Pyetje pergjigje te ndryshme

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Mendoj që po , sidomos për rastet kur bindja e verbër zevendëson arsyetimin njerëzit priren të bien në kontradikta.

A keni kërcyer ndonjëhere në shi?

-Zana-

e...Thjeshte
Po, pothuajse po te njenten ndjesi e ndien edhe nese ben dush me rroba, ndonje t-shirt /kanotiere. Provoje, is kool.

Te pelqen natyra ?

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
:)

Po shumë.

A ke ndonjë njëri të besuar , të cilin i drejtohesh për të dhëne këshilla?

-Zana-

e...Thjeshte
Jam shume e lidhur/hapur, me shoqerine /familjen ne pergjithesi ...por qe gjithmone perplasem, eshte njeri nga vellezerit/me i besuari qe ndihem shume e sigurte me te.

Ti?

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Gjithmonë besueshmeri me falin , prindërit dhe motra ime.

Aeroplan, tren , makinë , helikopter , varkë...Cilën do zgjidhje për një udhetim? :))

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Gjithmonë besueshmeri me falin , prindërit dhe motra ime.

Aeroplan, tren , makinë , helikopter , varkë...Cilën do zgjidhje për një udhetim? :))

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Po me ndodh të udhëtoj, me raste ,nëpër qytete të Shqipërise që më lene mbresa sepse përpos që mund ti shikoj për herë të parë edhe më terheqin për nga bukuria , shikon njerëz , mënyren e jetëses larg kryeqytetit.

Nëse do kishe mundësine të kaloje një dite me një person të famshem. Cila apo cili do të ishte?

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Haha , jo nuk flas , mjafton që leviz shumë! :p

Cila është pyetja që urren të bëjne të tjerët?

-Zana-

e...Thjeshte
Jo nuk flas..

liora... me Angelina Jolie, mendoj qe jo vetem eshte nje aktore/femer/nene e mrekullueshme, por edhe nje bamirese e domosdoshme, tregon her inner beauty.

Ku je/Ku ishe...ne ate momentin sapo i hap tel/dikujt.

Ti?

Balahk

Locus omnem
e qeshura eshte ilaci me i mire per te sheruar plage te mbartura nga e djeshmja..

Te pelqen te parashikosh te ardhmen?

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Ndonjëhere jam kurioze ,
megjithatë e ardhmja mbetet gjithmonë e panjohur , mbetet të shijosh të tashmen!

A mund të më tregosh se
cili ka qënë gabimi yt i fundit qe ke bëre?