Po Ti do naj gja cope cokollat?
Dreamer Under the Dome 10 Nov 2015 #3,843 Sigurisht se sonte duket hena dhe yjet shume bukur Meqe ra fjala Te pelqejne ?
Dreamer Under the Dome 10 Nov 2015 #3,847 Isha kurioz sesi patinon dhe shkruan njekoheshisht Shkruan me te djathten apo te majten ?
B Balahk Locus omnem 10 Nov 2015 #3,849 Nuk e di.ju ka ndodhur te dashuroni dike qe ka syte tek dike tjeter?
Mirabel Locus omnem 10 Nov 2015 #3,854 Se eshte vajze me edukate...di gje une Te vjen ndonjehere kshu nga petbrenda te zihesh keqazi me dike qe e ke xhan ,pse jo tia futesh edhe nai grusht turive?
Se eshte vajze me edukate...di gje une Te vjen ndonjehere kshu nga petbrenda te zihesh keqazi me dike qe e ke xhan ,pse jo tia futesh edhe nai grusht turive?
B Balahk Locus omnem 10 Nov 2015 #3,855 Hahahaha te zihem poo,por deri tek grushti joo.jeni i/e dhunshme?
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 10 Nov 2015 #3,856 Jo nuk jam fare. Ne rast te ndonje problemi , preferoni ti drejtoheni dikujt per keshille apo e zgjidhni vete ate?
Jo nuk jam fare. Ne rast te ndonje problemi , preferoni ti drejtoheni dikujt per keshille apo e zgjidhni vete ate?