jo, varet nga ajo qe do ushqehet gatuan shpesh per te tjeret?
MysteriousMan Valoris scriptorum 7 Jun 2015 #241 jo, varet nga ajo qe do ushqehet gatuan shpesh per te tjeret?
-Zana- e...Thjeshte 7 Jun 2015 #242 Jo .. Shume rralle , s'ja them per gatim. Embelsira jote e preferuar ?
B Balahk Locus omnem 7 Jun 2015 #249 Jo,por dote doja si ju duket fotoja e antares qekomentoi me siper?
-Zana- e...Thjeshte 7 Jun 2015 #251 Nje shoqe , qe ka ca muaj qe se takoj... Ju intereson ne pergjithesi, biznesi i te tjereve ?
MysteriousMan Valoris scriptorum 7 Jun 2015 #252 nuk njoh ndonje qe ka biznes ketu cfar ste pelqen nga vendi ku jeton?
MysteriousMan Valoris scriptorum 7 Jun 2015 #254 muajit e pranveres dhe vjeshtes, asnje ne vecanti nga vendi ku ke lindur cfar ste pelqen?
-Zana- e...Thjeshte 7 Jun 2015 #255 Me pelqen - Mentaliteti . Emri i juaj I preferuar ... I gjinise se kundert , cili eshte ?
MysteriousMan Valoris scriptorum 7 Jun 2015 #256 I nje antareje ketu, paksa nostalgjik pasi nuk kam zakon te ndikohem nga preferencat dhe te krijoj preferenca te vecanta je tip praktik/e?
I nje antareje ketu, paksa nostalgjik pasi nuk kam zakon te ndikohem nga preferencat dhe te krijoj preferenca te vecanta je tip praktik/e?
-Zana- e...Thjeshte 7 Jun 2015 #258 Po Armando Pyeta thjeshte .. Emrin ? Pa qene nevoja per komplikime /personalizime.
MysteriousMan Valoris scriptorum 7 Jun 2015 #259 nuk dua te permend emra qe jane ketu cfar emri do me vije mua meqense skam vene 1 te tille?
-Zana- e...Thjeshte 7 Jun 2015 #260 Pyetja e Ime ,nuk kishte te bente fare ... Me anetaret ktu . Haziz Je I /e komplikuar ne pergjithesi ?
Pyetja e Ime ,nuk kishte te bente fare ... Me anetaret ktu . Haziz Je I /e komplikuar ne pergjithesi ?