Psikologji avatareske

ana karenina

Primus registratum
Re: Psikologji Avatareske!

Ose mafe ose buf, nje nga te dyja eshte se s'ben /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me pelqente me shume ajo me pisqolle /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

ana karenina

Primus registratum

Mire e bere, edhe une kisha shume vape se elbete, erdhi dimri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ja mos u merzit se e shtova une shkallen e idjotesise /pf/images/graemlins/lol.gif

ana karenina

Primus registratum

Tani...per te te hequr ca nga te kuqte e faqeve, po e them edhe une hapur (dhe mos guxoje njeri ta marre per ters /pf/images/graemlins/crazy.gif) se edhe une cuditem me veten se sa shume i adhuroj nudot e Impresionisteve /pf/images/graemlins/wub.gif

Shyqyr nuk na kane krimbur ende interpretimin kohet moderne thuaaaaaj /pf/images/graemlins/laugh.gif Pa bota le te flase sa e si te doje /pf/images/graemlins/smirk.gif

Indulgence

Primus registratum

Regele - Kombino variantet 1+2, zbrit te pakten nje paralel me poshte, futi dhe nje fotografi ballore kalit dhe bujrum, dmth dite te mira te presin. /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

P.S. Po mu, mu... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

regele

Forumium maestatis

Falemnderit per Bujrum-in /pf/images/graemlins/smile.gif Do ta kem parasysh /pf/images/graemlins/smile.gif

Ti? Kur ke qene e vogel ke qene shume camarroke, madje dhe tani ne kete moshe, nuk u ndahesh dot ca camarroklleqeve. Tip funny, qe kerkon zbavitje dhe momente te bukura! Nga avatari qe ke, je dhe serioze dhe lozonjare, je plot pasion dhe delikate... C'te te them me? Me thuaj tani ne te kam psikollogjisur mire /pf/images/graemlins/smile.gif

regele

Forumium maestatis

Me ne fund me re ne dore /pf/images/graemlins/smile.gif

Ti je e bukur, por pak e turpshme, pavarsisht se ne avatar ke nje femer te veshur ne menyre provokative! Besoj, se ke nje zjarr te madh pasioni ne shpirt dhe pret te shperthesh! Atehere kur do te shperthesh, do te jesh teper e embel, pasionale dhe do te dashurosh me te gjithe fuqine e shpirtit! Nese keto qe them kane ndodhur, atehere, nickname yt ilustron fiks fare kete shperthim pasioni! Ia ben bamp, njesoj si geshtenja ne mes te zjarrit!

Indulgence

Primus registratum

Ja dhe varianti im Geshtenjke...
Dekoltese tende vallaj s'ia kerrcet shume te jete provokative... por thjesht te jete e shpenguar dhe unconventional. E turpshme?! Bahhhhh! S'me del gjekundi thuaj Regeles /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Lulet qe ke mbledhur perforcojne cfare me siper dhe flasin per delikatese spontane, jo te edukuar apo te paramenduar. Veshtrimi jo i thelle dhe jo direkt, gati-gati bored tregon se shume heret e ke kuptuar s'ia vlen t'u futesh shume "te thellave", sepse thjesht, deri tani s'ke gjetur gje qe t'ia vleje barra qerane. You haven't used all the potential of your smarts or body language to impress someone, because that "someone" simply hasn't come along yet and you are not interested in wasting your energy to impress the croud! /pf/images/graemlins/shrug.gif

Indulgence

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Falemnderit per Bujrum-in /pf/images/graemlins/smile.gif Do ta kem parasysh /pf/images/graemlins/smile.gif

Ti? Kur ke qene e vogel ke qene shume camarroke, madje dhe tani ne kete moshe, nuk u ndahesh dot ca camarroklleqeve. Tip funny, qe kerkon zbavitje dhe momente te bukura! Nga avatari qe ke, je dhe serioze dhe lozonjare, je plot pasion dhe delikate... C'te te them me? Me thuaj tani ne te kam psikollogjisur mire /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Jo keq Regele, keshtu siper e siper me pirun e ke ngacmuar pjaten... Por duhet ta shoqerosh dhe me nje gote vere, qe t'i zberthehen dhe ato aromat e fshehura... /pf/images/graemlins/cool.gif

regele

Forumium maestatis

Ke te drejte, vetem se vera nuk pihet vetem /pf/images/graemlins/smile.gif

ladouce2005

Primus registratum

shenomeni dhe mua /pf/images/graemlins/laugh.gif
Indu /pf/images/graemlins/kiss.gif sa artistike qe je /pf/images/graemlins/wub.gif

Indulgence

Primus registratum

Po ku ke kohe ti sot te merresh me llafe mi? Apo je rob i organizum ti /pf/images/graemlins/pickellonja.gif!

Une s'ta bej dot psikologjisjen avatareske se me nderhyn origjinali /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Admir

Forumium maestatis

C'te te them une ty /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Ti ke kohe qe perpelitesh brenda nje rrethi vicioz, me fal katrori vicioz /pf/images/graemlins/laugh.gif megjithese te duket sikur po ben perpara me shpejtesi /pf/images/graemlins/tipsy.gif

[/ QUOTE ]

Progresi nuk kalon gjithmone ne nje vize e drejte. Qe kemi kufi kete nuk e diskuton njeri. Aftesia qendron ne njohjen e tyre. Gjithsesi.... nice try! /pf/images/graemlins/tonguee.gif

regele

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/pickellonja.gif

[/ QUOTE ]

Kete s'e psikollogjis dot /pf/images/graemlins/smile.gif