Kane shkuar Bjond/e apo brun/e?
B Balahk Locus omnem 7 Jun 2015 #223 Te njejtin mendim me ju ndaj el@ Ka ndodhur te njihni ne forum nje shok/shoqe te mire,qe ja ke dhrne mundesin pertej?
Te njejtin mendim me ju ndaj el@ Ka ndodhur te njihni ne forum nje shok/shoqe te mire,qe ja ke dhrne mundesin pertej?
Mystique Larg 7 Jun 2015 #224 Jo, nuk bej shoqe / shok lehte Do doje te njihje ndonje nga antaret me afer?
B Balahk Locus omnem 7 Jun 2015 #227 nje kg qe bart nje kujtim. Ishte deshire e pa vend ajo qe shpreha dmth? nje kafe me ju eshte e pa mundur?
nje kg qe bart nje kujtim. Ishte deshire e pa vend ajo qe shpreha dmth? nje kafe me ju eshte e pa mundur?
Mystique Larg 7 Jun 2015 #228 asgje sesht e pamumdur, edhe e them ne pergjithsi tani Ndonje deshire tjeter ?
B Balahk Locus omnem 7 Jun 2015 #229 Une e kisha ne vecanti ne fakt. nuk kam per momentin. jeni e dashuruar?
B Balahk Locus omnem 7 Jun 2015 #231 njehere. E kisha per dashuri mes partneresh.jeni e dashuruar,e perseris?
MysteriousMan Valoris scriptorum 7 Jun 2015 #237 jam pergjigjur nje here, ngjyrat e erreta, anoj nga blu ndjek politiken?