Psikologji avatareske

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: Psikologji Avatareske!

Zamoik jam icik konfuze se kam kuptu qe veten s'pushoke se njoftmi. Ngela tu u prezantu me veten time pothuj perdite si me thene /pf/images/graemlins/shrug.gif

Me kte te fundit po msohem me ra n'paqe. Dhe kjo ne vetvete eshte goxha cliruese ne vetvete.

Tashi, pse dhe per mu po edhe per Shirazin u kape ke veshet /pf/images/graemlins/laugh.gif ? Ca ke veshet ti /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

Isabelle

Valoris scriptorum

Delfini eshte miqesor. Icik si i rralle, rrjedhimisht very peculiar (this is the part you relate to the most). Shoqerueshem. Feminor.
Na kallxon qe di me notu /pf/images/graemlins/laugh.gif (kte e morrim me men'). Ajo drita blu kshu si verdalle eshte pothuj si cast perralle; cast qe kur se pret ndodh nje mrekulli dhe t'vjen delfini dhe te nxjerr ne siperfaqe.

Ose ose noshta te pelqen me shume se gaforrja /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe kaq. Ndonjehere gjerat jane shume me te thjeshta nga se i bejme ne.

mozaiku

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Tashi, pse dhe per mu po edhe per Shirazin u kape ke veshet /pf/images/graemlins/laugh.gif ? Ca ke veshet ti /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

[/ QUOTE ]
Te mijat i kam pak te gjate dhe mundohem ti mbuloj, prandaj kam zili ata qe i nxjerrin ne pah /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shif delfinin tim per shembull /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

me ka pare ne foto mua qe i kam cik te medhenj /pf/images/graemlins/laugh.gif thashe une, dikush ka tradhtu /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Mozaiku, une them qe ti preferon te mbetesh pak enigmatike por ne te vertete je transparente. Kam pershtypjen je shume e bute dhe e dashur, por prekesh shume shpejt.
Me siguri qe duhet te jesh e brishte ne paraqitje...
Se di sa jam afru /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Sa per brishtesine e pamjes, mosha ben te veten /pf/images/graemlins/laugh.gif

aquazur

Primus registratum

Nje mendim per ata qe notojne /pf/images/graemlins/smile.gif

Mozaikut i pelqen te beje drite aty ku ka thellesi dhe erresire, embelsisht (e deduktoj nga ngjyra), vendosmerisht (kontrasti me erresisren) dhe ndoshta duke cuditur te tjeret.
Kurioze, poetike. Nicku i zgjedhur (mozaik)perforcon ate kerkimin e mistereve te pazgjidhurave (qofshin keto thellesite, apo rebuset e copezave te mozaikeve).
Nuk para rri ne mes.

/pf/images/graemlins/smile.gif

aquazur

Primus registratum

Shiraz...
cucciola qe nuk i lodhet hic qafa /pf/images/graemlins/smile.gif

aquazur

Primus registratum

Focusohuni pak me shume tek avataret ju lutem.

[/ QUOTE ]

edhe ke i imi pls /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

[/ QUOTE ]

Duket sikur i meshon shume anes cerebrale te qenies tende duke nxjerre jashte konturit reston. Ngjyra te forta dhe gati te zemeruara.
Nuk zgjedh te nototsh ne ujra (ngjyra) te qeta.

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown">Iiii tha thum thpjegimeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ej, ma thpjego njeri ene muve thurratin virtual the m'vje mir /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif. </font>

eniad

Forumium maestatis

Kusherire moj kusherire,
me ferko se me vjen mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

<font color="brown"> /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif T'raft nai gjothen i mir ty jaaaareeeebiii se m'nordhe /pf/images/graemlins/lol.gif . Per kte pun o fisi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif .

Una po preth per interpretim, po jatht nga fithi the nuk jon objektiv kta the m'dun thum /pf/images/graemlins/laugh.gif. /pf/images/graemlins/pickellonja.gif .
</font>

Kondrapedali

Kondrapedali

Ku i ke ato sssssssssssssssssssssssss ti mi? Apo ke kafthu dhapën? /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Thththththththththth'du me ta thon /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif . </font>

ladouce2005

Primus registratum

Shiraz...
cucciola qe nuk i lodhet hic qafa /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/laugh.gif po psikollogjisjen? /pf/images/graemlins/laugh.gif

aquazur

Primus registratum

epo mbi "i cuccioli" mund te thuash shume... zakonisht jane kurioze, lozonjare, dinamike dhe kane qejf ti "psikologjisin" /pf/images/graemlins/tonguee.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Shiraz po te psikologjis pak une. Me lejon? faleminderit.

Ti dukesh si nje vajze teper kurioze me shume vullnet, e guximshme,nuk ke frike nga e panjohura dhe ke deshire te rimarresh perhere gjera te reja. Dua te them qe kur merzitesh me nje pune je gati te kerkosh nje tjeter pa menduar per pasojat,ke shume besim tek vetja. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kam pershtypjen se nuk influencohesh nga te tjeret dhe ben si te thote koka. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif. Je pak mendjemadhe,me siguri duhet te jesh e bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe them se duhet te jesh edhe kokeforte. /pf/images/graemlins/cooli.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif
Kaq te mjafton?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ok me duket se kam mbaru per psikologjisje une /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Ti me pelqen dhe nga momenti qe me pelqen mendoj se je Too too nice. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif. je vajze e shkathet, me humor, nisur nga pozicioni yt je e kujdesshme ndaj shokeve dhe miqve dhe di ti degjosh.Ka plot gjera qe te habisin ne lidhje me reagimin e njerezve per çeshtje te ndryshme, por kam pershtypjen se nuk paragjykon, gjerat te kalojne anash ,je moskokeçarese dhe kam pershtypjen gjithashtu se je sensuale, te pelqen te terheqesh vemendjen e te tjereve dhe te tregosh qe nuk je vetem e bukur por edhe e zgjuar /pf/images/graemlins/smile.gif