Pyetje pergjigje te ndryshme

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Nuk e kuptoj përse duhet ti bëni të tjereve pyetje në lidhje me anëtaret , shume pyetjeje që kam lexuar më të shumten e rasteve i drejtohen në mënyre indirekte pyetësorit , për anëtaret. Nejse , ky ishte një vëzhgim! Nësë dëshironi të krijoni një mendim tuajin duhet ta krijoni vete dhe jo bazuar në mendimet e të tjereve. : ))

Kalojmë tek tema ;

Si ja kaluat sot?!

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Me spond ishte :p
shume mire.
ben vap nga ju?

Hahaha po por pa ndonjë qëllim të keq. Jam e gatshme të përgjigjem për cdo pyetje që më drejtohet mua , me perjashtim të sferes personale , për të tjera këtu jam. : )

Dita ime tepër e nxehte , temperaturat e larta nuk të shtojnë interes për asgjë.

Pishina apo bregdet , kë preferoni?

Balahk

Locus omnem
Hahaha po por pa ndonjë qëllim të keq. Jam e gatshme të përgjigjem për cdo pyetje që më drejtohet mua , me perjashtim të sferes personale , për të tjera këtu jam. : )

Dita ime tepër e nxehte , temperaturat e larta nuk të shtojnë interes për asgjë.

Pishina apo bregdet , kë preferoni?
Te kerkoj ndjes,por as une nuk e pata me qellim te keq.
thjeshte per te ditur cfare mendon joetisti per ju.
por mendimi im per ju eshte krijuar pa ndikimin e askujt.
te vlersoj ne maksimum.

detin e adhuroj.

kush kompani telefonike ka ofertat me te mira sipas jush?

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Te kerkoj ndjes,por as une nuk e pata me qellim te keq.
thjeshte per te ditur cfare mendon joetisti per ju.
por mendimi im per ju eshte krijuar pa ndikimin e askujt.
te vlersoj ne maksimum.

detin e adhuroj.

kush kompani telefonike ka ofertat me te mira sipas jush?

Jo , jo nuk ka përse. Respekte shoqërore edhe për ju gjithashtu!Miq. : )

Më falni që dola nga temaaaaaa.

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Po zakonisht e përdor këtë shprehje , pasiqe nuk më pëlqen ti bindem disa rregullave. :p

Preferon të dëgjosh kënget vetëm si melodi , apo fokusohesh edhe tek kuptimi i tyre?Përzgjedhja e tyre varet nga gjendja emocionale e momentit?

Rimseb10

Valoris scriptorum
Po zakonisht e përdor këtë shprehje , pasiqe nuk më pëlqen ti bindem disa rregullave. :p

Preferon të dëgjosh kënget vetëm si melodi , apo fokusohesh edhe tek kuptimi i tyre?Përzgjedhja e tyre varet nga gjendja emocionale e momentit?

Ka keng qe smund ti kuptosh por me melodin e saj te ngjan sikur kupton gjithcka. Por kto lloj kengesh kan qene bere dikur tani muzika esht kthyer thjesht ne tinguj qe ska rendesi nga burojne e a kan kuptim.

At lojen e shahut kur do e bejm.

Balahk

Locus omnem
une i pelqej te dyja te funksionojn se bashku.
po,sipas gjendjes time emocionale,por jo gjithmon.
jo per modesti,por me kane thene qe kam shume shije ne music :):p

Po ju e pelqeni muziken?

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Ka keng qe smund ti kuptosh por me melodin e saj te ngjan sikur kupton gjithcka. Por kto lloj kengesh kan qene bere dikur tani muzika esht kthyer thjesht ne tinguj qe ska rendesi nga burojne e a kan kuptim.

At lojen e shahut kur do e bejm.

Kur të jem në kompjuter.