Jo Po abazhur?
MysteriousMan Valoris scriptorum 19 Oct 2015 #3,146 Ato endrra qe shof un ishalla dalin po ce do qe ncuq Kafe te gjate a te shkurter?
katsune cherry blossom 19 Oct 2015 #3,149 nuk e di, shenjterimet per mua jane budallallek duhen titujt?
katsune cherry blossom 19 Oct 2015 #3,153 edhe mua nuk me pelqejne titujt ke kapur ndonjehere pilivesa?
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 19 Oct 2015 #3,155 Jo sepse janë shumë të bukura dhe vetëm i kundroj me kënaqesi ,më vjen keq ti shqetësoj. Ju pëlqen Kopshti Zoologjik?
Jo sepse janë shumë të bukura dhe vetëm i kundroj me kënaqesi ,më vjen keq ti shqetësoj. Ju pëlqen Kopshti Zoologjik?
MysteriousMan Valoris scriptorum 19 Oct 2015 #3,156 sja kam idene, kushedi sa kam pa vajtur shkon ne kinema?
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 19 Oct 2015 #3,157 Rrallë , pasi më shume parapëlqej teatrin. Çfarë mund të bësh diçka ndryshe në një dite pushimi?
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 19 Oct 2015 #3,159 E kam hedhur duke shpresuar shumë për një Po si përgjigje! Ti beson se këtu nuk jetohet më dhe është më mirë të largohesh për një jetë më të mire?
E kam hedhur duke shpresuar shumë për një Po si përgjigje! Ti beson se këtu nuk jetohet më dhe është më mirë të largohesh për një jetë më të mire?