Psikologji avatareske

alinos

Forumium maestatis
Re: Psikologji Avatareske!

lol
pse ti vertet beson se Skenderi mund te mbante nje shpate qe s'e mbanin dot as 10 burra?
Ene lahu, rruhu e rriti m'ato floke se na e shpife!

Blendi

Primus registratum

e di ca i boj shpates me nje dore une a jo? /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Shpaten e morem vesh /pf/images/graemlins/laugh.gif, tani na thuj kush ta ka thy dhembin qe te zbukuron look-un sexi

alinos

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
e di ca i boj shpates me nje dore une a jo? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/lol.gif
si me me pas lexu menien. Jam tuj konsideru seriozitikisht idene qe te thashe ne pm, dhe perfytyrimi im i afrohet shume kesaj qe ke vu me lart.
E cuditshme se si njihemi /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/wub.gif
/pf/images/graemlins/rockband.gif

p.s. I'll let you know /pf/images/graemlins/winkwink.gif

mozaiku

Primus registratum

sisha fut hala ke kjo tema, po me duket interesante,
kush jan psikologet, se dua te me thone diçka per mua /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajt kush do e filloj...

[/ QUOTE ]

Pinko, ti duhet te kesh tendence me pelqesh te tjeret /pf/images/graemlins/laugh.gif. Kur nuk ta mban te nxjerresh llapen, ben sikur ke nje karamele ne goje dhe e rrotullon majtas e djathtas. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Megjithate je tip i kujdesshem, mundohesh te vesh ne pah anet e tua me te mira e nuk te merziten gjerat shpejt, madje preferon ato qe mund te shijohen per nje kohe te gjate e jo impulset e vogla. Po e gjitha keto me duket se i ke te varura ne nje fije peri. Imagjino sikur te te rreshqase karamelja nga dhembet /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Keto i thashe vetem duke pare avatarin e jo duke marre parasysh se cfare ke shkruar ne AF /pf/images/graemlins/angel.gif

mozaiku

Primus registratum

Mah! Nuk o shpata eshte krahu lara. /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]

E vetmja gje qe bie ne sy te avatari yt, jane syte e qeshur. Deshira per jeten qe shpreh ai shikimi eshte me i forte se bota e jashtme e mbushur me halle e probleme. Ai e di se cdo dite duhet te cohet heret, te punoje e te rropatet, por jo per kete merr inat jeten qe e quan te vyer. E kur rrezet e diellit i prekin fytyren, shikimi i tij behet si i atij te Lulit te Vocerr, sa here qe natyra i dhuronte pak ngrohtesi. Kjo s'do te thote qe Blendi po rropatet tere diten /pf/images/graemlins/laugh.gif, por thjesht qe respekton njerezillekun e hallet e tyre te perditshme.
Nji kaq... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Mu ai robi me pelqen, normal nuk i ngjaj me gjithmend, por sic thua ti Mozaik,
te perbashketat me te ate buzeqeshjen pa zarar...
gezimin per jeten (ashtu si na vjen). Bukur e ke menduar. Qejfpaprishur!
dhe mbi te gjitha: PREJ VERTETI.

alinos

Forumium maestatis

Focusohuni pak me shume tek avataret ju lutem.

[/ QUOTE ]

edhe ke i imi pls /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

Mariam

Primus registratum

lexova disa prej "analizave" te disa avatareve.... dhe me terheq ideja se c'le te kuptoje ky avatari im.
kush eshte i frymezuar le te shprehi talentin....mirepres cdo kendveshtrim
mariam

ladouce2005

Primus registratum

vrojtuse /pf/images/graemlins/smile.gif
dhe ne pritje /pf/images/graemlins/smile.gif
/pf/images/graemlins/wave.gif

p.s. shume e lezetshme /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Mariam

Primus registratum

vrojtuse /pf/images/graemlins/smile.gif
dhe ne pritje /pf/images/graemlins/smile.gif
/pf/images/graemlins/wave.gif

p.s. shume e lezetshme /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

[/ QUOTE ]

pikes i ke rene.... /pf/images/graemlins/thumbsup.gif......mgjths mendoj se ka akoma edhe ca per tu plotesuar maja e ajzbergut.

mozaiku

Primus registratum

Mariam,
Ti ke qef qe te tjeret te te marrin perdore, te te llastojne e pse jo, te jesh pak ne qender te vemendjes. Jo ne qender te vemendjes duke u imponuar mbi te tjeret, por duke ndenjur menjane. Kam pershtypjen se ti largohesh pak kur ke shume njerez perreth, pikerisht per te terhequr pas vetes ata qe don. Kaq se pertokam me u marre me modelin e flokeve lol, edhe ato jane psikologji me vete.

ladouce2005

Primus registratum

Moza, po ti qenke talent /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dua dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Ty te duhet ca valium se na more mendt /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/grin.gif