Fuqia që mbart në vete, për të përballuar gjithçka :) Po ty , çfarë të pëlqen tek çunat ?
T TinkerBell Papirus rex 5 Dec 2016 #5,061 Fuqia që mbart në vete, për të përballuar gjithçka Po ty , çfarë të pëlqen tek çunat ?
Lisa Moderator Anëtar i Shtabit 5 Dec 2016 #5,062 Burreria A mendon se ka humbur pak burreria tek meshkujt?si ne sjellje si ne veshje?
T TinkerBell Papirus rex 5 Dec 2016 #5,063 Pak nuk është fjala e duhur. Për fat të keq, janë meshkujt ata që sot, rrin pothuajse gjithë ditën para pasqyrës. Të pëlqejnë filmat e animuar ?
Pak nuk është fjala e duhur. Për fat të keq, janë meshkujt ata që sot, rrin pothuajse gjithë ditën para pasqyrës. Të pëlqejnë filmat e animuar ?
T TinkerBell Papirus rex 5 Dec 2016 #5,065 Uhmm, deri diku Personazhi jotë i preferuar nga filmat e animuar ?
T TinkerBell Papirus rex 6 Dec 2016 #5,067 Ëhëë, por pastaj e kam çik problem të rri vetëm në shtëpi Po ty, të ndodh si mua ?
T TinkerBell Papirus rex 6 Dec 2016 #5,069 Mbas Janarit, nëse mund të quhen pushime! Kemi sezonin atëherë Po ti ?
Lisa Moderator Anëtar i Shtabit 7 Dec 2016 #5,072 Po merrem me ca pune ne zyre Jeton jasht shqiperise?
T TinkerBell Papirus rex 8 Dec 2016 #5,075 I kam ndihmuar mamit gjithmonë me Farmacin e saj, kur kam patur kohë kuptohet. Si kalove sot ?