nuk i vleresoj prinderit sepse eshte budallellek, prinderit i dua :) ke jetuar ndonjehere vetem?
katsune cherry blossom 24 Oct 2015 #3,401 nuk i vleresoj prinderit sepse eshte budallellek, prinderit i dua ke jetuar ndonjehere vetem?
katsune cherry blossom 24 Oct 2015 #3,403 nuk jetoj me vetem, por ka qene nje periudhe prej 2 vitesh qe kam jetuar vetem ke dale ndonjehere ne tv?
nuk jetoj me vetem, por ka qene nje periudhe prej 2 vitesh qe kam jetuar vetem ke dale ndonjehere ne tv?
R Rimseb10 Valoris scriptorum 24 Oct 2015 #3,406 Lisa said: E pranueshme... Po e juaja ? Click to expand... e pa-arritshme cfar grup gjaku keni pyetja per tgjith
Lisa said: E pranueshme... Po e juaja ? Click to expand... e pa-arritshme cfar grup gjaku keni pyetja per tgjith
R Rimseb10 Valoris scriptorum 25 Oct 2015 #3,410 sot shkelqyeshem tamam si me qen zyrtar gjithe diten ulur. jeni gjumashe apo jo
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 25 Oct 2015 #3,411 Ahahaha epo ja përse e ëndërrojne "karrigen" zyrtarët , rehatlliku është joshës. Jo shumë! A dilni në fundjave për jetë natee?
Ahahaha epo ja përse e ëndërrojne "karrigen" zyrtarët , rehatlliku është joshës. Jo shumë! A dilni në fundjave për jetë natee?
R Rimseb10 Valoris scriptorum 25 Oct 2015 #3,412 te te them qe dal do mthuash pse sonte jo, po nese me shkrep truni dal kshu pa e planifikuar. do me ftosh ti ndonje fund jave cfare te ben kaq nxitse ne af
te te them qe dal do mthuash pse sonte jo, po nese me shkrep truni dal kshu pa e planifikuar. do me ftosh ti ndonje fund jave cfare te ben kaq nxitse ne af
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 25 Oct 2015 #3,413 Jo s'ka gjë mjafton një përgjigje pa përse më pas. Koha e lirë , mbrëmja! Po ty si të duket?
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 25 Oct 2015 #3,415 (...e njejta gjë) Ndonjëhere. Nuk mund të ndryshohet kjo solitudine?
R Rimseb10 Valoris scriptorum 25 Oct 2015 #3,416 patjeter qe po, me duhet te gjej vetem 1 emer do rrini dhe sh ne af per sonte
R Rimseb10 Valoris scriptorum 25 Oct 2015 #3,419 kur ta msojsh ma trego edhe mu qika_ks a ike apo je akoma prezent
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 25 Oct 2015 #3,420 Edhe unë bashkohem me juve për çaktivizim ... Por realizohet përmes Ban-it vetëm nga Administratori. Ju lutem duhet një buton çaktivizimi!
Edhe unë bashkohem me juve për çaktivizim ... Por realizohet përmes Ban-it vetëm nga Administratori. Ju lutem duhet një buton çaktivizimi!