Po Je shume i keq e di??:D
h3o Papirus rex 7 Nov 2015 #3,665 Po ngelet duke gjuajtur me spond ju te dy. Spo marr vesh se u bera si top ping pongu. E loz ping pongun?
Po ngelet duke gjuajtur me spond ju te dy. Spo marr vesh se u bera si top ping pongu. E loz ping pongun?
B Balahk Locus omnem 7 Nov 2015 #3,666 h3o said: Po ngelet duke gjuajtur me spond ju te dy. Spo marr vesh se u bera si top ping pongu. E loz ping pongun? Click to expand... me ty fola o shok
h3o said: Po ngelet duke gjuajtur me spond ju te dy. Spo marr vesh se u bera si top ping pongu. E loz ping pongun? Click to expand... me ty fola o shok
Mirabel Locus omnem 7 Nov 2015 #3,670 Piet ke te duash Pyetje per mua kshu ne publik ke? Ps;se ato ne privat i pane tere dynjaja
Mirabel Locus omnem 7 Nov 2015 #3,672 Normale e pi...ndonjehere ne te dendur e pi te embel Di te besh kafe ti?
Alephh Valoris scriptorum 7 Nov 2015 #3,673 h3o said: Po se jane te medha me trup e ja vune epitetin balena vrasese. Click to expand... Kush ia vuri?
h3o said: Po se jane te medha me trup e ja vune epitetin balena vrasese. Click to expand... Kush ia vuri?
Lisa Moderator Anëtar i Shtabit 7 Nov 2015 #3,675 Alephh said: Kush ia vuri? Click to expand... lol He mi ti gjej pytje e pergjigju
h3o Papirus rex 7 Nov 2015 #3,676 Alephh said: Kush ia vuri? Click to expand... Arush dudushi. Po lisa na perqafo. Se kam ngrene hudhra sot. Do te qeras me kafe?
Alephh said: Kush ia vuri? Click to expand... Arush dudushi. Po lisa na perqafo. Se kam ngrene hudhra sot. Do te qeras me kafe?
Lisa Moderator Anëtar i Shtabit 7 Nov 2015 #3,677 Jo ty jooo!!Bej tutje ti !! E kisha per gocat ! Jo jo asgje sdua Te pelqen dhelpra?
Alephh Valoris scriptorum 7 Nov 2015 #3,678 Jo, kam frike nga etiketimi po ta pi me ju Si po ecen mbremja?