Jo,cne? Ju?
tropojanja Çike Malsie 10 Nov 2015 #3,803 Sakice haha(tropojance) A ti m kujto veten kur ishte pd n pushtet nejsha n pune me demek hahaga A punove sot apo asigja?
Sakice haha(tropojance) A ti m kujto veten kur ishte pd n pushtet nejsha n pune me demek hahaga A punove sot apo asigja?
tropojanja Çike Malsie 10 Nov 2015 #3,805 T punosh qe t hash. Sec m kujton diken ti mua.?! I vjeter apo i ri n forum?!
h3o Papirus rex 10 Nov 2015 #3,806 Fringo...se shef qe jam akull i ri. Ke te kujokam? Ndonje dashuri te vjeter?
tropojanja Çike Malsie 10 Nov 2015 #3,807 Haha kam aktuale dashurine une senet e vjetra i maj si me ken t reja!. A u merzite si t pyta a?
Mirabel Locus omnem 10 Nov 2015 #3,811 nje sandwich te shpif....thashe te hiqja dore nga ushqimi i duhur dhe te beja perjashtim ...dhe ja perjashtimi doli nje deshtim total sa eshte ora andej nga ti?
nje sandwich te shpif....thashe te hiqja dore nga ushqimi i duhur dhe te beja perjashtim ...dhe ja perjashtimi doli nje deshtim total sa eshte ora andej nga ti?
Mirabel Locus omnem 10 Nov 2015 #3,813 ne zyre ende...po pres te shkoj 5 kokrra qe tia fus vrapit.... ne greqi jeton?
Mirabel Locus omnem 10 Nov 2015 #3,815 dite jave ,zeme krevatin..fundjaven e perdorim per shkalafitje frekuentoni jeten e nates?
Mystique Larg 10 Nov 2015 #3,816 Jena pleqeri ehe na vajti ne gardh tani (po kshu me raste shume rrall ) Te torturoi ndonje mendim gjithe dites?
Jena pleqeri ehe na vajti ne gardh tani (po kshu me raste shume rrall ) Te torturoi ndonje mendim gjithe dites?
Mirabel Locus omnem 10 Nov 2015 #3,819 po nje te vertete....thone vonon por vjen ku ndahet altruizmi me egoizmin sipas teje?
B Balahk Locus omnem 10 Nov 2015 #3,820 Tek kufiri qe vendos me i dhene tjetrit,apo me i marr per vete te gjitha.cdo besh sonte?