Psikologji avatareske

ladouce2005

Primus registratum
Re: Psikologji Avatareske!

/pf/images/graemlins/tonguee.gif jam e palodhshme, kete e ke gjet /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Qe je cute dhe ke shume humor /pf/images/graemlins/laugh.gif vetem se do cik si shume perkedhelje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/lol.gif

Mos, m'tradhtojn' veshet se ska si nryshe /pf/images/graemlins/laugh.gif !

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif
Ato veshet jane gjithe lezeti, se te forcojne te te kesh xhan ty /pf/images/graemlins/laugh.gif nga over cute-lliku /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Dua dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Shiraz, me bojne pershtypje vathet tu. Te vegjel. Per mendimin tim, ti je tip qe nuk genjehesh lehte nga siperfaqet e shkelqyera e te shendritshme qe te servirin te tjeret. I sheh, u buzeqesh, po s'ua ve veshin edhe aq shume. Ajo qe te intereson, jane gjerat e fshehura, ndaj dhe vlereson vecanesite e secilit.

Isabelle

Valoris scriptorum

Boll se m'rritet men'ja dhe nuk ka me keq se kur t'bo vaki ajo menxyr'. Une kjutllikun e gjeta mes jush /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Jepi jepi... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif Mozaik, me ka tradhetu njeri tek ti me pm, apo ja fute kot e doli plot? /pf/images/graemlins/smile.gif fenk ju

Isabelle

Valoris scriptorum

Zamoiko po abuzon tashi /pf/images/graemlins/lol.gif. T'paskan ra n'sy vatht e Shirazit me gjith' ate tufan n'ate avatar /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Po kolibja ime, majtas, aty ku se shef /pf/images/graemlins/lol.gif - ca te thote !

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif O Izi, do me pushojne nga puna o dreq /pf/images/graemlins/lol.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

:D Mozaik, me ka tradhetu njeri tek ti me pm, apo ja fute kot e doli plot? /pf/images/graemlins/smile.gif fenk ju

[/ QUOTE ]

Osht e mencme kjo mi. Po pate noi lek investoje se premton !

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Zamoiko edhe sa klasa t'kan njel /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif ktu ka era tradheti burra /pf/images/graemlins/laugh.gif
po merremi me njerez te zanatit?

mozaiku

Primus registratum

Po avatari im cu thote mo amani /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

[/ QUOTE ]

Per mendimin tim, ti e njeh veten tende shume mire. Kjo eshte dicka e vecante dhe jo te gjithe e kane kete dhunti. Ka njerez qe plaken dhe nuk e njohin veten. Per rrjedhoje ata nuk jetojne ne paqe me veten e tyre. Veshet e mbuluar e tregojne kete me se miri. Nje njeri qe e di qe po degjoi dicka, me siguri do i pergjigjet ne nje menyre a ne nje tjeter. Per kete nuk preferon te mbylle gojen, pasi nuk gjykon ate fajtore per ato qe thote /pf/images/graemlins/wink.gif, por veshet qe e degjuan /pf/images/graemlins/smirk.gif. Duke njohur mire pikat e forta e te dobeta te vetes, arrin ti perdoresh ato gjithmone ne favorin tend. Kundershto po ta majti /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Tani mund te na thuash, nga avatari im dhe i Izzyt, sa "compatible" jemi /pf/images/graemlins/smile.gif

mozaiku

Primus registratum

Zamoiko po abuzon tashi /pf/images/graemlins/lol.gif. T'paskan ra n'sy vatht e Shirazit me gjith' ate tufan n'ate avatar /pf/images/graemlins/laugh.gif !

[/ QUOTE ]

Pse kujton se e tund koken e fishkellen ajo?! /pf/images/graemlins/laugh.gif T'ishte per shtu, do levizte vetem syte sa majtas -djathtas /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

[/ QUOTE ]

mos i beso Izit Shirazo, se edhe mua me beri te hap bllokun e klasave e te shof sa me kane ngel... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Une i bej reklame parfumit aty (pervec vatheve), edhe pse nuk ja ndjeni aromen virtualisht /pf/images/graemlins/laugh.gif
Chanel # 5 /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

[/ QUOTE ]

mos i beso Izit Shirazo, se edhe mua me beri te hap bllokun e klasave e te shof sa me kane ngel... /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
sa te kane ngel si perfundim? /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. /pf/images/graemlins/laugh.gif do na bejne ban nga kjo tema se e monopolizum /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Tani mund te na thuash, nga avatari im dhe i Izzyt, sa "compatible" jemi /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Perpara po kaloj tek i joti...
Sa e sa here ti peraqitesh ne avatar, ose me kurriz, ose profil. Ti nuk ke qef qe te tjeret te te kuptojne plotesisht. Je pak xheloze per veten tende e ma merr mendja se te duhet pak kohe per te besuar tek nje njeri.

mozaiku

Primus registratum

p.s. /pf/images/graemlins/laugh.gif do na bejne ban nga kjo tema se e monopolizum /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Une s'hiki pa me komentu dikush avatarin... /pf/images/graemlins/laugh.gif