22 Jul 2017 #6,746 Jo, e kam lënë kafen fare... Por duhen, se mund të përdoren për çaj, qumësht, lëngje frutash etj. Sa cigare pi në ditë?
Jo, e kam lënë kafen fare... Por duhen, se mund të përdoren për çaj, qumësht, lëngje frutash etj. Sa cigare pi në ditë?
R Rimseb10 Valoris scriptorum 22 Jul 2017 #6,749 Ankthet ste lejn te flejsh i qet A do vrisnit per vetmbrojtje
Anabell Forumium maestatis 23 Jul 2017 #6,752 jo se vras shume per ate pune , po qe kur jam bere vegjetariane kam pare ca ndryshime pozitive caji me i shendetshem sipas mendimit tend eshte ...?
jo se vras shume per ate pune , po qe kur jam bere vegjetariane kam pare ca ndryshime pozitive caji me i shendetshem sipas mendimit tend eshte ...?
Mystique Larg 23 Jul 2017 #6,757 Mish peshku Si e preferon me teper mishin te gatuar ne gjelle apo mish(biftek) ne zgare?
Mystique Larg 23 Jul 2017 #6,759 Jo,diku aty nga fundi javes tjeter ka mundesi por ka mundesi dhe mos te marr Zakonisht kur merr pushime,sa dite merr?
Jo,diku aty nga fundi javes tjeter ka mundesi por ka mundesi dhe mos te marr Zakonisht kur merr pushime,sa dite merr?
MysteriousMan Valoris scriptorum 23 Jul 2017 #6,760 kam mar 2 jave, i kemi standart ke plan te shkosh ndokund?