Muhabetet qe perseriten shpesh. Cfare pyetje do doje te te beja se mua sme funksionon truri tani? :P
Aki Paint It Black 30 May 2017 #5,501 Muhabetet qe perseriten shpesh. Cfare pyetje do doje te te beja se mua sme funksionon truri tani?
Artin Papirus rex 30 May 2017 #5,503 Dushi 5 minuta. Shumë gjëra më lodhin, por nëse duhet të përmend një, më lodhin njerëzit e paaftë. Mendoni se nga zhgënjimet, njeriu më shumë fiton pervojë apo humbet energji?
Dushi 5 minuta. Shumë gjëra më lodhin, por nëse duhet të përmend një, më lodhin njerëzit e paaftë. Mendoni se nga zhgënjimet, njeriu më shumë fiton pervojë apo humbet energji?
Artin Papirus rex 30 May 2017 #5,505 Varet nga rasti, por në përgjithësi më shumë harxhon energji se fiton përvojë. Mendon se i ke kaluar ditët më të bukura, apo do të vijnë?
Varet nga rasti, por në përgjithësi më shumë harxhon energji se fiton përvojë. Mendon se i ke kaluar ditët më të bukura, apo do të vijnë?
Artin Papirus rex 30 May 2017 #5,507 Ditë e zakonshme... dhe me shumë mendime. Dëgjon muzikë duke ecur?
Aki Paint It Black 30 May 2017 #5,509 Qe sben asnjeri Cila eshte koha me e mire per te mesuar t'i japesh bicikletes?
Mystique Larg 30 May 2017 #5,510 Do pyesim,kete vere do e mesojme me cdo kusht A duhet te bejme gjithmone nje hap per te ardhur me afer me personat tane te afert?
Do pyesim,kete vere do e mesojme me cdo kusht A duhet te bejme gjithmone nje hap per te ardhur me afer me personat tane te afert?
Passion- Al Forumium maestatis 30 May 2017 #5,511 Nqs s'ështe mendimi qe lidh ate ç'ka ben distanca,ëeshte kot te bësh hap . Qëndron?
T TinkerBell Papirus rex 31 May 2017 #5,514 Po pres akoma që të më bësh dhuratë ti një ChopardHappyDiamonds Mban unazë ?
MrCool Oldschool 31 May 2017 #5,518 I jap, por e kam frike se nja dy here me ka zene poshte Audi apo Benz?
MrCool Oldschool 31 May 2017 #5,520 Benzine all the time. Edhe pse ka vajt cmimi cik si larte Iphone apo Samsung?