Psikologji avatareske

true confidental

Forumium maestatis
Re: Psikologji Avatareske!

Nick perfaqson se si ndihesha ne at moment qe e zgjodha , qe ath deri tani ndjenjat e mia kane ndryshu ohu kushedi sa her /pf/images/graemlins/laugh.gif.......sa per avatarin , hmmm jam shume e fokusuar , any more thoughts ??

D-J

Forumium maestatis

skam ndermend te merrem me Angelina Jolie... por me armet, pisqollat

armet jane cool, glamorous dhe sexy. te gjithe duam te kemi arme ne keto kohe. ato jane bere accessories qe cdo njeri nga ne duhet te kete. sot ka arme te verteta, replika apo dezanjo, si psh rroba dezanjo. ato jane kudo ne filma reklama, muzik, news, lojra femijesh, kompjuter games, dhurata etj. kudo

armet te sigurojne status- simbol, respekt. te bejne te ndjehesh i ndergjegjshem per moden dhe Vogue -issues etj

dhe ne duket qe fajesojme per to gun-culture, rapistat apo artistat, korporatat e medha qe reklamojne veshje produkte te shoqeruara me arme per ti shitur ato

te gjitha keto jane budalliqe

dhe une kam dale me nje teori timen, albeit frodjane, se pse jane armet kaq cool ose cfare i ben ato kaq glamorous

armet te meshkujt une sipas teoris time i shof si nje extention te seksualitetit ose te manhood te tyre, kurse te femrat si substitute per manhood-in e meshkujve. sigurisht qe eshte me mire te kesh dicka se sa mos te kesh gje fare /pf/images/graemlins/laugh.gif.

mirepo duke dit qe femra nuk arrin dot kete ajo e shikon armen si deshire per bebi

Pra Lara Croft ka deshire per nje bebi /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ana karenina

Primus registratum

Dicku amOn m'thUj mu ti kush ta futi n'qef Psikologjine, une apo Triny? /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

PS: Mos rrej kot se ka eksperta verdalle dhe t'i presin kembet, ajo teoria O shume e vjeter per t'qen jotja /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

kurse te femrat si substitute per manhood-in e meshkujve

Ore osht hera pare qe menimet e tua nuk po duken aq ekstremiste ne krahasim me ca menime te robve te tjere. Psh, nji ish koleg i imi froncez thoshte qe femrat shofin ke skapamento motorit ate substitutin qe thu ti, pranej, simbas tij, motociklistat jon ma te sukseshem sesa meshkujt qe ecin n'kome.

Eh sa shoke qe kishit per tu bo ju bashk duke fol per simbolikat frojdjane. /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

D-J

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Dicku amOn m'thUj mu ti kush ta futi n'qef Psikologjine, une apo Triny? /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

PS: Mos rrej kot se ka eksperta verdalle dhe t'i presin kembet, ajo teoria O shume e vjeter per t'qen jotja /pf/images/graemlins/winkwink.gif

[/ QUOTE ]

p.s

psikolgjia eshte si birra /pf/images/graemlins/laugh.gif:

ta terheq gurmazi, te shuan etje, e lehte, pa shume alkol, e lire, defryese, thought-provoking, easily disposable /pf/images/graemlins/lol.gif

kurse, psikologet jane si bar-women /pf/images/graemlins/kiss.gif

Pyetje: pse shkon Dicku ne pub?

p.s be my "O", i'll be your "B" /pf/images/graemlins/lol.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

ana karenina

Primus registratum

He me qafsh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te ishe i bindur per sa me siper e kishe gjet i cop avatari /pf/images/graemlins/winkwink.gif

b.k.

Primus registratum

[ndaluar] pse nuk ke zgjedhur nje avatar?
Shif Soph, ka shume ide, kurse ti asnje..

alinos

Forumium maestatis

Sofke,
kur te jesh ne humorin e duhur ma qendis pak dhe kete te riun, se do te te qeras me akullore /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

p.s. kishte dhe ca tranafilla rreth e qark po i preva se me zvetenonin pamjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

p.s. kishte dhe ca tranafilla rreth e qark po i preva se me zvetenonin pamjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Me thuaj mua ti tani, pse e shmang (ke frike?) te qenurin sensuale? Dmth pa prere trendafilat e pa vene korniza qe te copezojne imazhin sexy sexy? Ohhh po ky eshte me i thjeshte se i pari, ketu ke zgjedhur nje femer te bukur (e kush nuk e do te bukuren? /pf/images/graemlins/wub.gif) po ke frike ta vesh te plote, jo se nuk te ngjason (po le ca thote Satana aman... /pf/images/graemlins/smash.gif) po sepse ke njecike frike te jesh e bukur vetem fizikisht, e deshiron por nuk mjaftohesh. Edhe me ve ne pah syrin se ai eshte pasqyre e shpirtit dhe ate lloj bukurie nuk te vjen turp ta shfaqesh 'me te madhe' dmth duke e nenvizuar me korniza.

Me duket se iu pergjigja pyetjes vete /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

PS: A ben me e ndryshu akAlloren ne nje gote vere te kuqe? /pf/images/graemlins/wub.gif

epremte

Primus registratum

<font color="purple">Jashte teme! Ketu flitet per avataret dhe jo per imazhet! </font>

S6T6N6

Forumium maestatis

PS: A ben me e ndryshu akAlloren ne nje gote vere te kuqe? /pf/images/graemlins/wub.gif

[/ QUOTE ]

ti si thu /pf/images/graemlins/wink.gif

alinos

Forumium maestatis

[/ QUOTE ]

Me thuaj mua ti tani, pse e shmang (ke frike?) te qenurin sensuale? Dmth pa prere trendafilat e pa vene korniza qe te copezojne imazhin sexy sexy? Ohhh po ky eshte me i thjeshte se i pari, ketu ke zgjedhur nje femer te bukur (e kush nuk e do te bukuren? /pf/images/graemlins/wub.gif) po ke frike ta vesh te plote, jo se nuk te ngjason (po le ca thote Satana aman... /pf/images/graemlins/smash.gif) po sepse ke njecike frike te jesh e bukur vetem fizikisht, e deshiron por nuk mjaftohesh. Edhe me ve ne pah syrin se ai eshte pasqyre e shpirtit dhe ate lloj bukurie nuk te vjen turp ta shfaqesh 'me te madhe' dmth duke e nenvizuar me korniza.

Me duket se iu pergjigja pyetjes vete /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

[/ QUOTE ]

hmmmmmmmmmm,
interesante. Une nuk eshmang te qenin sensuale, perkundrazi kur jam ne gjendjen time te natyrshme, ajo del ne pah. Lulet u hoqen per nje arsye pragmatike, dmth me dilte me i vogel avatari dhe nuk dukej elementi qe doja te vija ne pah, dmth syu ne kornize dhe ti e ke gjetur, qe une nuk kam frike ta shpalos bukurine time te brendshme.
Nuk e di cfare ka thene satana, se nuk kam ku ta di, por ama nuk prekem nga komenti i dikujt qe s'me ka pare kurre.

Une nuk kam frike te jem vetem e bukur, kam frike se njerezit kerkojne vetem te bukuren nga jashte, dhe nuk u interesojne te tjerat, dhe kjo me trishton sepse une nga jashte shoh vetem ata qe jane te parrezikshem si puna e atij mram /pf/images/graemlins/lol.gif

Nejse, perpara kolektivit premtoj se kete fundjave do te shkoj te parukierja te depilohem gjithandej, te ngjyej e ndoshta pres floket, te gurrulloj thonjte, me pak fjale do i fus nje ritushim nga perjashta /pf/images/graemlins/devil.gif
This way I will attract those who want to fuck my body, and wait till when they find out I have a brain, which they will want to fuck too /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/smash.gif
disa e quajne realitet!!!

ana karenina

Primus registratum

[/ QUOTE ]

ti si thu /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]

Meqe e zonja e pyetjes nuk tha gje, une vetem ha /pf/images/graemlins/laugh.gif (apo pi? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif)

ana karenina

Primus registratum

PS: Une them qe ta ndryshosh avatarin se personalisht gjate dy diteve te fundit te kam ngatarruar me Putrakun /pf/images/graemlins/laugh.gif

FIXHI USA

Primus registratum

Per avataret une mendoj se ne shumicen e rasteve avatari tregon perafersisht karakterin dhe personalitetin e njerezve /pf/images/graemlins/wink.gif po ti veni re avataret e ndryshme ne albforum dhe te keni pas shance te njiheni me ata njeres do suprizoheni se sa shume i perngjajne realitetit /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

beb

Primus registratum

/pf/images/graemlins/eek.gif

po ata qe kane kafshe tek avatari /pf/images/graemlins/laugh.gif

FIXHI USA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif una qe kom merceds duhet te eci me shpejtesi sic duket /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif