Psikologji avatareske

alinos

Forumium maestatis
Re: Psikologji Avatareske!

vetem se ndryshe nga ti ne e njohim Enin dhe une po lozja...

Eno,
injoroje timen se me duket Geshtenjeza ma kaloi /pf/images/graemlins/winkwink.gif

alinos

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mendoj se askujt nuk i plas se c'mendon ti /pf/images/graemlins/winkwink.gif

[/ QUOTE ]
e mbarove cigaren ti te me besh timen /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Eni_883

Primus registratum

Une jam shume impressed dhe speechless per momentin, ose thjesht e kenaqur me leximet tuaja. Sikur me keni njoft gjithe jeten jo per gje. Per momentin do kufizohem me nje THANK YOU dhe here tjeter ndonje kafe po na ra rasti ose edhe nje gote se mos nxirrni qe jam kurrnace nga avatari pastaj /pf/images/graemlins/smile.gif

Flmd..une

Eni_883

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif Simply me pelqejne te dyja leximet. Ti e di qe me njef prandaj po beja humor po me Geshtenjezen jam shume impressed

ana karenina

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Dhi e zgjebosur e bishtin perpjete!

...poverina

[/ QUOTE ]

Ketu njerezit kerkojne tu lexohet avatari pa fyerje apo percmime e nenvleftesime. Kjo dmth qe edhe nese ti mendon se Eni_883 nga avatari le pershtypjen e dhise se zgjebosur me bishtin perpjete ben mire ta mendosh pa ze, dmth pa e shkruar! Dhe nese vendos me budallallik ta shkruash, e vetmja gje qe lexojne te tjeret eshte qe psikologjia jote eshte nen nivelin e duhur ndaj shfryhesh vend e pavend /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Ndonje gje ne lidhje me temen kishe?

Eni_883

Primus registratum

Tonce na bej ti lale ndonje lexim te hajrit se qeke goxha "tradicionalist" sipas shprehjeve popullore qe perdorke. Edhe me easy pak po pati mundesi!!

pinkparadise

Forumium maestatis

sisha fut hala ke kjo tema, po me duket interesante,
kush jan psikologet, se dua te me thone diçka per mua /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajt kush do e filloj...

alinos

Forumium maestatis

ti ben si shejtanke, por sado te mundohesh nuk e fsheh dot qe ke zemer te mire /pf/images/graemlins/smile.gif

ana karenina

Primus registratum

helping%20hand.png

S'e ku e kam lexuar une kete "Nema doren" /pf/images/graemlins/rolleyes.gif Tendi eshte ky avatari? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Firmato e sigilatto La Geshtenjeza Bross! /pf/images/graemlins/cooli.gif

S'dua te kthehem prape!
simply me

H

harap

Guest

Per ato qeflasin per Eni_883 do ju keshilloja te lani gojen 30 here para se te flisni per te.Eshte robi me i mire qe kam njohur.Eshte teper e zonja e jo si disa qe rrijne vetem duke share se mundohen te hakmerren kunder atyre qe ja thojne cdodite.

S

Scorpion

Guest

Paska ec goxha ketej shpjegimi i endrrave. Harap paske dale ne rolin tend e Halabak /pf/images/graemlins/tongue.gif