Per dike..jeni e/i pergjendruar?
B Balahk Locus omnem 6 Dec 2015 #4,125 Asnje ore dore.rroft ora tel per mua,sepse nuk me pelqejn orat fare..mbani unaza?
joetisti_ Locus omnem 7 Dec 2015 #4,126 jo, vetem ate te marteses, po te ishta i martuar i qeron frutat para se t'i hash?
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 7 Dec 2015 #4,127 Jo. Cfarë do dëshironit nga viti i ri që po vjen?
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 7 Dec 2015 #4,129 Më shume se sa shendeti i pjestarit më të rendesishem të familjes asgjë tjetër. Embëlsira jote e preferuar?
Më shume se sa shendeti i pjestarit më të rendesishem të familjes asgjë tjetër. Embëlsira jote e preferuar?
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 8 Dec 2015 #4,135 Karrigen ta zejne , por fatin tënd jo thonë të vjetrit naquk. Cili ishte personi i fundit që i telefonuat për sot?
Karrigen ta zejne , por fatin tënd jo thonë të vjetrit naquk. Cili ishte personi i fundit që i telefonuat për sot?
Hope dans ton coeur 8 Dec 2015 #4,136 Kerken sot prz , sjam person qe marr Ken Ke mall për I person t'vecant ?
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 8 Dec 2015 #4,138 Kam edhe unë e shkreta , se kam një zemër se kam prej guri. Si ndjehesh sot?
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 8 Dec 2015 #4,140 E ka fajin ky naquku, Hope që më futet kuturu. Supë vetëm. Po juve?