Psikologji avatareske

I love new york

Primus registratum
Re: Psikologji Avatareske!

aha pllaqo e hengre, per makine do merresh tashti /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

D-J

Forumium maestatis

une jam me shume fat te jem deshmitar qe:

Geshtenjeza has blossomed into a fully fledged woman /pf/images/graemlins/blush.gif

ana karenina

Primus registratum
Psikologji Avatareske!

<font color="red"> Me rregullore nuk lejohen psikollogjisjet amatoreske! /pf/images/graemlins/laugh.gif </font>

ana karenina

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
une jam me shume fat te jem deshmitar qe:

Geshtenjeza has blossomed into a fully fledged woman /pf/images/graemlins/blush.gif

[/ QUOTE ]

Me kaq shume sa eshte skuqur vetem duke hedhur gurin... /pf/images/graemlins/lol.gif Vigliacco che non sei altro /pf/images/graemlins/smash.gif

ana karenina

Primus registratum

silenceofthelambs41hn.png

Thjeshteze je bere me psikologe personale, si personalitet me keshilltare personale /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Nje sy e ke te mprehte, nje tjeter e ke vene ne gjume. Te djathtin. Cfare po perpiqesh mos shohesh? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif I majti i hapur ka tretur veshtrimin shume larg, kam pershtypjen qe as ky nuk sheh gje. Flutura ne buze eshte kurth qe te merrem me heshtjen tende e te mos me bjene ne sy syte e mbyllur. Me dukesh e pergjumur /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Tell me more /pf/images/graemlins/angel.gif

moisiu

Primus registratum

shyqyr une kam vene foton time dhe kam rene rehat /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

Ti presidento e ke pas anderr qysh i vogel me ba karriere

baben ushtarak, shok me xhaxhin Enver, e çdo nate te kallxote nji prralle nga "1001 netet" e xhaxhit Enver
/pf/images/graemlins/cooli.gif
kur u bane burre (dmth heren e pare me Sheremeten /pf/images/graemlins/pickellonja.gif, pastrusen e shkallave) e kuptove se nuk ka "mission impossible" per ty.

kshtuqi fillove me ngjit shkallet ne jete, me nga dy tri prehere /pf/images/graemlins/devil.gif
deri sa arrite me u ba gjeneral, siç edhe te urote Futaqi (shoku i ngushte i babit)
po ne ate moment te xuni virusi ma i tmerrshem q1 perkul çdo burre, DOMINATE /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif
u mundove me te gjitha forcat tuja me i ba balle, por ishte e kote /pf/images/graemlins/tipsy.gif

deri sa nji dite.........., zoti dergon te ti nji njeri, q1 rrezatote ma shume se engjelli Gabriel /pf/images/graemlins/angel.gif, e te shpeton nga ky tmerr
Emri i tij ishte Berisha /pf/images/graemlins/laugh.gif
jeta jote merr kuptim serisht .........

vijon nji here tjeter

alinos

Forumium maestatis

silenceofthelambs41hn.png

Thjeshteze je bere me psikologe personale, si personalitet me keshilltare personale /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Nje sy e ke te mprehte, nje tjeter e ke vene ne gjume. Te djathtin. Cfare po perpiqesh mos shohesh? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif I majti i hapur ka tretur veshtrimin shume larg, kam pershtypjen qe as ky nuk sheh gje. Flutura ne buze eshte kurth qe te merrem me heshtjen tende e te mos me bjene ne sy syte e mbyllur. Me dukesh e pergjumur /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Tell me more /pf/images/graemlins/angel.gif

[/ QUOTE ]

hmmmmmmmmmm,
e kam zgjedh me subkonsh ate te suyt. Ca te thote lali tat, une s'e kam zakon te fsheh koken si struci, zakonisht gjerat i shoh drejt e ne sy dhe i fus dhe nje berdaf, kur me jepet rasti. Kjo me ka nxjerre namin si shume e drejtperdrejte, por te jem ndryshe nuk di.

Ndoshta ajo qe thua ti ka te beje me faktin qe shikoj gjithnje ne te shkuaren dhe te ardhmen, duke harruar te tashmen /pf/images/graemlins/idea.gif

Te isha si ti nuk do e nenvleresoja fluturen, ne versionin e saj orgjinal, dmth me e madhe, it tells you a lot more /pf/images/graemlins/winkwink.gif

p.s. Sa me shkon psikologia/keshilltarja personale ere /pf/images/graemlins/cooli.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif

ana karenina

Primus registratum
Psikologji Avatareske!

Tani une them qe e para ne te shkuaren dhe te ardhmen njekohesisht ben shume mire. Kush thote qe kjo te ben te harrosh te tashmen gabon rende e bie ne kurthin qe i ngre vetes. Kurthi eshte "o do te harroje te shkuaren e mos merret me te, o do te mos mendoje per te ardhmen". Ti thjesht je heshtur pak ne te tashmen. Heshtja eshte shume e perkohshme, aq sa jeta e nje fluture - vetem nje dite. Kete harrese kaq te shkurter e meritojme te gjithe nderkohe qe japim e marrim me veten ne dimensione te largeta /pf/images/graemlins/smile.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> O kusho /pf/images/graemlins/laugh.gif, ma zberthe ene mu icik ate surratin qe kam /pf/images/graemlins/laugh.gif. Po mos m'thuj qe jom e bukur, se ate e di /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif . Booooo, cer i boj modestis /pf/images/graemlins/laugh.gif. </font>

alinos

Forumium maestatis

Tani une them qe e para ne te shkuaren dhe te ardhmen njekohesisht ben shume mire. Kush thote qe kjo te ben te harrosh te tashmen gabon rende e bie ne kurthin qe i ngre vetes. Kurthi eshte "o do te harroje te shkuaren e mos merret me te, o do te mos mendoje per te ardhmen". Ti thjesht je heshtur pak ne te tashmen. Heshtja eshte shume e perkohshme, aq sa jeta e nje fluture - vetem nje dite. Kete harrese kaq te shkurter e meritojme te gjithe nderkohe qe japim e marrim me veten ne dimensione te largeta /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/smile.gif

kjo ishte e thene shume bukur! /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

do reflektoj me vone se tani me duhet te iki me vrap te bej 143690467544359 pune /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

ana karenina

Primus registratum

Pas reflektimit mos harro te depozitosh shumen ne birra ne llogarine time ke lokali me i afert /pf/images/graemlins/laugh.gif

regele

Forumium maestatis

Ky eshte avatari im i trete! E vura sot! Ka mundesi ndonje konsulte pa para, se vete kam ca kohe qe nuk po psikollogjisem dot /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

kjo e kalit eshte serioze. Ti regele se kush ta ka mush menien se je hamshor dhe ka fillu te te pelqeje ideja, por jo dhe aq, prandaj e ke vene ne profil koken e kalit, e jo ballazi. /pf/images/graemlins/devil.gif

teoria e dyte na ben te mendojme per mafien siciliane. Koka e kalit e gjetur ne shtrat donte te thoshte se shume shpejt do t'i qeronin hesapet me ty /pf/images/graemlins/tipsy.gif

teoria e trete eshte ajo e kalit qe ecen ne menyre te vazhdueshme. Po t'i kishe vene kalit nga ato qe i bejne te shohin vetem drejt (kali e ka rrezen e shikimit 180 grade) do te thoja se ti je i drejte si kale karroce /pf/images/graemlins/tonguee.gif Nejse, ecja e kalit do te thote se te ka shku menia me nderru pune, shpi, te dashur e ku di une c'te te them tjeter /pf/images/graemlins/rolleyes.gif