Jo nuk më pëlqejne zhurmat. Cfarë do të thotë për ty ; zhgënjim?
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 3 Oct 2015 #2,321 Jo nuk më pëlqejne zhurmat. Cfarë do të thotë për ty ; zhgënjim?
R Rimseb10 Valoris scriptorum 3 Oct 2015 #2,330 patjeter qe po smund trri dot pa kete pune, dhe pse preferenca mund tjet krej tjeter gje. shquheni per krijimtari
patjeter qe po smund trri dot pa kete pune, dhe pse preferenca mund tjet krej tjeter gje. shquheni per krijimtari
katsune cherry blossom 3 Oct 2015 #2,331 do me vinte keq per ne, por kjo s'ka lidhje me xhelozine. Rimseb10: jo, nuk shquhem per asgje. po nese nuk sjell asnje te mire a nuk do ishte mire ta largonim nga vetja xhelozine?
do me vinte keq per ne, por kjo s'ka lidhje me xhelozine. Rimseb10: jo, nuk shquhem per asgje. po nese nuk sjell asnje te mire a nuk do ishte mire ta largonim nga vetja xhelozine?
B Balahk Locus omnem 3 Oct 2015 #2,332 Jane disa gjera qe vijn natyrshem. mendon se xhelozia eshte frika humbjes?
katsune cherry blossom 3 Oct 2015 #2,333 mendoj se xhelozia rrjedh nga deshira e pronesise ndaj personit tjeter, dhe te dyja keto per mua jane budallallek dhe te demshme. pse njerezit vazhdojne te bejne gjera qe i bejne te ndihen keq?
mendoj se xhelozia rrjedh nga deshira e pronesise ndaj personit tjeter, dhe te dyja keto per mua jane budallallek dhe te demshme. pse njerezit vazhdojne te bejne gjera qe i bejne te ndihen keq?
B Balahk Locus omnem 3 Oct 2015 #2,334 Nuk e di. ju mendoni se njeriu duhet jete perfekt? pa xhelozi,pa asgje? Valle a mundet njeriu te jete kaq i persosur?
Nuk e di. ju mendoni se njeriu duhet jete perfekt? pa xhelozi,pa asgje? Valle a mundet njeriu te jete kaq i persosur?
Mirabel Locus omnem 3 Oct 2015 #2,335 e persosura dhe perfektja nuk ekziston. xhelozia vjen nga pasiguria dhe nga frika se mos humbet tjetrin...si nga ndjesia e inferioritetit. cfare do benit per dashurine ...per njeriun qe ju dikton zemra?
e persosura dhe perfektja nuk ekziston. xhelozia vjen nga pasiguria dhe nga frika se mos humbet tjetrin...si nga ndjesia e inferioritetit. cfare do benit per dashurine ...per njeriun qe ju dikton zemra?
Mirabel Locus omnem 3 Oct 2015 #2,337 se di..... ndoshta sepse ne dashuri gjithnje kam arritur ckam dashur pa mund...dmth kam qene me shume e dashuruar sesa une e perfshire jeni tip qe aludoni?
se di..... ndoshta sepse ne dashuri gjithnje kam arritur ckam dashur pa mund...dmth kam qene me shume e dashuruar sesa une e perfshire jeni tip qe aludoni?
R Rimseb10 Valoris scriptorum 3 Oct 2015 #2,340 mendoj qe ka njerez te erret kshuqe po. sa femij do deshironit te kishit ne te ardhmen