te flasesh pa veshur dorashka ben vrap nga liqeni/parku?
MysteriousMan Valoris scriptorum 12 Jun 2015 #361 te flasesh pa veshur dorashka ben vrap nga liqeni/parku?
-Zana- e...Thjeshte 12 Jun 2015 #362 Te thuash ate c'fare ne te vertete mendon - Jo ate c'fare dikush ka deshire te degjoje.. Per hir te tij/saj. - Bej .. Kur jam andeja. Ti .. Qysh e kupton ?
Te thuash ate c'fare ne te vertete mendon - Jo ate c'fare dikush ka deshire te degjoje.. Per hir te tij/saj. - Bej .. Kur jam andeja. Ti .. Qysh e kupton ?
Lisa Moderator Anëtar i Shtabit 12 Jun 2015 #367 po....me shije qershie a do nje dru te mire te zesh mend?
Mirabel Locus omnem 12 Jun 2015 #370 jo aspak,....jam natyre shume e zhurmshme Si e organizoni pasditen?
Lisa Moderator Anëtar i Shtabit 12 Jun 2015 #372 po rrah njerez kur me acarojne A qan per ndonje gje?
Lisa Moderator Anëtar i Shtabit 12 Jun 2015 #374 po me ndodh te pendohem dhe gjithmone kerkoj falje nese vertet KAM GABUAR! je i/e dashuruar?
Lisa Moderator Anëtar i Shtabit 12 Jun 2015 #376 JOOO!!! SPS nuk BESOJ ne 'dashuri e lidhje virtuale'!Dua gjithcka REALE! a nuk te duket cik pytje pa lidhje ajo qe bere?
JOOO!!! SPS nuk BESOJ ne 'dashuri e lidhje virtuale'!Dua gjithcka REALE! a nuk te duket cik pytje pa lidhje ajo qe bere?
Universal AnonymouS 12 Jun 2015 #380 Shpesoj te shkoj ne Gjermani e te rri aty... Do e vizitosh sivjet Shqiperine?