me vijne nga Amerika dhe asnjehere s'ua shoh marken por jane super harron gjera te rendesishme?
joetisti_ Locus omnem 12 Jun 2015 #401 me vijne nga Amerika dhe asnjehere s'ua shoh marken por jane super harron gjera te rendesishme?
joetisti_ Locus omnem 12 Jun 2015 #406 kam kohe pa u peshuar, por duhet te jem aty te 85 ke kohe pa marre puthje? -Zana- said: Jo Sa kg peshon ? Click to expand...
kam kohe pa u peshuar, por duhet te jem aty te 85 ke kohe pa marre puthje? -Zana- said: Jo Sa kg peshon ? Click to expand...
Universal AnonymouS 12 Jun 2015 #408 Asnjehere,jam pergjegjes se veprimeve te mia. Do shohim drite sot lol
B Balahk Locus omnem 13 Jun 2015 #409 Do shohim neser driten e diellit. Keni fiksim ndonjeren/rin ketu ne af ?
Lisa Moderator Anëtar i Shtabit 13 Jun 2015 #414 Jo jam ne pune? Te pelqen te zgjohesh nga dikush ne mengjes?Qofte dhe me nej sms?
Universal AnonymouS 13 Jun 2015 #415 Jo jam mesuar vetem e kshu dua te zgjase.. Si eshte koha nga ju?
B Balahk Locus omnem 13 Jun 2015 #416 Koha eshte super e mire.. Jeni i perpiket ndaj personave qe keni "fiksim,pelqim" lexoni,dini cdo gje shkruan apo veprimtarin e tij/saj?
Koha eshte super e mire.. Jeni i perpiket ndaj personave qe keni "fiksim,pelqim" lexoni,dini cdo gje shkruan apo veprimtarin e tij/saj?
Lisa Moderator Anëtar i Shtabit 13 Jun 2015 #417 Po absolutisht cdo gje,dhe sme shpweton asnje detaj sado i vogel te jete ! Ke ngrene mengjes?