Më pëlqejne shumë. Bëni ushtrime gjimnastikore sa kujdeseni për trupin tuaj?
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 18 Oct 2015 #3,101 Më pëlqejne shumë. Bëni ushtrime gjimnastikore sa kujdeseni për trupin tuaj?
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 18 Oct 2015 #3,102 h3o said: Eshte me lire kur udheton vetem. Udhetimet e shkurtra i kam qejf. Po kaluan mbi 2-3 ore ncuq. E shenjteruan me ne fund Nene Terezen? Click to expand... Që nga 2003. Ku ke ngecur me kohën. Hahaha!
h3o said: Eshte me lire kur udheton vetem. Udhetimet e shkurtra i kam qejf. Po kaluan mbi 2-3 ore ncuq. E shenjteruan me ne fund Nene Terezen? Click to expand... Që nga 2003. Ku ke ngecur me kohën. Hahaha!
h3o Papirus rex 18 Oct 2015 #3,103 Bej kur enderroj. Sme punon sahati qe prej nja 15 vitesh. Keni makin nga ato me kater rrota?
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 18 Oct 2015 #3,104 Po. Ju pëlqejnë punimet artizanale?A mbani në shtëpine tuaj dicka të tille nga Shqipëria?
h3o Papirus rex 18 Oct 2015 #3,105 Kam nje tas me te cilin ha persheshin cdo dite. Ne cilin qytet do deshironit te jetonit?
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 18 Oct 2015 #3,106 Nuk e di , kam disa në liste si të preferuar, por janë vetëm dëshira asgjë e mundur. Ju pëlqen atmosfera e Kërshëndellave? (Krishtlindjet)
Nuk e di , kam disa në liste si të preferuar, por janë vetëm dëshira asgjë e mundur. Ju pëlqen atmosfera e Kërshëndellave? (Krishtlindjet)
h3o Papirus rex 18 Oct 2015 #3,107 Hajde shtyhet. Pse smerrni nje tablet e shkarkoni libra falas nga projekti Gutenberg?
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 18 Oct 2015 #3,108 Kam shkarkuar disa libra i kam të bukur , i kam gjetur në faqe shqiptare. Por për momentin nuk dua ta ngarkoj PC me shumë gjëra të downloduara. Preferon të lexosh në këtë mënyre përmes tabletave dhe PC?
Kam shkarkuar disa libra i kam të bukur , i kam gjetur në faqe shqiptare. Por për momentin nuk dua ta ngarkoj PC me shumë gjëra të downloduara. Preferon të lexosh në këtë mënyre përmes tabletave dhe PC?
h3o Papirus rex 18 Oct 2015 #3,109 I bej te dyja. http://www.gutenberg.org/ Kur eshte bere fest kombetare shenjterimi i nene Terezes?
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 18 Oct 2015 #3,110 Sa mirë , unë nuk mundem , i printoj direkt. Që atëhere kur është shpallur shenjtërimi i saj! Faleminderit për faqen. Di të kërcesh valle?
Sa mirë , unë nuk mundem , i printoj direkt. Që atëhere kur është shpallur shenjtërimi i saj! Faleminderit për faqen. Di të kërcesh valle?
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 18 Oct 2015 #3,112 Vetëm këtu jam frekuentuese po mirë përderisa qëndroj më pëlqen mjaftueshem. Ty si të duket , mendimi yt si anëtare e re apo ke qëne më përpara?
Vetëm këtu jam frekuentuese po mirë përderisa qëndroj më pëlqen mjaftueshem. Ty si të duket , mendimi yt si anëtare e re apo ke qëne më përpara?
M Monroe Valoris scriptorum 18 Oct 2015 #3,113 kam qen me perpara, por harrova pass edhe u zhduka per ca koh nga forumet tpelqen tzesh miqesi te reja???
kam qen me perpara, por harrova pass edhe u zhduka per ca koh nga forumet tpelqen tzesh miqesi te reja???
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 18 Oct 2015 #3,114 Jo nuk më pëlqen , më mire pak edhe sak. Ti ke shoqëri të madhe?
M Monroe Valoris scriptorum 18 Oct 2015 #3,115 jo skam, nuk ju zej bes cdo benit nese forumet do mbylleshin???
M Monroe Valoris scriptorum 18 Oct 2015 #3,119 per shkak te marylin monroe-s a jeni i fiksuar pas sportit???