Po mundohet të gjejë caktivizimin , mbase. Kanë ikur fare... Mbaroi filmi?
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 25 Oct 2015 #3,441 Po mundohet të gjejë caktivizimin , mbase. Kanë ikur fare... Mbaroi filmi?
R Rimseb10 Valoris scriptorum 25 Oct 2015 #3,442 a jam stacion tjeter aksion thjesht per tber drit e ndonjeher i hesh syt. kush do ishe diten e halloween
a jam stacion tjeter aksion thjesht per tber drit e ndonjeher i hesh syt. kush do ishe diten e halloween
Qika_Ks Forumium praecox 25 Oct 2015 #3,443 Rimseb10 said: e prishem temen mduket me ket nderhyrjen e qika ks kjo as aty ku shkru info se gjeka dot. ku i e nervat Click to expand... Pse e prisha
Rimseb10 said: e prishem temen mduket me ket nderhyrjen e qika ks kjo as aty ku shkru info se gjeka dot. ku i e nervat Click to expand... Pse e prisha
R Rimseb10 Valoris scriptorum 25 Oct 2015 #3,444 u vet-akuzova ishte permbledhje kshuqe mos u shqeteso se ti ske faj. fajn e kan kto adminat qe srrin online
u vet-akuzova ishte permbledhje kshuqe mos u shqeteso se ti ske faj. fajn e kan kto adminat qe srrin online
B Balahk Locus omnem 25 Oct 2015 #3,445 hermetica said: Po mundohet të gjejë caktivizimin , mbase. Kanë ikur fare... Mbaroi filmi? Click to expand... Jo,nuk jam duke pare filem. cfare eshte pyetja per ty?
hermetica said: Po mundohet të gjejë caktivizimin , mbase. Kanë ikur fare... Mbaroi filmi? Click to expand... Jo,nuk jam duke pare filem. cfare eshte pyetja per ty?
Mirabel Locus omnem 1 Nov 2015 #3,446 Nje menyre per te ditur mendimin e tjetrit mbi nje fakt. Tju them naten?
katsune cherry blossom 2 Nov 2015 #3,451 si zakonisht c'ngjyre do zgjidhje per te lyer muret e shtepise?
katsune cherry blossom 2 Nov 2015 #3,453 jo, nuk di te lyej...por as nuk kam ndermend, kot si me erdhi si pyetje te gjithe te bardhe?
katsune cherry blossom 3 Nov 2015 #3,457 nuk i laj, i hedh direkt ne plehra ha me pjata normale apo pjata plastike?
Dreamer Under the Dome 3 Nov 2015 #3,460 Ka nja 3 jave pak a shume (isha per motive pune me fakt) Te qeteson deti ?