S'e di, shpresoj të mos gjendem në një situatë të tillë. A do të haje ti?
Artin Papirus rex 15 May 2017 #5,361 S'e di, shpresoj të mos gjendem në një situatë të tillë. A do të haje ti?
Artin Papirus rex 17 May 2017 #5,368 Po, dua. Më pëlqejnë shumë qershitë. A mendoni se qershia ka lidhje me qershorin?
joetisti_ Locus omnem 18 May 2017 #5,369 S'e di. Po edhe mund te kene ndonje lidhje te fshehte e heq oren e dores kur fle gjume?
Chrono_Crusade Valoris scriptorum 18 May 2017 #5,371 Oret me akrepa, mundesisht me pamje içik antike Kush do kafe?
Artin Papirus rex 18 May 2017 #5,372 Unë e piva një kafe në mëngjes, po tani e dashkam edhe një tjetër. Ju pëlqejnë rrobat e zeza?
T TinkerBell Papirus rex 20 May 2017 #5,373 Yeahh, janë gjithmonë trendy. Dhurata e fundit, që ke marr ose ke bërë, ka qenë ?
Artin Papirus rex 20 May 2017 #5,374 Një palë atlete sportive të zeza. Të pëlqejnë uniformat shkollore, apo mendon që nxënësit duhet të vishen siç duan vetë?
Një palë atlete sportive të zeza. Të pëlqejnë uniformat shkollore, apo mendon që nxënësit duhet të vishen siç duan vetë?
T TinkerBell Papirus rex 22 May 2017 #5,375 Tek unë, uniformat shkollore përdoren vetëm në kolegj, dmth në univerzitetet private. Por është bukur të ketë uniform, do më pëlqente shumë Kur ke filluar me fotografinë ?
Tek unë, uniformat shkollore përdoren vetëm në kolegj, dmth në univerzitetet private. Por është bukur të ketë uniform, do më pëlqente shumë Kur ke filluar me fotografinë ?
Artin Papirus rex 22 May 2017 #5,376 Ka disa vite, po nuk jam marrë rregullisht me të. Si do t'i kalosh pushimet e verës sivjet?
Mystique Larg 22 May 2017 #5,378 Nuk para ka shume rendesi vendi per mua,mjafton te kem shoqerine qe dua dhe ne cdo vend shkoj Cdo me shume rregullsi apo pasterti?
Nuk para ka shume rendesi vendi per mua,mjafton te kem shoqerine qe dua dhe ne cdo vend shkoj Cdo me shume rregullsi apo pasterti?
Artin Papirus rex 22 May 2017 #5,379 Asnjëra s'ka kuptim pa tjetrën. Cilat të pëlqejnë më shumë, fotot bardhë e zi apo me ngjyra?
Mystique Larg 22 May 2017 #5,380 Bardh e Zi, sikur kane me shpirt per mua nga ato me ngjyra Ajo foto ne avatar e shkrepur nga ty eshte?
Bardh e Zi, sikur kane me shpirt per mua nga ato me ngjyra Ajo foto ne avatar e shkrepur nga ty eshte?