Jo. Kaq keq ka shkuar puna me dashurine? :P
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 16 Oct 2015 #2,903 Po me thënë të drejten menduam se do bëhej ndonjë dasëm këtej. Mirë e ke! Të pëlqejne embëlsirat?
B Balahk Locus omnem 16 Oct 2015 #2,904 Hahahahaha Varet nga hena,jo gjithmon i haje. Do e bej neser dasmen,do vish???
B Balahk Locus omnem 16 Oct 2015 #2,907 h3o said: Patjeter...te ta rrembej Lisen. Click to expand... po kush te lejon njehere Keshtu rrembyesish jeni?
h3o said: Patjeter...te ta rrembej Lisen. Click to expand... po kush te lejon njehere Keshtu rrembyesish jeni?
h3o Papirus rex 16 Oct 2015 #2,908 Balahk said: po kush te lejon njehere Keshtu rrembyesish jeni? Click to expand... Arsel Lupen me therrisnin. Po tani kam vajt undercover.
Balahk said: po kush te lejon njehere Keshtu rrembyesish jeni? Click to expand... Arsel Lupen me therrisnin. Po tani kam vajt undercover.
h3o Papirus rex 16 Oct 2015 #2,910 Patjeter qe mebdoj qe je nje pis. Po me zor sdo ta marr mo...cikez eter ne hund e vjen me deshire.
B Balahk Locus omnem 16 Oct 2015 #2,911 Nuk vjen me deshire,sdo me nderronte me askend ne bote,kam siguri Tek ndjenja saj. pertej shakas. Ju pelqejn karkalecat?
Nuk vjen me deshire,sdo me nderronte me askend ne bote,kam siguri Tek ndjenja saj. pertej shakas. Ju pelqejn karkalecat?
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 16 Oct 2015 #2,915 Hahahaha Jo nuk më dukesh. Kot pyeta meqenese nuk e kishit marrë guximin të bënit një pyetje juve , ngelet duke u grricur...
Hahahaha Jo nuk më dukesh. Kot pyeta meqenese nuk e kishit marrë guximin të bënit një pyetje juve , ngelet duke u grricur...