Re: Psikologji Avatareske!
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Thjeshteze je bere me psikologe personale, si personalitet me keshilltare personale /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
Nje sy e ke te mprehte, nje tjeter e ke vene ne gjume. Te djathtin. Cfare po perpiqesh mos shohesh? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif I majti i hapur ka tretur veshtrimin shume larg, kam pershtypjen qe as ky nuk sheh gje. Flutura ne buze eshte kurth qe te merrem me heshtjen tende e te mos me bjene ne sy syte e mbyllur. Me dukesh e pergjumur /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Tell me more /pf/images/graemlins/angel.gif
[/ QUOTE ]
hmmmmmmmmmm,
e kam zgjedh me subkonsh ate te suyt. Ca te thote lali tat, une s'e kam zakon te fsheh koken si struci, zakonisht gjerat i shoh drejt e ne sy dhe i fus dhe nje berdaf, kur me jepet rasti. Kjo me ka nxjerre namin si shume e drejtperdrejte, por te jem ndryshe nuk di.
Ndoshta ajo qe thua ti ka te beje me faktin qe shikoj gjithnje ne te shkuaren dhe te ardhmen, duke harruar te tashmen /pf/images/graemlins/idea.gif
Te isha si ti nuk do e nenvleresoja fluturen, ne versionin e saj orgjinal, dmth me e madhe, it tells you a lot more /pf/images/graemlins/winkwink.gif
p.s. Sa me shkon psikologia/keshilltarja personale ere /pf/images/graemlins/cooli.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif